Ние от Националния Фронт за Спасение на България ЩЕ ИСКАМЕ!

Автор: Няма коментари Сподели:

                                                   Жители на община Хисаря,

    

Image title


Image title


Image title

Image title



Националният фронт за спасението на България  започва своята кампания с дарение в църквата „Успение Богородично” в квартал Момина баня.

С листата  за общински съветници от  Националния фронт за спасение на България – община Хисаря ще  бъде проведена кампанията за изборите за местна власт на 25 октомври 2015 година.

 След поредния ,“ Испански ездач“,  забил се в Българската изборна система, която остави  хиляди  жалби за недопускане на кандидати за кметове и общински съветници, беше и Коста Стаменов Фърков.

     Ето какво казва Коста:

–  Няма да се учудя, ако на следващите избори се иска и да имаш печат на челото, на който пише „НАСТОЯЩ  АДРЕС“, за да се кандидатираш за кмет или съветник.

ТОВА, ЧЕ ЖИВЕЕШ В Община Хисаря  не е важно.

Това са болни схеми в българската политика, които целят   да се елиминират малкото читави личности,  останали някъде по света и да се даде път на  закоравялата корупция и „ жалките кърлежи“ да управляват  до безкрай.

Но вие, избирателите,  можете  да промените това,  като гласувате за общински съветници с  № 18.

Сега се разбира, че имаме още една причина  да искаме час по-скоро в България законодателството  да бъде хармонизирано с европейското.

Ние от Националния Фронт за Спасение на България ЩЕ ИСКАМЕ ТОВА, КОЕТО ОСТАНА ОТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ ,техния ГЛАС.

Да дадат гласа  си  за нашите общински съветници,  за да не може измамите за 10 000 000 лева в община Хисаря да се повторят.

Пречиствателна станция за 25 000 000 лева се изпари под носа на общинските  съветници  с докладна от  кметицата на общината.

Искаме силен общински съвет с наше присъствие.

Коста Стаменов Фърков, лидера на Националния Фронт за Спасение на България, призовава гласоподавателите на община Хисаря да гласуват  с  № 18 за общински съветници.

Предишна статия

Спомени от бъдещето – Български субтитри.

Следваща статия

Националният фронт за спасението на България! НФСБ – кандидат съветници в Хисаря.

Други интересни