ОБРЪЩЕНИЕ!

Автор: Няма коментари Сподели:

                     Уважаеми избиратели,

 

     Останаха броени дни до изборите за местна власт на 25 октомври 2015 година. Колкото повече наближават изборите, толкова повече някои хора се страхуват да ходят на предизборни събрания.

Чуваме, че били заплашвани, че ако отидат на среща с  кандидати, които не са приближени на управляващите, щели да бъдат уволнени от работа.

     Това не може да стане, защото си има Кодекс на труда, има си закони, които трябва да се спазват от кмета, стига юристите му да не намерят вратичка в закона, която да им даде тази възможност.

     Изхвърлете страха от душата си! Бъдете смели! Ходете на предизборните срещи, за да научите как са ви управлявали, къде са грешките на управляващите, какво ви обещават новите кандидати.

На събранията ще можете да огледате добре листите на съветниците, да видите кой е достоен да защитава вашите интереси, кой е смел да се противопостави на незаконни решения на Общинския съвет, кой има доблест да контролира дали кметът изпълнява решенията на съветниците.

    Ако сте на предизборни събрания, вие самите имате избор да сравнявате кой колко струва и заслужава ли да стане кмет или общински съветник.

     Уважаеми избиратели, идете на 25 октомври в избирателните секции! 

Изберете вашата любима партия, вашия достоен кандидат за кмет, вижте дали съветниците отговарят на вашите изисквания и в коя листа се намират. От вашия глас зависи всичко.

    Чуваме много хора да казват: „да видим кой ще отиде на втори тур и тогава ще изберем”. Това е грешна позиция, защото ако не отидете на първи тур да гласувате, как ще вкарате кандидатите за съветници, които харесвате?

25 октомври е важният ден на изборите. Тогава  се избира Общинския съвет. Бъдете пред урните и успех!

Дано за втори тур отидат умни, интелигентни и съвестни кандидати за кмет, а в общинския съвет – честни, некрадливи и смели хора!

                                                TRAKIAWORLD

Предишна статия

КАК СЕ КРАДЕ ЯЗОВИР?

Следваща статия

Ж А Л Б А ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ

Други интересни