Хилари – агресорът в семейство Клинтън!

Автор: Няма коментари Сподели:

Няма семейство, застраховано срещу домашното насилие, от което най-вече страдат нежните половинки. Много по-редки са случаите, когато жената е “агресорът”.
 

Излязла в началото на седмицата в САЩ интригуваща книга «The Clintons’ War On Women» сложи в списъка на агресорките и бившата първа дама на САЩ и държавен секретар от първия президентски мандат на Барак Обама – Хилари Клинтън, която сега е кандидат за президент. Сензационната книга, станала хит на американския книжен пазар, е колекция от факти, твърдения и слухове за голямата драма зад вратите на Белия дом, където Хилари влезе със съпруга си президент Бил Клинтън през 1992 г.
 

Роджър Стоун, известен публицист и писател и бивш съветник на републиканския президент Ричард Никсън от края на 60-те и 70-те години, разказва, че в семейното гнездо на върховния представител на властта в САЩ Бил Клинтън той често е ял бой от съпругата си.

 

Според Стоун Хилари е личност с “нестабилен характер и често изпада в изблици на ярост”. В подобно състояние, раздразнена от различни поводи, тя е удряла с твърди и други предмети съпруга си и го е драла до кръв с ноктите си. Жертви на яростта на Хилари били и домашни прислужници на семейството. В прицела на гнева й били и агенти на Сикрет сървис, охраняващи президента  Клинтън.

Шофьор на семейството разказва как Хилари и Бил се карали жестоко и си хвърляли ключовете на колата, но след това сядали в лимузината усмихнати и махали дружелюбно на хората по пътя.

Любопитна е и историята за фриволна среща на Бил с неговата фенка, певицата Барбара Стейзънд, и последствията за Бил след това. Президентът прекарал с Барбара нощта, в която Хилари била в Литъл Рок на погребението на баща си. Разбрала за изневярата на Бил след завръщането си, тя го изчакала в кухнята и го посрещнала със залп от чинии и чаши. На другия ден прислужниците заварили пода посипан със стъкла, а кухненският шкаф с откъсната от пантите врата. А на врата на Бил имало огромна червена рана. На въпроса на репортерите в Белия дом пресслужбата отговорила, че Клинтън се е порязал при бръснене.

Скандалните разкрития за насилието в семейство Клинтън излизат наяве в разгара на кампанията на Хилари за спечелване на президентската кандидатура на Демократическата партия за изборите през следващата 2016 г. Засега тя е фаворит сред конкурентите за Белия дом и планира да инвестира в кампанията си 2,5 милиарда долара. Повечето от разкритията на Роджър Стоун всъщност не са тайна за запознатите с политическите клюки във Вашингтон. Гневът на Хилари съвсем не е без основание. Както се казва, всяка крушка си има опашка.
 

Известен е “слабият ангел” на Клинтън, който е непоправим женкар. Ако Хилари имаше друг мъж, вероятно нямаше в къщата й да има драми и побоища, коментират привърженички на Хилари, които се надяват, че тя ще победи в изборите през 2016 г. и ще стане първата в историята на САЩ жена президент.

Любовните похождения на неверния съпруг започват още през годините, когато той е губернатор на щата Арканзас и както се твърди, продължават и днес. През 1998 г. Клинтън едва оцелява да не бъде импийчван и отстренен от длъжност заради любовната му афера в Белия дом със съблазнителната стажантката Моника Люински. Тогава също имаше “течове” за малтретирането на Бил от съпругата му, но в медиите се намекваше за тях под сурдинка. Малко преди публикуването на книгата за Хилари, се разбра, че когато се е любил с Моника в Белия дом, Бил се е срещал и забавлявал в Ню Йорк с богата пищна вдовица.

В разгара на президентската кампания на демократката Хилари книгата на републиканеца Роджър Стоун е недвусмислена политическа атака срещу опита и отново да влезе в Белия дом, този път като президент. Съдържанието на скандалната книга е контрапунк на предизборната платформа на Хилари. В нея много се говори за традиционните семейни ценности, за отзивчивостта и сърдечността, докато книгата на Роджър Скот представя г-жа Клинтън като пълна противоположност на тези качества.
 

Вероятно Хилари, която е на 67-години, вече е улегнала и агресивното й отношение към Бил заради неговите прегрешения се е променило. Пък и той с ентусиазъм усилено работи за каузата на съпругата си, която е и негова кауза и цел на влиятелната в САЩ политическа династия Клинтън.

 
http://retro.bg/

Предишна статия

Филип Киркоров се подмладява тайно на Белинташ!

Следваща статия

Голата Светлана Василева подлуди мъжете!

Други интересни