ЧЕТАТ НИ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ

Автор: Няма коментари Сподели:

                                                               ЧЕТАТ НИ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ

 

 Минаха само двадесет дни, откакто в сайта ни се появи първата статия: „Обръщение към читателите.” От тогава насам имаме три хиляди прочитания на статиите, коментарите, репотажите , новините и на другите отдели в сайта. Тези толкова много читатели са от цялата страна и това изключително радва нашия екип. От тези три хиляди прочитания 2224 са уникални.

   В Съединените американски щати са чели „Тракийски свят”  183 човека. В Англия – 53 уникални. Още уникални имаме в Германия – 41, в Бразилия – 27, в Китай – 25, в Канада – 17, в Гърция – 21 уникални, в Русия – 32 уникални. 114 не са се определили от къде са.

     Оказа се, че хората са оценили електронния вид на вестник „Хисаря днес”, защото има  много полезна и интересна информация.

     Ние продължаваме да работим за вас, читатели! Отваряйте всяка сутрин www.trakiaword.com

Тук ще намерите информация не само за това, което става в града и в общината, но интересни неща, свързани със здравето, с хармонията, важните събития в България, музика, представяне на уникални личности по света и т. н.    Очаквайте втория брой на вестник „Хисаря днес”! Що се отнася до първия брой, благодарим ви, че сте го харесали. По улиците на Хисаря все още този вестник се търси. Може би ще се запитате защо? Защото в него пише истината, защото след две години и половина  има средство за информация в общината, защото е с добра журналистика и с литературен български език.

                                                                  ТРАКИЙСКИ СВЯТ

Предишна статия

Откриха Колодрума пред 6000 в Пловдив.

Следваща статия

Богатството на душата.

Други интересни