СЪВЕТНИЦИТЕ НЕ ПРИЕХА БЮДЖЕТ НА ОБЩИНА ХИСАРЯ

Автор: Няма коментари Сподели:

Ах, колко думи, колко енергия, колко изхабено време на служителите на общината, колко уж загрижени за бъдещето на общината съветници и… накрая бюджетът не беше приет. 

Не може да се разкаже какво стана за почти три часа надвиквания. Предложения от едни, неразбрани от други. 

Да има ли пари за проекти, да няма ли пари за проекти, да има ли работници по чистотата по селата, да няма ли такива, да мине ли трасето през града на една фирма, ама защо да минава, да приемат ли парите за култура, или да доуточнят, да си намалят ли заплатите наполовина като общински съветници, или съвсем да не ги вземат, да продължат ли да разпъват Диляна Антонова, или да продължат да се надвикват…. 

 И за какво беше всичко това, като няма достатъчно приходи, като бюджетът за 2018 година е с над 800 хил. лв. по- малко от миналогодишния? Просто пари няма.

Да се намерят пари за чистачи на село и на извънредна сесия след четиринадесет дни да се внесе отново бюджетът за разглеждане от съветниците – така решиха избраните от народа и преминаха към другите точки от дневния ред. 

Ако в този момент им бяха измерили кръвното налягане, сигурно на всички щеше да е над позволената граница. Върхът на напрежението достигна в момента, когато Пенка Ганева заяви високо, че няма да подаде оставка като общински съветник. 

 А законът? – обади се някой, но кой ти гледа закона, това е Пенка Ганева от ГЕРБ, а не някой друг съветник от НФСБ например. 

                                                                     Тракийски Cвят

Предишна статия

…корупция, фалшив закон за корупция, унищожаване на българската природа!

Следваща статия

The Bulgarian Al Capone…

Други интересни