Земеделски кооперации от Хисаря източвали Евро субсидии!

24 Февруари, 2016
4 коментара

Земеделски кооперации от Хисаря участват в измамни схеми за незаконно получаване на eвросубсидии, твърдят производители от региона. 

По думите им порочната практика съществува от години, за което са изпратили сигнали до полиция, прокуратура, ДАНС и Дирекцията за защита на финансовите интереси на Европейския съюз към МВР.

Според пострадалите в схемата са преплетени интереси на местен бизнес, политици и представители на държавни и правораздавателни институции, както и две земеделски кооперации – “Агрокомерс – 98” и “Момина баня”.

Представители на държавните земеделски служби твърдят, че не става въпрос за измами, а за т. нар. “бели петна” при обработваемите площи.

                                       Подробно - новините в аудио  от 23.02.2016 година! 

                                 "Земеделски кооперации от Хисаря източвали евросубсидии, твърдят производители!"

                                                                                                                                       Тракийски Свят

ЕТИКЕТИ: Хисаря днес.;

Коментари

Анонимен
#1 от razsledwasht
24 Февруари, 2016 | 18:31
Напиши отговор
Оценка: +5
Дали на "Е..кономическа полиция "-А.Б. да разследва случая срещу коперацията на А.К..Сещате се какъв ще е резултата!!!В единия случай, нямало нужда от правно основание,в другия случай става въпрос за бели петна.Обаче срещу един човек,който разкрива измамните схеми на Агромес-98, вече има повдигнато обвинение по поръчка на А.К.чрез А.Б.Интересна ми е ролята на прокурорката Д. С.
Анонимен
#2 от О, не!
24 Февруари, 2016 | 19:46
Напиши отговор
Оценка: -1  +1
Започвам да се плаша от тия хора. Всеки ден дават някой под съд. Може би искат да останат само те на този свят.
Анонимен
#3 от Hisar
24 Февруари, 2016 | 22:59
Напиши отговор
Оценка: -1  +11
Тия май не са инженери , юристи!Та не знаят законите повече от адвокати!Като почнете с тия имена А-Б-В ,ми пишете направо -Атанас Бочев, Атанас Куковски ,съдийката сигурно е Даниела еди коя си!Какво толкова ви е страх ,на тя не им пука и сега си веят шортите на Доменикана,и ви се подиграват отдалеч, на заблудените овце ,вас ви е страх да напишете едно име! Крайно време е да върнат всичко което са откраднали незаконно от европроекти ,в това число и Бойко Гавраилов и Пепито Ганева ,всичко е навързано и е крадено яко ,с всичка сила!!!!!!!!!!!!!!!!!
Анонимен
#4 от Оракула от Делфи
25 Февруари, 2016 | 20:27
Напиши отговор
Оценка: +4
"Бели пари" за черни дни, не остана" офшорен рай" не посетен , толкова почивки на толкова далече , та чак цената на зърното , надолу повлече...
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.