Изненадващо продадоха легендарния символ на Кърджали!

Автор: Няма коментари Сподели:

Хотел „Арпезос” в Кърджали вече има нови собственици, съобщава 24rodopi.com, като се позовава на източници, запознати с финализирането на сделката. Последните собственици на хотела са от Пловдив, но от години търсеха купувач и затова в една от емблемите на Кърджали не бяха вложени сериозни средства.От години хотелът е обявен за продан и интерес към него проявяваха родни и чужди бизнесмени. Преди година в последния момент се провали сделка с кърджалийски предприемач. Тогава собствениците на хотела искаха 3 милиона евро, но купувачите пресметнаха, че са му нужни още толкова, за да превърна комплекса в атрактивно място за клиенти.

Новият собственик на хотела е кърджалийска строителна фирма. От сайтовете за продажба на недвижими имоти вече са свалени офертите за продажбата на „Арпезос”. Последната обявена цена там беше 3,5 милиона евро за 10 000 кв. метра площ. За един кв. метър се търсеха 350 евро.

„Хотелът работи целогодишно и е категория „3 звезди”. Хотелската част разполага с 130 легла, разпределени в 16 единични, 50 двойни стаи и 8 апартамента. Всички стаи са оборудвани със собствен санитарен възел, телевизор с кабелна телевизия, телефон, минибар и климатик”, твърдят от „Арпезос”, 

пише 24rodopi.com

Предишна статия

Първо в БЛИЦ: Йордан Бакалов аут от поста шеф на военното разузнаване!

Следваща статия

ИСТИНАТА ЗА ИНЖЕНЕР НЕНКО КОСТОВ!

Други интересни