СЪВЕТНИЦИТЕ НЕ ПРИЕХА БЮДЖЕТ НА ОБЩИНА ХИСАРЯ

23 Януари, 2018
40 коментара

Ах, колко думи, колко енергия, колко изхабено време на служителите на общината, колко уж загрижени за бъдещето на общината съветници и... накрая бюджетът не беше приет. 

Не може да се разкаже какво стана за почти три часа надвиквания. Предложения от едни, неразбрани от други. 

Да има ли пари за проекти, да няма ли пари за проекти, да има ли работници по чистотата по селата, да няма ли такива, да мине ли трасето през града на една фирма, ама защо да минава, да приемат ли парите за култура, или да доуточнят, да си намалят ли заплатите наполовина като общински съветници, или съвсем да не ги вземат, да продължат ли да разпъват Диляна Антонова, или да продължат да се надвикват.... 

 И за какво беше всичко това, като няма достатъчно приходи, като бюджетът за 2018 година е с над 800 хил. лв. по- малко от миналогодишния? Просто пари няма.

Да се намерят пари за чистачи на село и на извънредна сесия след четиринадесет дни да се внесе отново бюджетът за разглеждане от съветниците – така решиха избраните от народа и преминаха към другите точки от дневния ред. 

Ако в този момент им бяха измерили кръвното налягане, сигурно на всички щеше да е над позволената граница. Върхът на напрежението достигна в момента, когато Пенка Ганева заяви високо, че няма да подаде оставка като общински съветник. 

 А законът? – обади се някой, но кой ти гледа закона, това е Пенка Ганева от ГЕРБ, а не някой друг съветник от НФСБ например. 

                                                                     Тракийски Cвят

ЕТИКЕТИ: Хисаря;

Коментари

Анонимен
#1 от Хм......
24 Януари, 2018 | 13:05
Напиши отговор
Оценка: +22
Че те кога са приемали бюджета от първия път? Никога. Помня, че правиха напук на Жилов, та пет пъти май го връщаха. Не съм учуден, че Ганева не подава оставка. Пирянков я мъкна на гърба си две години и половина, та се поболя, тя преживя трагедия и е пак нахална.
Анонимен
#2 от радио фустанела
24 Януари, 2018 | 13:21
Напиши отговор
Оценка: -2  +25
Ква стана тя мър, Пено? Ганева Пена хем не ходи на сесии, хем не ще да подаде оставка! Сегънкана Пенчо от БСП-то що не вземе да подаде един сигнал в оная комисия, избирателната, че да я махнат. Да видим, Пенке, като Корнелка иска да сваля Бойко, туканка дали Пенчо ще иска да махне Ганевата Пена. Ма то, разправят, че в София било едно, а в Хисара, съвсем друго. Там се бият, тук се целиват!Ей го на, за наш Данчо, гласуваа заедно.Мъри, ич не им пука кво ще си рекат хората.Май,май, всичко идва да ни маже очите, а не че наистина ще ги свалят.Голям срам, Пено и голям резил, да знаеш!Ние ги избрааме да оправят общината, а те си се оправят само тях си.Ей я на Раховата Пенка, доде тва онова и тя се присламчи към Бойновски Пено, другия път пак да е съветничка, че и детето си нагласи.Ма ше я видим ние таз работа на другите избори.Ай, сполай и умната!
Анонимен
#3 от ГОЛЯМ СРАМ
24 Януари, 2018 | 13:42
Напиши отговор
Оценка: -22  +8
има една Пеееееееееена за махане и това е ДОЙКОВАТА. Прост народ сме -мълчим и търпим безобразията и. Защо вече не спрете с глупостите и не кажете на хората истината- истината за това, че ги лишавате от бъдеще. Непрекъснато се наливат огромни суми в едни бездънни ями, а всъщност няма и стотинка за малките населени места. Спрете да плюете по другите вижте какво е в момента- вижте че ни закопа. Кажете на хората за това, че единствените, които бяха против това общинските съветници да се откажат от хонорарите си, за да може да има по 1/2 бройка работници по селата, за де тънат в мръсотия БЯХА ПИРЯНКОВ, ПИЯНИЯТ ДОКТОР НА ГАТЕНЦЕТО И ВАШИЯТ "ПАТРИОТ"......... А ДА НЕ ЗАБРАВИМ И САМОТО ГАТЕНЦЕ- НА НЕГО ЧАК МУ СЕ ДОРЕВА, ЧЕ ЩЕ ОСТАНЕ БЕЗ ХОНОРАР ЗА НИЩОПРАВЕНЕТО СИ. срам ме е ,че живея в тази община
Анонимен
#4 от голям ГЬОНСУРАТ СИ № 3
24 Януари, 2018 | 14:00
Напиши отговор
Оценка: -4  +25
отговор на #3 »
Кои са тези ями? И защо всички съветници получават заплати, като само изброените са били против? Те не са мнозинство. И защо не кажете какви бюджетни ями остави любимата Ганеееееееееееееееееееееееееееева и колко мандата ще се плащат.Какво бъдеще какви пет лева. Ганева да каже за любимия си Васко шлифера колко фирми завлече с големите проекти и колко хора останаха без хляб заради тях. Къде са парите, а? Ще ми говорите за срам, я млъкнете! Дойкова е виновна, че си мълчи и накрая тя ще излезе виновна за зулумите. Колко мандата ГЕРБ и БСП са прегърнати, а! Хайде, духайте супата!
Анонимен
#5 от Уважаеми,
24 Януари, 2018 | 14:02
Напиши отговор
Оценка: +26
За да не търпите наглостта на ТЕЗИ СЪЩИТЕ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ, на следващите избори просто си ИЗБЕРЕТЕ ДРУГИ.!!! Преференциалният вот ви дава това ПРАВО ! Не гласувайте за удобно наредените за тях партийни листи, а гласувайте за ЛИЧНОСТИ ! Изметете веднъж завинаги политическите мазници пенки, пенчовци, бойковци, бойновски, гатювци, калинки, вълковци и пирянковци !!! Бъдете здрави ! И умни.
Анонимен
#6 от Събрание, събрание, събрание!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
24 Януари, 2018 | 14:47
Напиши отговор
Оценка: +24
Аз няма да изтърпя, двете Пенки ще ме съсипят. Миналата важна, а има няколко дела в нейна вреда, сегашната вместо да и покаже грешките, мълчи и не търси отговорност нито за дадените без търг и конкурс земи 900 дка, нито за 350 хил. лв. на Паничери без решение на Общинския съвет, нито за промяни на ПУП, нито за ония милиони за пътя Старо Железаре - Калояново...Боже, аз да съм кмет, та ще развъртя всички, които са били съветници в миналия мандат, ще разгърна всяко решение, ще ги разнищя. Но аз съм обикновен човек, цял живот се опирам само на себе си и сега се ядосвам като чета какво пишете. Да искаме събрание с кмета и съветниците!
Анонимен
#7 от ххl
24 Януари, 2018 | 15:04
Напиши отговор
Оценка: +19
А ти знаеш ли, Ганева е променила Подробен устройствен план в Археологическия резерват, нещо, което може да прави само министърът на Регионалното развитие, тъй като резерватът е национална културна ценност. А сети се за кого го е направила!
Анонимен
#8 от Боклука трябва да изхвърлим, боклукааааа
24 Януари, 2018 | 17:10
Напиши отговор
Оценка: +24
За хайдутлука в Археологически резерват попитайте Иван Чолака. Той да ви каже как се крадат чужди имоти с помощта на кметицата Ганева, на доктор Митко Маджаров под чадъра на Пено Стоянов Бойновски. Как се узаконяват незаконни строежи и как се оказва, че Резервата не е резерват,когато е необходимо за определени наши хора, защото така казва закрилника на археологията доктор доцент Митко.Толкова сме заспали, че направо полумъртви! В същото време една шепа измекяри си живуркат на наш гръб, защото знаят, че хем сме заспали, хем прости, хем едни други се дърлим за глупости, а тях продължаваме да ги избираме. Никакво събрание не трябва. Просто на изборите трябва да изхвърлим боклука, но пак няма да го направим.
Анонимен
#9 от До7
24 Януари, 2018 | 17:57
Напиши отговор
Оценка: 0
Подробен устройствен план променя само общинския съвет кметицата не може
Анонимен
#10 от до 9
24 Януари, 2018 | 18:56
Напиши отговор
Оценка: +15
Не не може, а не трябва, та затова са стигнали до съда.
Анонимен
#11 от Бсп
24 Януари, 2018 | 20:54
Напиши отговор
Оценка: -1  +16
Председателя ясно и точно ви поясни за пореден път какъв е закона.Ясно е, че за популистите от БСП това не ги устройва.Много бързо се опитвате да изтриете срама от позорно предложение за Кощилака, а и на следващата сесия с едната пета от данъка за фирмите на Калинката и Кощилака за 2018 година. Вие сте срам и позор за тази институция. Много бързо забравихте и миналия мандат когато се гушкахте с Герб и вашия председател взимаме 900 лв.заплата а вашия зам.председател 700 лв. Къде беше ти Пенчо тогава....???????? Имаше ли тогава бройки по селата????? ЕТО ТОВА Е ПОПУЛИЗЪМ.
Анонимен
#12 от а дано ама надали
24 Януари, 2018 | 23:16
Напиши отговор
Оценка: +21
Имам една мечта (различна от тази на Мартин Лутън Кинг ) да влезна с една лека картечница ....на заседание на Общински съвет ХИСАР,,,, ВАААШАТА МАМИЦА ,,,,,,Бойковци , Пенчовци , бедния Кощилак , Раховци , Пирянковци и вся продажна сволач , д-р Сашковци и тотално разочарование ... от Чинара като човек ,да му се чудиш как се събра с тез юнаци.. но ще си остане само мечта . Господи помилуй Хисаря , то жителите са си сами виновни въпреки , че знаят за кого гласуват . Ликуйте роби ,копаейки собствения си гроб . Киселярското попче ще Ви опее на моторетката ... в движение ...Нали и той се пише демократ .Какво е Хисар ....тъга ...мъка.... сивота ...сълзи...безнадежност , безпомощност и отчаяние за насъщния и безгранично общинско безочие
Анонимен
#13 от от залата
25 Януари, 2018 | 08:32
Напиши отговор
Оценка: -1  +20
За пореден път Ганева показа колко е нагла и брутална. Най-нагло, пред всички присъстващи в залата заяви, че "ако някой тука чака ....а си подам оставката, да има а ..чака, аз няма..а ..а го напрааа.." .Бахти и наглостта, в крайна сметка, като не я пускат от работа да не заема място, което е толкова отговорно и не може да служи на гражданите и избирателите си. Доста Общински съветници ходят на работа. Освен това в закона за местната власт е описано как се постъпва. Лъжкиня, някога преди да стане кмет се кълнеше в интервюта, че няма да обслужва корпоративни и фирмени интереси, а през целия си мандат само това правеше.
Анонимен
#14 от До залата
25 Януари, 2018 | 09:42
Напиши отговор
Оценка: -12  
Провери колко пъти е отсъствал Ненко Видолов Костов
Анонимен
#15 от Хора има
25 Януари, 2018 | 10:26
Напиши отговор
Оценка: +15
Има хора, има! Огледайте се около себе си и ще ги видите! Има хора и за кметове и за съветници, но те нямат място до листите на партиите. Там е запазена територия за горните лица, които вече и лица не са, а задници! Да знаете, че достойните хора са повече от задниците и времето им идва.
Анонимен
#16 от jjkk
25 Януари, 2018 | 10:42
Напиши отговор
Оценка: +9
А сега заяжте се с Костов. Проверете калинката.А хора има, които са отговорни, а не за лична изгода във властта, така е.
Анонимен
#17 от Ненко Костов-съветник от НФСБ
25 Януари, 2018 | 11:47
Напиши отговор
Оценка: +10
Желая да отговоря на някои повдигнати въпроси. 1.До сега имам 2 отсъствия от заседания на Общинския Съвет.2.Когато Пенчо Шапков предложи общинските съветници да се откажат от половината си възнаграждение,инж„Вълко Макавеев предложи да се ОТКАЖЕМ ИЗЦЯЛО ОТ ПАРИЧНИТЕ СИ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯ!!! Аз напълно подкрепям неговото становище! Познайте кои се почувстваха като ударени с мокър парцал!?3. Д-р Недевски направи най-разумното нещо,като каза да се увеличи курортната такса,която в момента е 40 стотинки на ден,до около 60 стотинки на ден,и така да се открият не половин,а цяло место за почистващ персонал по селата!! Пак познайте КОИ скочиха И срещу това! И последно.Адвокатите на НФСБ в момента уточняват юридическите казуси,с които ще искаме от ОИК-Хоисаря да се прекратят правомощията на Пенка Ганева като общински съветник,заради системното й неизпълнение на задълженията й!
Анонимен
#18 от До гн Костов
25 Януари, 2018 | 12:07
Напиши отговор
Оценка: -10  
Елате в общината да ви дадем справка че сте отсъствал 7 пъти а пък и накарайте Валя да извади за всички разлепете я из града да видят всички хора за какво става въпрос
Анонимен
#19 от анонимус
25 Януари, 2018 | 12:18
Напиши отговор
Оценка: +9
18-ти най- вероятно информатора е сбъркал името, Атанас Куковски е отсъствал 7 или 8 пъти но за 2 години.
Анонимен
#20 от ДО НФСБХИСАРЯ
25 Януари, 2018 | 12:21
Напиши отговор
Оценка: -11  +1
Къде е водопровода до ЧЕРНИЧЕВО къде са грижите за старите хора къде е всичко обещано или влязохте във властта за да си купите хотел и гн Фърков да си направи къща за гости ако гн Симеонов знае какви каши бъркате живи ще ви одере но ще научи и вашите прегрешения станаха много
Анонимен
#21 от Въпрос
25 Януари, 2018 | 13:14
Напиши отговор
Оценка: -13  +1
Господин Костов като сте толкова честен защо купихте хотел в Приморско на подставено лице защо строите незаконни построики на язовира ако хората знаят че ги давате под наем на сектанти с камъни ще ви гонят
Анонимен
#22 от Питай
25 Януари, 2018 | 13:43
Напиши отговор
Оценка: -14  
Господин Костов как с фалшиви документи купихте имот в Момина баня докато вуйчо ви беше кмет и защо сега не ви дава възможност да строите защото не сте му дали процент
Анонимен
#23 от Защо
25 Януари, 2018 | 13:59
Напиши отговор
Оценка: -10  +1
Защо ми изтрихте коментара не е ли вярно че Костов даде 20000 лв на Мирослав и Ненчо за да му купят гласове да стане съветник
Анонимен
#24 от Времето идва
25 Януари, 2018 | 14:17
Напиши отговор
Оценка: +13
Голяма цигания в тази мила, красива и зелена община Хисаря! Ганева не ходи на сесиите, бай Неч подгонихте. Като е отсъствал извадете една официална справка и я публикувайте. Какво тука, ела пък да ти кажа. Дрън-дрън!Купил бил хотел.Има пари купува, купете и вие. Ма много клюки в тези коментари, бе! Ако имате документи, вадете ги.Тука работите само по слухове,догатки,недомлъвки и то анонимно. Те Ненчо и Миро ще излязат и ще кажат бай Неч ни даде 20000 лева за гласове. Ей го оня депутат от БСП Манол Генов, има факти и доказателства, отива на съд. Дайте и вие доказателства и Ненко на съд.Хисарското БСП така се е разложило, че вече взе да мирише от към главата.От прекомерно гушкане с ГЕРБ скоро може и рожба да се пръкне.Тя всъщност рожбата се пръкна и не една, а много и те миризливи като родителите си. Вместо да се скрият някъде Пенчовци, ганевци и всякакви, те рипат, че и акъл дават и клеветят. Скоро ще духате супата, момчета и момичета!
Анонимен
#25 от ненко костов
25 Януари, 2018 | 14:22
Напиши отговор
Оценка: +10
Има човек, които не си е пил хапчетата. Моля индентифицирай се. Не си спомням да съм обещавал на никого нито улица нито водопровод, обещавах да разкрия всички злоупотреби на предишното управление, но не срещнах подкрепа и съмишленици в Общината, въпреки това сам дерзая и работя.
Анонимен
#26 от ДО НФСБХИСАРЯ
25 Януари, 2018 | 14:31
Напиши отговор
Оценка: -8  
Вие какви сте управляващи или опозиция или трети пол
Анонимен
#27 от nenko kostow
25 Януари, 2018 | 14:37
Напиши отговор
Оценка: +11
Наистина, Атанас Куковски отсъстваше първата година 5 пъти, но едната сесия беше нередовна, иначе щях да сезирам ОИК. Накрая се намери ПОП Кръстьо в неписаната коалиция" промяна" и го предупреди да дойде на сесия, че бай неч, щял да му иска прекратяване на правомощията. Нали тогава Куковски водеше дело срещу мен за 20 000 хил. лева не имуществени вреди породени от "заканата с убийство с думи". Жалеше се в съда, че заради мен, който стоя срещу него, му било неприятно да посещава сесиите на Община Хисаря, жалеше се, че не може да изпълнява задълженията си в къщи.....сложил си бил паник- бутон. Бойко Гавраилов обясняваше в съда, как това не бил онзи Атанас когото познава, а когато пътували до София по партийни задачи, той спял в колата и бил, като болен и неадекватен.Петко Кисьов и той даваше обяснения,но на никои не му стана ясно защо е там. На съдията по делото обаче му стана ясно, че в същия период ново забогателият бизнесмен и Общински съветник е избивал комплекси и е лекувал "страха" които придобил от думите, изречени от мен със скъпо струващи екскурзии до далечни острови. От цялата работа висях 4 години по дела, разбрах, че съм сам в този Общински съвет, няма никаква коалиция "промяна "само юриста на Общинския съвет ме подкрепяше, но за съжаление и нея вече я няма, но Бачо Пено беше принуден да си подаде оставката,като секретар на ОИК. Сега неговото място се заема от млад интелигентен човек. Съжалявам само, че го пожалих и не го дадох на прокуратурата за неверни обстоятелства по декларацията, като по този начин се е облажил с доста Общински пари. В крайна сметка и прокуратурата не пожела да се самосезира, както обича да го прави друг път от предавания и вестници. Тогава всички дами и господа, които стоят срещу мен мълчаха и го прикриваха, за злоупотребите му, а само няколко дни след това същите тези хора " Г-дата, Витев, Куковски, Пендев, Найденов, Александров, Гавраилов и Ганева " се събраха в незаконно построения хотел "ЦЕНТРАЛ" на ул АУГУСТА № 3, за да изфабрикуват поредната клеветническа жалба срещу мен.Също искам да припомня на всички, че в календара имаше 2013г, имаше 2015г а днес сме 2018г, след 2г. ще бъде 2020.
Анонимен
#28 от ДО НФСБХИСАРЯ
25 Януари, 2018 | 14:44
Напиши отговор
Оценка: -10  
Искам ясен отговор какви сте не оправдание
Анонимен
#29 от Nenko Kostov
25 Януари, 2018 | 15:29
Напиши отговор
Оценка: +10
Опитвам се да направя психологически портрет на този, който днес пише против мен. Не е добър портретът, показва здравни проблеми. Търся и връзката между отсъствията на една съветничка и третия пол и не мога да разбера какво общо има това със сесията. Както искаш, така се определи и така приеми нас. Но не заблуждавай хората. Животът е коварен. Ще се загубиш някъде из него, ако вървиш в грешна посока. Така че спри да пишеш лъжи и заблуди.
Анонимен
#30 от До 29
25 Януари, 2018 | 15:58
Напиши отговор
Оценка: -11  +2
Вие да не сте богопомазан че да не пишем срещу вас не сте дали нито един честен отговор а ние всички питаме и чакаме ако искате да не Ви питат копайте си могили и не се занимавайте с политика кажете за две години какво свършихте
Анонимен
#31 от Бай Ганьо
25 Януари, 2018 | 16:50
Напиши отговор
Оценка: -1  +5
Всички са маскари вие искате отговори
Анонимен
#32 от джендър, а
25 Януари, 2018 | 21:45
Напиши отговор
Оценка: +8
В момента в Хисаря има представители на третия пол. Това е местното БСП! В София гласуват да свалят ГЕРБ, а в Хисаря гласуват с ГЕРБ, гушкат се с ГЕРБ, крият се по хотели с ГЕРБ. Например Нинова казва да се разберем по мъжки с Борисов, а в Хисаря са си свалили гащичките. Какво по-голямо доказателство за наличие на политически трети пол.
Анонимен
#33 от МИ7
26 Януари, 2018 | 08:45
Напиши отговор
Оценка: +4
Е...е е..разгеле, Най-накрая си изпил хапчето си. И виж, колко бързо си се идентифицирал, написал си и името си - Бай Ганьо.
Анонимен
#34 от КГБ
26 Януари, 2018 | 09:19
Напиши отговор
Оценка: +5
Ало, кажете защо калинките и джендър групата на Пенчо/ка/ не са приели бюджета? Какво ни отвличате вниманието с бай Ненко. Той е един и като такъв нищо не може да постигне с един глас.Вие кажете защо джендър мнозинството гласува против обществото?ащо нямаме бюджет?Това е сега въпроса!Да има или да няма! Дали нещо не ви угодиха относно лапачката или просто ей така, да правим на инат? Нали разбирате, че като биете по кмета, биете по нас, а ние рано или късно ще ударим вас. Колелото се върти, неуважаеми госпожи и господа, неуважаеми представители на трети политически пол, неуважаеми транспартийни, гейпартийни, интерпартийни и други неуважаеми общински съветници, негласували бюджета на общината. Времето ви изтича неумолимо.Колкото и да сте силни икономически, поне някои от вас, не можете да стъпите на врата на всички. Запомнете го това!Рахова, Мустакова и двете уж произхождате от народа и се кълнете в народа, осъзнайте се докато е време.Рахова вече залязва, но Мустакова е в началото, да не залезе преждевременно.Ако искате да оставите поне добър спомен, помислете с Пено ли сте, с Пенчо ли сте, защото тях не ги интересуват хората.Пено си го знаем, а Пенчо върти задни части по-добре от участниците в прайдовете, за да се запази на сцената, но няма да е за дълго. Мислете с главите си, а не за партийната или за незнам каква повеля, защото хората не са толкова прости за колкото ги мислите.
Анонимен
#35 от Знаещ
26 Януари, 2018 | 09:48
Напиши отговор
Оценка: +6
Бай Неч има 2 отсъствия и един болничен от началото до сега.Хотел„Калинка„ е АБСОЛЮТНО НЕЗАКОНЕН ! Тези дни в ОиК Хсаря ще се внесе жалба срещу Пенка Ганева за прекратяване на пълномощията й съгласно Закона! От общината са взети съответните дати,на които е отсъствала от сесии се проверяват! Очаквайте филма “Пенка русото в хотел „Калинка““
Анонимен
#36 от много заинтересована
26 Януари, 2018 | 10:04
Напиши отговор
Оценка: -1  +4
отговор на #18 »
Хайде, направете го! Извадете справка за присъствия и отсъствия на общинските съветници от сесии и я разлепете из града! Чакаме с нетърпение!
Анонимен
#37 от Пена Русото-старата гювендия до 36
26 Януари, 2018 | 11:24
Напиши отговор
Оценка: +3
Млък ма чумоо...
Анонимен
#38 от запознат
26 Януари, 2018 | 11:26
Напиши отговор
Оценка: -3  +8
До 8 прехвърляне на къщата на Иван Чолаков е извършен от Тихомир Бойновски син на Пено Бойновски бивш секритар на О С.Тихомир извършва сделката при познната нотариуска в град Пловдив.Къщата е прехвърлена на братовчедката му или племеница на Пено Ненка и Димитър Георгиеви и от там на син Петко Георгиев и снаха Мария Кинарова.Целта им е по късно и Пеновата фамилия да строи 3 етажна жилищна сграда.Подкрепата на чичо Пено не свършва до тук .Те си строят във вътрешността/резервата/ уверени.че чичо е в общината там е и Цонка Войводова която е в кухнята и те получават системна информация за действията им.Сега на Пено му бутнаха гаража.а техните незаконни постройки не могат да се бутнат независимо .че нямат разрешителни книжа от музеите и др.особедно когато се бутат пари на тези от който им зависят интересите.А семейство Георгиеви си ги могат тези работи.Всички тези деяния се извършиха по времето на Георги Пирянков.а тогава Гочо и Пено бяха много близки.
Анонимен
#39 от Чакаме
26 Януари, 2018 | 11:27
Напиши отговор
Оценка: -1  +1
Справка от ведомости за заплатите не от тефтера на Султанов
Анонимен
#40 от ?
26 Януари, 2018 | 14:47
Напиши отговор
Оценка: +4
Всеки гражданин има право на информация. Най- добре си намери съветника, за който си гласувал, той ще ти направи справка. Защото в общината за услугата трябва да платиш.
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.