НОВО ДВАЙСЕТ! КАКВО ТИ ПРЕЧА - СВЕТИШ, РЕКЪЛ БУХАЛЪТ! Анонимни писма и доноси!

30 Октомври, 2015
9 коментара

След като пуснаха кола след него да го следи с кого ходи, след като пратиха хора да слушат какво говори с роднините и приятелите си, след като го обезобразиха в листовки, след като му се заканиха, че ще го изхвърлят от Общинския съвет, след като заявиха, че ще го тикнат в затвора, враговете на общинския съветник инж. Ненко Костов не се посвениха да напишат донос против него и да го изпратят в Районното управление на МВР в Хисаря. Доносът е анонимен. Никой не е имал смелостта да се подпише, за да бъде чист пред съвестта си. 

Нито партията е написана, нито човекът се е легитимирал, просто – анонимен сигнал. Трябва ли полицията да прави преписка за анонимни сигнали? Какво ще стане, ако за един ден получи десет анонимни сигнали и тръгне да ги разнищтва, а в това време стане някое истинско престъпление? 

Но.. нека за действията на полицията да не говорим. По - важно е кои хора написаха анонимното писмо  срещу  инж. Георги Пирянков и инж. Ненко Костов, които  вече са със статут на общински съветници.

    Дали не са същите хора, за които Костов разказа в интервютата пред вестник „Хисаря днес”, а инж. Пирянков разказа в предизборния вестник на Партия на зелените? 

Дали не са същите хора, за които Ненко Костов показа в сайта едно скандално решение  на Общинския съвет за даване на 900 дка общинска земя без конкурс и без търг на кооперацията на Атанас Куковски за цената 10 лв. на декар?  

Дали не са същите хора, за които инж. Пирянков разказа в интервюто си, отпечатано в Предизборния вестник на Партия на зелените? Дали не са тези, които използват властта вече двадесет години и стават все по - изпечени използвачи на европейски пари?

    Ако са всички тези хора, знаем кой ги покровителства. Покровителят е един мъж, който е от същия град, от който е и подизпълнителят на проекта за канализацията  в кварталите Момина баня, Веригово и Миромир. Схващатате ли връзката?

     Но нека обясним за какво е анонимния сигнал. Ненко Костов бил купувал гласове на изборите. Така правил и Георги Пирянков. 

Ако е така, защо няма жалба, подадена в изборния ден до Общинската избирателна комисия? Ако е така, защо не са изпратили жалба в Централната избирателна комисия? 

Ами защото са чакали дали Ненко Костов ще стане общински съветник. И като са разбрали, че вече ще в Общинския съвет, са измислили пъклен план. 

Дайте да го обвиним в купуването на гласове, та да го викат в полицията, което е твърде неприятно, да дава обяснения и да трепери нощем, че ние сме силни и непобедими. 

Нека да очерним и Пирянков, та и той да разкаже къде е купувал гласове. Само че инж. Георги Пирянков знае какво да прави и е написал писмо до Министъра на вътрешните работи. С това писмо той иска да бъдат изпратени хора, които да разследват анонимния сигнал, получен в полицията.

Забележете кога се сипят обвиненията -  ден преди деня за размисъл. Да не може да се реагира. Защото утре е събота и не може да се говори против опонентите , а в неделя е вторият тур на изборите за кмет на общината.

     Ако Ненко Костов трябваше да купува гласове, той щеше да купи цяла една партия. Такива възможности има. 

Но той се бе зарекъл, че няма да посегне към парите на тези избори, за да прецени има ли хора, които да го ценят и уважават. Пък и знаеше за следенето и за дебненето на действията му. Все пак е инженер и не си е купил дипломата. Учил е преди десети ноември  1989 година. Така че елементарната сметка показва, че купени гласове няма. А освен това знаеше и сега знае, че купуването и продаването на гласове е престъпление.

А народът, който сега чете това, нека размисли!

Все пак този народ гласува на 1 ноември за кмет на ГЕРб, поддържан от  Реформаторите и кандидат на ПП Партия на зелените! 

Нека се ориентира кой какви ги върши!

                                      Тракийски свят

ЕТИКЕТИ: Хисаря днес.;

Коментари

Анонимен
#1 от Оракула от Делфи
30 Октомври, 2015 | 21:39
Напиши отговор
Оценка: -6  +9
Краят на един издъхващ катър в червено с черни точки. Пристъпи ужасни , немислим сценарий за Калинките и Калииковците , няма подставено лице в Общината, дай да видим, кой с кой се люби и кой на кой, какво даде и колко? Ами Общинския съвет ?
Анонимен
#2 от Обективен
30 Октомври, 2015 | 21:43
Напиши отговор
Оценка: -5  +9
Ааа,ние знаем кои купуват гласове! Тия където дават парите на циганите в кибритени кутий!Коментар:
Анонимен
#3 от наблюдател
30 Октомври, 2015 | 23:25
Напиши отговор
Оценка: -5  +12
Бойко и кукувицата са тези който купуват гласове,с тяхните пионки оня селю кисето раздава дърва в старосел,оная женаму кисьова раздава по 150лв да се гласува за пена-русото... кинаровия и узуна разкарват бабите да гласуват... направо нямам думи... иначе говорят за морал и за чесни избори....
Анонимен
#4 от kokata
30 Октомври, 2015 | 23:49
Напиши отговор
Оценка: -3  +10
децата на тия мишоци така и не можаха да се развият в града, мотото: по добре първи на село отколкото последен в града би им подхождало
Анонимен
#5 от знаещ
31 Октомври, 2015 | 07:48
Напиши отговор
Оценка: -5  +9
депутатът от ГЕРБ Методи Андреев подкрепя Пенка Дойкова!!!!! Оня от Асеновград-Йордан Бакалов е политически труп„запътил се към едно поправително място...Защо Цветан Цветанов мина през всевъзможни села и паланки„за да подкрепи кандидатите на партията си„но все „забравяше„ Хисаря??????? Ако разчитате знаците вече сте разбрали коя Пенка ще бъде кмет и кои ще бъдат привиквани на килимчето в Банкя.......
Анонимен
#6 от Цеко
31 Октомври, 2015 | 11:51
Напиши отговор
Оценка: -5  +8
Време е госпожа - удобната на ОЛИГАРСИТЕ да си ходи
Анонимен
#7 от клевета
31 Октомври, 2015 | 17:10
Напиши отговор
Оценка: -1  +7
Ясно какво се е случило.Друг е въпроса, че по анонимен сигнал производство не може да се образува.Явно подателя няма доказатлства, защото ако подпише такъв сигнал може да бъде подведен за набеждаване. Обаче статията е толкова тъпо написана и с това заглавие, което е от басня, че човек първо я подминава, а ако случайно започне да я чете му трябва доста време, за да се ориентира.
Анонимен
#8 от Starosel
31 Октомври, 2015 | 18:31
Напиши отговор
Оценка: -4  +4
Hora osaznsite se utre da ne sajalqvate oshte 4godiniii
Анонимен
#9 от Oooo
01 Ноември, 2015 | 09:04
Напиши отговор
Оценка: -4  +7
Ама не трийте коментари за Сашо докторчето дето се държи адски арогантно с вашите баби, майки и лели,,,,,гласувайте хора аман от наглеци, до вчера живя в панелката на тъщата
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.