ПОЗОРЕН УДАР СРЕЩУ ДЪРЖАВНОСТТА! Плевнелиев виси в САЩ, докато България кипи за бежанците! “Президентът” остави Бойко сам насред кризата, поведението му е ОПАСНО!

Автор: Няма коментари Сподели:

Президентът продължава скандално да не свиква Консултативен съвет за национална сигурност, въпреки че държавата прилича на разбунен кошер заради проблема с бежанците.

От седмица Плевнелиев е в САЩ! И повтаря като папагал колко България трябва да е солидарна с евроатлантическите ценности. Т.нар. главнокомандващ, обаче не казва и дума за кризата с бежанците.

Явно е решил, че снимката му с Барак Обама е по-важна от националната сигурност на нашата родина.

За пореден път Плевнелиев доказа, че е удобна плюшена играчка в ръцете на американските си господари.

Плевнелиев пренебрегна с лека ръка и държавническото предложение на вицепрезидента Маргарита Попова – Консултативният съвет по национална сигурност да се превърне в постоянно действащ орган.

За пореден път се наложи премиерът Бойко Борисов да поеме контрола над кризисната ситуация в свой ръце и да свърши работата и на президента.

Вместо да подходи отговорно и да потърси консенсус около общо национална позиция за проблема с бежанците, Плевнелиев продължава да се възползва от гостоприемството на новите колонизатори.

Още по-интересното е, че дори неговите протежета Алекс Алексиев и Огнян Минчев обърнаха палачинката и започнаха да говорят, че проблемът с бежанците няма да се реши с диктат от Брюксел.

Нещо, което бе казано от Маргарита Попова още преди две седмици, но бе заглушено от медийните лакеи на т.нар. президент.

И докато поведението му доскоро може да се определи като гротескно, то вече започва да става опасно.

http://pik.bg/

Предишна статия

Министър Танев бламира Бойко Борисов! Вижте как съмнителни мъже от Израел превзеха образователното министерство! Тайна кухня – превърната в команден център!

Следваща статия

Стотици ирански военни пристигат в Сирия

Други интересни