Филип Киркоров се подмладява тайно на Белинташ!

Автор: Няма коментари Сподели:

Звездата на руската естрада Филип Киркоров е посетил тайно култовото светилище в Родопите Белинташ. Той дошъл с група московски магове навръх есенното равноденствие. Местни жители са видели групата да извършва някакви странни шамански ритуали. След тях мегазвездата жадно пил с шепи соларна вода, която се задържа почти целогодишно в изсечените в скалите прастари кладенчета.
 

Среща

Местните от селата Мостово и Долнослав са убедени, че Киркоров е искал да се подмлади от геомагнитните лъчения на зоната. Същото правили от години доста руснаци, които посещават тракийското светилище с тайната надежда да си опънат бръчките.
 

Дядо Ефрем Стоилов разказва, че точно на 23 септември зърнал поредната група от братушки да катери хълма към мистичния комплекс. „Направи ми впечатление един човек – доста висок с дълга коса. Аз си пасях козичката, а той ме попита на чист български по коя пътека да хванат. Упътих ги. Качиха се най-отгоре и този същият започна да пее колкото му глас държи – същински Орфей, чист и висок“, разказа свидетелят Стоилов. По думите му в първия момент той не разпознал руския Майкъл Джексън. Едва по-късно в къщи „стоплил“, че е виждал този човек по телевизора. „Едно 90% съм сигурен, че беше онзи, бившият на Алла Пугачова“, твърди родопчанинът.
 

Лъч от Космоса

За есенното равноденствие пристигнали и много магове от Москва. Те убеждавали, че в тези часове от Космоса слиза лъч, който влиза в ядрото на планетата. Оттам се образува особено „делта лъчение“, което започва да влияе на тялото и да го подмладява на клетъчно ниво. „Дали връщането стрелките на биологичния часовник е възможно, не знам, но стрелките на ръчните определено пощуряват“, твърди дядо Ефрем, който е бивш даскал.

 

Признава, че вече не може да се изкатери по скалите, но като по-млад часовникът му Ракета винаги е спирал. При това той изоставал с толкова минути, колкото прекарвал горе.
 

Около Белинташ от години витаят легенди и за пришълци и сранни създания, които особено при буря човек може да види на билото. Как се появяват горе, старецът само се кръсти и вдига рамене. Една жена наскоро пък твърдяла, че както си гледала телевизия в хола си в кв. Надежда, се телепортирала в Зоната на здрача. Група туристи й помогнали, защото горката изпаднала в шок и не могла да даде смислен отговор как е дошла чак до Асеновградско. Луда ли е била жената или наистина е станала жертва на магнитната аномалия, така и не се установило.

Датировка

До днес учените спорят за възрастта и предназначението на каменния комплекс. Най-смелите теории разказват, че той е строен преди 10 000 години по времето на атлантите. След тях той е наследен от траките, които го използвали за гадаене и връзка с други светове и измерения. Няколко международни експедиции вече посетиха родопското чудо. Те се опитват да разберат каква е била тази цивилизация, която е имала толкова познания по астрономия още преди египтяните. Оказало се, че Белинташ има връзка с разположението на пояса на съзвездието Орион, също както трите пирамиди от платото в Гиза.

автор Борис Колев

http://retro.bg/

Предишна статия

Националният фронт за спасението на България! НФСБ – кандидат съветници в Хисаря.

Следваща статия

Хилари – агресорът в семейство Клинтън!

Други интересни