ГОЛЯМОТО ЗАНУЛЯВАНЕ!!! (Част втора)

07 Април, 2021
0 коментара

Да си дойдем на думата – дамата ни представя маските за лице месеци преди първия регистриран случай, като ли да говорим за пандемия по това време. Дали просто не прокарва идеята за “новото нормално”? Израз в който няма нищо нормално!

Нека се върнем по-назад във времето до 2017г. с тази песен:https://www.youtube.com/embed/lwk5OUII9Vc?version=3&rel=1&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&fs=1&hl=bg&autohide=2&wmode=transparent

Както виждате, мотива за маските не е от днес или вчера, напротив. Идеята ни се предлага отдавна и това са само две песни, за които се сетих ей така. Без да се задълбочаваме в поп културата, защото могат да се изпишат книги с примери, тълкувания, нека приемем че идеята зад създаването на поп културата е да се прокарват идеи в обществото и то да свиква с определени концепции. Например идеята за носене на маски. 

Символите         https://anoncyberarmy.wordpress.com/2021/04/05

Следващия и може би най-мощен инструмент, чрез който огъват реалността като пластелин са символите. Тук няма нищо конспиративно, окултно или магическо – просто мозъка ни е устроен да възприема символите моментално. Без обяснения, без многословие и без време. Давам пример:

Абсолютно всеки един от вас разбра символа без да написвам една дума, но ако трябваше да го обясня, щеше да отнеме време и много думи. По същия начин, не е нужно да знаете никакъв друг език, за да разберете този символ. Ако го покажете на германец, французин, японец, китаец и какъвто щете, всички ще разберат какво значи, без да говорите един общ език. Символите управляват света. Символите са универсалният език, който всички разбираме. 

Маската за лице: мощен символ на потисничеството на COVID!

След месеци паника и терор от COVID-19, светът сега се въвежда в „новото нормално“. Няма обаче нищо „ново“, нито „нормално“ в потискащата полицейска държава, която ей така  отнема правата и свободите, докато гражданите се крият по домовете си. Не, такива режими са съществували в миналото. И в обществата, които се осмеляват да се наричат „свободни“ и „демократични“, „новото нормално“ е отклонение – хлъзгав наклон към глобален тоталитарен режим.

Въпреки факта, че всички вируси неизбежно достигат връх и постепенно изчезват от човешкото кръвообращение, в обществото се правят дълбоки и постоянни промени. А за елита COVID-19 е идеалната възможност да се създаде общество, което се корени в страха, дехуманизацията и широкото недоверие към „другия“.

Тъй като символите управляват света, един символ перфектно олицетворява това „ново нормално“: маската за лице.

Онези, които печелят от тази криза, видяха възможност: Тя може да бъде инструментализирана за създаване на специфичен социален климат. Става въпрос за поддържане на страха, безпокойството и параноята. Става въпрос за постоянно напомняне, че нещата НЕ се връщат към нормалното. Накратко, става въпрос за социално инженерство.

Ето как използването на маската за лице направи показването на лицето, неестествено и дори опасно!

                      “Не е задължително”

В началото на пандемията почти всички организации и специалисти препоръчаха да не се носи маска. СЗО дори посочи само в кои случаи е добре да се носи.

През март 2020 г. СЗО все още съветва да не се носят маски. „Няма конкретни доказателства, които да предполагат, че носенето на маски от масовото население има някаква потенциална полза. Всъщност има някои доказателства, които предполагат обратното при злоупотребата с правилното носене на маска или поставянето й правилно.„

Съвсем скоро обаче нещата се обърнаха рязко на 180 градуса. Маските станаха задължителни, на закрито, после на открито! Впрегнаха холивудските звезди за агитират за носенето, направиха го норма и вмениха чувство за вина на всеки, който откаже да носи маска дори на открито!

                       Значението на маската

Не се заблуждавайте. Елитът не прилага маската, защото се грижи за вашето здраве. Всичко е свързано с дневния ред. Тъй като инфекциите и смъртните случаи на Ковидчо падат по целия свят, масите се стремят да се върнат към някакъв вид нормалност. Те НЕ искат това. Широкото използване на маската е идеалният инструмент за поддържане на свързания с вируса страх и потисничество. Тоест постоянно трябва да се сещате, че нещата вече не са нормални. 

Не е необходим Робърт Лангдън от DaVicinci Code, за да осъзнае, че маската е мощен символ. Човек, който носи маска, е поразителна гледка, която ни влияе на подсъзнателно ниво. Той незабавно отключва нашия дълбоко вкоренен страх от болести и смърт. Той несъзнателно повишава нивата на стрес и тревожност в мозъка ни, като същевременно ни предупреждава за предстояща опасност. Всяко маскирано лице е напомняне, че нещата не са нормални, че трябва да се страхуваме и че все още търсим външни сили, които да ни спасят.

На човешко ниво маската обезличава хората около нас. Как можем да общуваме и да общуваме с други хора, ако не можем да разберем дали се усмихват или не? Как можем да се свържем с други хора, ако можем да общуваме само с помощта на приглушени думи през парче плат? Не можем. Точно обратното, маската казва: Стой далеч от мен, не ти вярвам.

Ами децата, които растат в този климат? Те са изключително податливи на внушения и нямат база за сравнение, за да разберат, че тази нова норма е … абсурдна.

Този специфичен социален климат е чисто злато за социалните инженери, които се стремят да променят дълбоко обществото. Обществото, което е подложено на страх и паника, става ирационално и с готовност приема всяка мярка, която обещава някакъв вид безопасност. И това се случва сега. Защото в момента маската не е свързана със здравето – тя е да ви превърне в разхождащ се, говорещ агент на страха.

Виждаме, че тези хора са впрегнали целия си арсенал за да ни накарат да вярваме в нещо, да отклонят вниманието ни и да променят реалността. Но какво целят, какво крият и какъв е новият свят, който са подготвили?

На въпроса какво крият – тук също може да се напише книга, защото се крият много неща, като започнем от това, че незабелязано са отменили правилата и процедурите за защита на личните данни на донорите при ин витро, както и забраните да се ползва „остатъчният“ генетичен материал за донорство или експериментални мероприятия, без съгласието на донорите………дали е случайно, че е точно сега и е тихомълком, не знам. Но вече нищо не е ясно от тези процедури какво се прави с ембрионите, които не се връщат в жените.

Минаваме през фалшивите избори в САЩ, за които никога може би няма да разберем какво наистина се случи. Може да споменем и възхода на Китай, които спечели много от 2020 година. Икономически, идеологически и всякак! Не е за изпускане и патента на Бил Гейтс за подкожен чип с номер 2020 060606 – което си е 11-11 666.

Според Дейвид Айк, целта на активното мероприятие е малкия и средния бизнес да фалират заради локдауните, след което милиони хора ще останат без работа. Държавите ще се намесят и ще започнат да издържат голяма част от обществото. По този начин ще се настани тоталитаризма, защото когато държавата те издържа – ще правиш каквото трябва. Помощите са налични само за ваксинирани, маскирани и послушни граждани, спазващи всички мерки! А колко са необходими тези мерки е въпрос на вяра. Вяра, защото очевидно науката отсъства при налагането им!

“През ХХ-ти век Светът беше разделен на видимо воюващи лагери „Капитализъм“ и „Комунизъм“, след това дойде ред на вражеското лице на „тероризма“ и свързаните с него подставени лица, като Иранския шах, Саддам Хюсеин, Бин Ладен и много като тях, всичките създадени и поддържани от Световните Тайни служби. Никога досега, обаче, Господарите на Цивилизацията не бяха измисляли толкова хитроумно оръжие срещу самите нас – „НЕВИДИМИЯ ВРАГ – ВИРУСИТЕ“! Днес, всички държавници по Света в изявленията си по масмултимедиите обявяват, че сме във война с „НЕВИДИМИЯ ВРАГ – ВИРУСИТЕ“, като по такъв начин заставят Човеците да влязат във война не с външен Политически или Идеологически противник, а да вредят на себе си, борейки се срещу собствените си тела!” Обединиха ежегодните сезонни настинки, хреми и грип под едно общо име, което всява страх и паника. Сега всеки с течащ нос е обществен враг номер едно!

Съвсем скоро очаквайте хората без маски и неспазващи дистанция да бъдат обявени за терористи. 

Освен всичко друго, това дава тласък и на електронните пари, защото обикновенните банкноти разпространяват зарази – толкова много хора ги докосват! Електронните пари са безопасни, нищо че ще могат да следят всяка една тразнзакция. 

Тук някой ще каже “ами какво като следят, аз нищо незаконно не купувам”. И тук не е важно дали купувате законни или незаконни неща, а че тези хора работят с BIG DATA – на тях не им трябва точно вашите покупки или моите, а ВСИЧКИ покупки. Когато съставяте прогноза на база статистически данни, колкото повече са данните, толкова по-точна е прогнозата. Когато знаят всичко от поведението ви онлайн – къде кликате, какво четете, гледате и всичките ви онлайн покупки, сега ще добавят и всички офлан покупки за да имат още по-пълна картинка върху живота ви.

Земята е пренаселена

Това е любимата фраза на Елита. Има само един проблем – това просто не е вярно. Тук можете да видите някои карти, които ясно показват, че това не е така. Но съвсем друго е да ви се вменява чувство за вина ежедневно, да ви се преписва глобалното затопляне и т.н. Вие сте причина за глада в Африка, за мръсните океани и климата. Да, ама не. Целта тук е да изпитвате вина и да се самоограничавате. Поставяте си рамки за развитието сами, защото всяко развитие има нужда от енергия – физични закони. Но днес ние свързваме енергията със замърсяване на природата и глобално затопляне. Нищо че 1% от хората използват 40% от природните ресурси, нека останалите 99% да се чувстват виновни. Вие сте от останалите 99%. 

Плащайте и за въглеродните емисии на тези 1%, които потребяват 40% от ресурсите. Да, ние всички чрез данъците си плащаме. Отделния индивид е обложен с еко данъци, такси, а в глобален мащаб и цели държави – плащане на такси са въглеродни емисии. А парите от всичко това къде отиват – при тази шепа хора, които контролират всички земни ресурси, корпорации и най-големи замърсители на планетата!

Тук се появява вируса-наказание, защото много пътувате, защото сте много. Ето ви сега вирус, дето убива родителите ви! Нека ги оставим в последните им дни сами и изолирани, да умрат в самота, наказани, защото вие пътувате и разнасяте вируси! Ако бяхте по-малко и си седяхте вкъщи – нямаше да има вируси и бабите и дядовците ви нямаше да умират, че и самички! 

Социална дистанция. 

То няма как да е по-очевидно, че тук не става въпрос за спазване на физическа дистанция, която по някакъв начин да ограничи разпространението на вируси, а говорим за социална дистанция. Тоест да се изолирате от обществото, да сте сами, атомизирани. Без приятели, без среда, без съмишленици и без никаква подкрепа. Искат да сте самички – 7 милиарда самотни хора, въпреки че можем да не сме самотни, ние сами  си го правим. 7 милиарда поединично не е равно на 7 милиарда обединени в обща кауза, с обща цел, нали?

Помните ли Хан Кубрат и пръчките, как се чупи една пръчка и как се чупят цял сноп? 

Вие трябва да се дистанцирате социално, не физически. Ето защо те дори не го крият, а ви го казват – социална дистанция! Изолирайте се, атомизирайте се и бъдете сам срещу света! Сами, обезличени, без лице, без приятели и без подкрепа. Сами и социално дистанцирани! 

Разбира се някои много влиятелни хора нправиха баснословни богатства от кризата. Сметнете си само колко пари се правят на ден, само в България от тестове. Сега по света на ден? А ваксини? А хладилни камери за ваксините? Всичко това го плаща държавата от нашите данъци и със заеми, които децата ни ще плащат, че и техните деца. Като се сетите, че всичко това е заради настинка, как ви се струва? Финансовия аспект е очевиден, но е една малка причина. То е по-скоро стимул за подизпълнителите на плана в лицето на политиците, които знаят, че нещо не е ОК, но печелят твърде добре за да го разбутват.

Ето ви още един символ.

Като споменахме отново маски и ваксини, нека разгледаме СЗО.

СЗО

Истинската програма на СЗО: Нов световен ред по модел на Китай! Или „Ваксинирането освобождава“ – лозонга на световната комунистическа партия!

СЗО премина от омаловажаване на вируса и лобиране срещу забраните за пътуване от Китай до настояване за постоянно блокиране на света и неговата икономика. Зад лудостта има метод: СЗО използва пандемията, за да се придвижи към Нов световен ред, създаден по модела на потисническия режим в Китай.
След избухването на COVID-19 извън Китай, Световната здравна организация (СЗО) играе важна роля в справянето с пандемията на глобално ниво. Безспорната сила и влияние на тази организация, създадена от Организацията на обединените нации, кара повечето правителства по света да оформят своите политики и пандемичен отговор според данните и насоките на СЗО. С други думи, нациите дадоха възможност на глобален (и недемократичен) субект да диктува решения, които се вземат на национално и местно ниво.

Резултатът от този пряк мост между СЗО и националните правителства е дълбок и мащабен. Подхранвани от апокалиптични модели и прогнози, правителствата бяха призовани да ограничат цялото си население, като същевременно затвориха цялата си икономика за няколко месеца. Опустошителните последици от това глобално заключване все още са трудни за количествено определяне. 

И така, защо СЗО дава заповеди на нациите и техните демократично избрани правителства? Това дължи ли се на доказания опит и образованите съвети? Явно не. Тъй като реакцията на организацията на пандемията в най-ранните и критични етапи беше не по-малко от катастрофална. Някои може да твърдят, че това е било дори умишлено. На 14 януари СЗО твърди, че няма предаване от човек на човек – позовавайки се на китайски източници.

Предварителните разследвания, проведени от китайските власти, не откриха ясни доказателства за предаване от човек на човек на новия #коронавирус (2019-nCoV).https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?creatorScreenName=AnonsBG&dnt=true&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1217043229427761152&lang=bg&origin=https%3A%2F%2Fanonybulgaria.wordpress.com%2F2021%2F03%2F24%2Freset%2F&siteScreenName=AnonsBG&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=550px

На 4 февруари генералният директор на СЗО Тедрос Адханом Гебреесус се обяви против ограниченията за пътуване в Китай, като заяви, че подобни мерки могат да предизвикат „страх и стигма“. Той добави, че „няма причина за паника и страх”.

Тъй като повечето световни правителства следваха сляпо препоръките на СЗО, въздушното пътуване от Китай продължи седмици и позволи разпространението на вируса по целия свят. И когато въпреки това някои страни предприеха стъпка, за да спрат пътуванията от Китай, СЗО активно лобираше срещу това.

Въпреки разпространението на информация, която беше откровено фалшива и опасна, СЗО остава безспорно влиятелна по целия свят. На 18 април организацията демонстрира огромната си сила, като излъчи „Заедно у дома“ , масово медийно събитие, което имаше безброй известни личности и мощни хора, които хвалят СЗО и Елитите зад нея .

СЗО също така инвестира сериозно в контрола на потока от информация относно вируса.

Главният изпълнителен директор на YouTube Сюзън Войчики заяви, че платформата за стрийминг ще „премахва информация, която е проблематична“ и ще включва „всичко, което е медицинско необосновано“.
„Така че хората казват„ приемайте витамин С; вземете куркума, ще ви излекуваме “, това са примерите за неща, които биха били нарушение на нашата политика. Всичко, което би противоречало на препоръките на Световната здравна организация, би било нарушение на нашата политика. „

Защо YouTube изобщо би се интересувал, ако хората говорят за витамин С във видеоклиповете си? Защото от началото на огнището СЗО се отнася подозрително срещу всякакъв вид лек или решение срещу COVID-19. Всеки път, когато лечението показва обещание, СЗО и медийната система, която се грижи за него, бързо предупреждават срещу тях и дори го определят като опасно.

Защо? Тъй като СЗО разчита на едно, универсално решение: ваксина. Ваксина и нищо друго.

За да разберем напълно мисленето зад СЗО, трябва да разгледаме финансирането зад СЗО.

Две от петте най-големи финансиращи организации на СЗО са Фондация „Бил и Мелинда Гейтс“ и „Алиансът Гави“. Бил Гейтс призовава за цифров идентификатор за ваксинация, тези две организации се застъпват за използването на ваксини за създаване на глобална система за идентификация, използваща някакъв имплант. COVID-19 е идеалният повод за тях да направят това. Това между другото го има и в Songbird филма, с който започнахме! 

За да е сигурно, че това ще се случи, светът трябва да живее в страх и без лечение, докато не бъде п?

ЕТИКЕТИ: World;

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи!

Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.