Националният фронт за спасението на България! НФСБ – кандидат съветници в Хисаря.

Автор: Няма коментари Сподели:

Image title

Димитър Радев – На 37 години съм, със средно образование , роден в Хисаря.

Хлябът си изкарвам с честен труд.Работя на две места. Не понасям несправедливостта. Ако бъда избран за съветник ще държа решенията, които се вземат от Общинския съвет да са в полза на хората от града и селата на общината.

Image title

Танчо Найденов – Роден в село Черничево. На 60 години с висше образование. Като човек е комуникативен, точен, готов да помага на всеки свой съселянин, който го потърси и верен приятел. Има дъщеря, която е завършила архитектура в Германия и работи там. Тя е неговата гордост,защото е оправдала средствата и грижите, които е положил за нея.

Image title

Коста Каракитуков – На 42 години съм от село Паничери, но живея от малък в Хисаря.Средно образование завърших в Пловдив в ТЕТ”Ленин”. След като изкарах казармата се записах в Икономическия институт в Свищов, завърших и имам специалност ” стопански и финансов контрол”.

Женен съм, имам син на 13 години. Занимавам се със зърнопроизводство в района и извършвам услуги със земеделска техника. Ще работя, ако стана съветник, против стъкмистиката в общината и за реални резултати.

Image title

Танчо Пройчев – Важното е сърце и душа да имаш, за да работиш за хората. Ако стана съветник ще гласувам за такива решения, които да служат за доброто на всички жители на общината, да има справедливост за всеки човек. На 55 години съм, със средно образование. Родът ми е в село Старосел. Работил съм 12 години като спасител по черноморието, бил съм и в чужбина.Сега работя във винарска изба в Старосел.

Предишна статия

Ние от Националния Фронт за Спасение на България ЩЕ ИСКАМЕ!

Следваща статия

Филип Киркоров се подмладява тайно на Белинташ!

Други интересни