Министър Танев бламира Бойко Борисов! Вижте как съмнителни мъже от Израел превзеха образователното министерство! Тайна кухня – превърната в команден център!

Автор: Няма коментари Сподели:

Жесток водевил се разиграва в Министерство на образование, научи ПИК.

Стана ясно, че минстър Тодор Танев е назначил на граждански договор изгонени от израелски фирми чужденци да управляват ИТ сектора на ведомството. На граждански договор е и друг съветник на министъра, известен с това че е бил адвокат и съдружник на изгонени от България чужденци.

Тези хора бламират и предложения за безплатен софтуер за учениците и учителите в системата на начално и средно образование. По неизвестни причини за които можем само да се досещаме тези „специалисти“ предпочитат да плащат за софтуер вместо да го получат безплатно.

На практика се оказва, че висши чиновници в министерството недоумяват, че ги управляват хора без грам политическа отговорност.

Вместо образователната система да премине с един замах на най-модерни технологии и правителството на ГЕРБ да отчете големи успехи в образователната реформа, министър Танев, като представител на Реформаторския Блок явно предпочита да бламира Бойко Борисов.

Както тихо негодуват служителите в МОН, министърът предпочита да се черпи редовно със събутилниците-съветници в специално оборудваната кухничка до кабинета му, вместо да управлява както подобава на един министър.

В министерството тези хора ги свързват и търговски интереси от близкото минало, особено в процеса на издаване на дипломи от Софииския Университет, твърдят запознати с делата им. Следите обаче остават!

http://pik.bg/

Предишна статия

National Interest: Руският ветеран “Жабешки крак” ще хвърли в ужас „Ислямска държава”.

Следваща статия

ПОЗОРЕН УДАР СРЕЩУ ДЪРЖАВНОСТТА! Плевнелиев виси в САЩ, докато България кипи за бежанците! “Президентът” остави Бойко сам насред кризата, поведението му е ОПАСНО!

Други интересни