В ДЕНЯ НА ВЯРА, НАДЕЖДА И ЛЮБОВ ВСИЧКО БЕ СПОКОЙНО

17 Септември, 2019
18 коментара

     Ако тази септемврийска сесия не бе последна за мандата, сигурно щеше да продължи с часове, но тя приключи бързо. Макар и дневният ред да беше дълъг, макар отчетът  на мандатната програма на инж. Дойкова да беше 27 страници, разправии нямаше. Единсвената точка, която остана нерешена, беше предложението на кмета съветниците да дадат трасе за минерална вода на СЕНИД ЕООД. Това искане се внася за четвърти път, но и този път не мина.  Бойко Гаврилов обясни, че комисията, която ръководи, не е стигнала до единодушно решение, затова съветниците  на ГЕРб ще се въздържат от гласуване. Въздържаха се  Пенка Ганева, Бойко Гаврилов, д-р Александров, Васил Пендев, Стоян Найденов, от Коалиция за Хисар –  Борис Витев, Гатьо Султанов и  д-р Недевски от „Промяна” и Ненко Костов от НФСБ. Пенчо Шапков от БСП на тази точка не беше в залата.  Не беше вътре и Атанас Куковски от Коалиция са Хисар.   Ненко Костов се изказа, че трасета за минерална вода трябва да се разрешават от Общинския съвет,  само когато се построи обекта, изпълнят се инвестиционните намерения и се осъществи проектът.  Той даде пример как от каптажа на военния санаториум е взет дебит за  минерална вода преди десет години, а все още човекът, който я е взел, не е построил нищо и е оставил реалните инвеститори да нямат достъп до минерален водопровод. Костов изрази становището си, че не е против инвеститорите, но иска да види осъщестнен  проектът за 30 милиона лв.инвестиции в Автосвещи.

      Гатьо Султанов попита накрая има ли някой, който  няма да се кандидатира на местните избори  през октомври, за да замести председателя на Общинския съвет, в случай, че се наложи спешно заседание, но всички мълчаха. Така в  Туристическия информационен център, където се проведе днешната сесия,  остана впечатлението, че всички сегашни съветници ще са кандидати и в следващия Общински съвет.

     След като стана известно, че вчера Вълко Макавеев е регистрирал в Общинската избирателна комисия Политическа партия „ЗЕЛЕНИТЕ”, всички гледаха на Дойкова като на потенциален кандидат за кмет. А като се има предвид, че там бяха и Пенка Ганева, Ива Вълчева и Гатьо Султанов, кандидат- кметовете станаха четирима.

 Гатьо Султанов не отиде в заведението в Дома на писателите, където Ива Вълчева покани всички да се почерпят. Там, където витаят духовете на великите Блага Димитрова, Дора Габе, Елисавета Багряна, Валери Петров и т. н. не отиде и Ненко Костов. Останалите водиха разговори за есенната работа и за деца и внуци. За политика не се говори. Сметката  на всички съветници накрая плати д-р Александър Александров- съветник от ГЕРБ, който стопанисва  заведението.     

                                                                         ТРАКИЙСКИ СВЯТ

ЕТИКЕТИ: Хисаря;

Коментари

Анонимен
#1 от Те
17 Септември, 2019 | 20:31
Напиши отговор
Оценка: +4
Интересно кои от изредените горе ще видим след изборите!
Анонимен
#2 от Мазохист
17 Септември, 2019 | 20:56
Напиши отговор
Оценка: +7
Хисарчанинът е умен човек! Обича да му е гадно и да се оплаква, но пък за сметка на това е страшно бездеен! На 80% пак ще ги гледате е тия същите!
Анонимен
#3 от @@@
17 Септември, 2019 | 23:03
Напиши отговор
Оценка: -12  +16
Той Гатьо няма как да отиде на коктейла,защото писа доноси срещу Александров.Не ни трябва кмет мръсник и доносник.
Анонимен
#4 от До 3
18 Септември, 2019 | 01:04
Напиши отговор
Оценка: +8
ДС е жива! Това е!
Анонимен
#5 от Ненко Костов
18 Септември, 2019 | 09:04
Напиши отговор
Оценка: -1  +17
Ало, кльомба, Гато не е мръсник и доносник. Той е пич и човек с достойнство, а не лицимер. Няма как да отиде на коктейла, както и аз не отидох, защото доносниците, мръсниците и хората със жалбите бяха там. Между другото, ти, кльомба, съдейки по израза ти, навярно си един от писачите на сигнали и жалби до ОИК, ЦИК и АС ,включително и прокуратурата.Най- лошото от всичко е, че ти не изразяваш собствената воля и решение,а слагаш името си на жалби и сигнали продиктувани от присъствалите на коктейла.На така нареченият коктейл отидоха хора, на които не им пречи цвета и окраската. Постъпките им намат никакво значение как ще бъдат тълкувани от хората, какво ще причинят на хората, а има само една единствена цел да богатеят, да властват и раздават порцията.
Анонимен
#6 от голям праз
18 Септември, 2019 | 09:42
Напиши отговор
Оценка: -1  +3
Пак простотии в коментарите! Събрали се да се почерпят, добре, нормално е! Някой си не отишъл, негов проблем. От дребни теми, големи изводи и трагедии.
Анонимен
#8 от Прав си
18 Септември, 2019 | 14:50
Напиши отговор
Оценка: -1  +14
Всеобщо мнение в града е че султанов ще дръпне инж.Костов назад и инж. Костов ще откаже други от Гато.Ако бе пич бай Неч щеше да излезе той аз съм му фенка но за този няма кой да ме убеди да гласувам.
Анонимен
#9 от Сиеъген2
18 Септември, 2019 | 15:19
Напиши отговор
Оценка: +13
Годините показват, че алчността и злобата е над здравия разум в този град и пречи да се застане зад човек който може да направи града градина. Вижте кмета на с. Чавдар-толкова ли е трудно? С тези природни дадености града можеше да цъфти, а то хората непрекъснато бягат от тук.
Анонимен
#10 от 8-ми,
18 Септември, 2019 | 18:10
Напиши отговор
Оценка: +2
Затова направиха преференции. като харесваш Ненко Костов, гласувай с преференция за него, а не гласувай за Гатьо, а за твоя човек
Анонимен
#11 от Минчо Попов
18 Септември, 2019 | 21:22
Напиши отговор
Оценка: +3
Гатьо Султанов не мога да разбера член на коя партия е, ако е на патриотични фронт той вече не сьществува ако е от атака да каже ако е вмро сьщо но ако е от нсфб да си каже значи ще спасява Бьлгария или Хисаря
Анонимен
#12 от До Минчо Попов
18 Септември, 2019 | 22:51
Напиши отговор
Оценка: +3
По принцип ли питаш или за конкретно тези избори? Защото Гатьо на всички избори е от различни партии. Той ли се надценява, те ли го подценяват не е ясно.
Анонимен
#13 от ОИК
19 Септември, 2019 | 10:10
Напиши отговор
Оценка: +2
Социалистическа партия "Български път" - това е регистрирал Гатьо, а НФСВ ще го подкрепя.
Анонимен
#14 от ха
19 Септември, 2019 | 10:47
Напиши отговор
Оценка: +1
Социалистическа партия с. Караджово. Как ще се обединят патриоти с рубладжии?
Анонимен
#15 от Ало,сайта,ГЕРБ са регистрирали своите кандидати..
19 Септември, 2019 | 11:10
Напиши отговор
Оценка: +7
На 4то място в листата е козметичката Мариана-жената на д-р Александров.Тъкмо ще има кой да стиска черните точки и пъпки от лицата на кмета и общинските съветници.....
Анонимен
#16 от мани тази работа
19 Септември, 2019 | 11:12
Напиши отговор
Оценка: +4
Минчо,видно е, че си пълен боклук ,ами кажи какво да правим с док.Александров? Този п....л е за прокуратура като е пуснал декларация с невярно съдаржание .Кажи Минчо какво да правим с тези п...ли дошли от майната си в нашето градче да крадат да уволняват и да мачкат местното население. Г=Н. Костов доколкото си спомням и този Общински съветник се беше подписал в жалбата до прокуратурата за вашата декларация.Сега можете да му отрежете главата на тоза жалко същество.
Анонимен
#17 от ха ха ха
19 Септември, 2019 | 11:13
Напиши отговор
Оценка: +1
отговор на #15 »
Кметът ще има ли топки, нали основните участници са жени? Виж пъпки, бол. Иначе си прав. То пък от друга страна за кмет се искат топки.
Анонимен
#18 от Козметичен салон “Исаря“
19 Септември, 2019 | 12:40
Напиши отговор
Оценка: +5
Мдааа..Абе,покойното куче на Велко Дългия-САРА,гледаше по-умно от тази Марианка,бе .
Анонимен
#19 от Фройдист
19 Септември, 2019 | 13:44
Напиши отговор
Оценка: +2
#34 от ВКР 19 Септември, 2019 | 07:41 Напиши отговор Оценка: +4 Семплата женица от Миромир,членка на Бойко Гавраиловия кръжок /плешокът, когато е пиян си казва,че БСП Хисаря са негов кръжок/,кмет !?!?!?!?...ха а ха ха а ...!!!!!
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.