КОЙ ЩЕ МАХНЕ ОГРАДАТА НА ТАЗИ УЛИЦА?

26 Февруари, 2018
17 коментара

Улиците в Хисаря са общинска собственост. Image title

Общината ги поддържа, ремонтира и ги прави удобни за гражданите. Улиците са, за да служат на хората. 

 Но има една улица в Хисаря, която се намира зад бившата сладкарница „Тонуса”. 

 Точно за нея не би могло да се каже, че се използва от гражданите, защото минава край богата къща и няма изход към централния булевард „Иван Вазов”.

На 21 август  2015 година в този сайт поместихме снимка, на която ясно се вижда как е заградена тази улица. Заграждането е станало при управлението на инж. Ганева.

За да сме честни, трябва да кажем, че това е улицата, на която живее майката на един общински съветник. 

На 27 февруари 2017 година поместихме отново снимка на заградената улица  с предупреждение, че гражданите са възмутени. 

Общнският съветник от НФСБ – инж. Ненко Костов отиде в общинската администрация и провери това улица ли е, или не. Да, съществува в кадастралния план като улица.

Изминаха две години и половина от първата ни снимка и инж. Костов на сесия направи питане до кмета на общината – инж. Пенка Дойкова за заградената улица. 

И най- после на последната сесия се получи отговор.    

Предоставяме ви и двата отговора – на кмета и на управитела на Чистота озеленяване, строителство и ремонт – Нено Костов.

    И продължаваме да питаме: 

Тази улица ще бъде ли разградена, или ще продължи да служи на частни интереси? 

Защото всички знаят, че на нея живее майката на лидера на ГЕРБ и общински съветник – инж. Бойко Гавраилов. 

Какви са намеренията на общината? Тя е заградена, когато кмет беше инж. Пенка Ганева. 

Какво ще направи  сегашният кмет инж. Пенка Дойкова?

                                        Image title                                                                                                        Image title                                                                                 Тракийски Свят

ЕТИКЕТИ: Хисаря;

Коментари

Анонимен
#1 от Ти да видиш!
26 Февруари, 2018 | 14:49
Напиши отговор
Оценка: -20  +20
Много голяма драма. Нали бул. Иван Вазов е затворен за автомобили? Като махнат заграждението от там ще започнат да преминават нарушители на момента. По - добре да си стои така. Поне хората да преминават спокойно по улицата. Докато сладкарница Тонус беше там, а преди това магазин за преоценени стоки, на никого не правеше впечатление. Сега изведнъж всичпо придоби драматичен обрат.
Анонимен
#2 от Стар Иманяр
26 Февруари, 2018 | 15:00
Напиши отговор
Оценка: -38  +5
Тоя Ненко иманяра кога стана уличен регОлировчик ? Да не отваря бул." Иван Вазов" за автомобили ? Сигурно иска да минава с колата покрай къщата на Бойко калинката и да му подсвирва с клаксон. Да го дразни. Иначе пеша няма да смей.
Анонимен
#3 от къде е полицията
26 Февруари, 2018 | 15:14
Напиши отговор
Оценка: +39
Бойко Гавраилов как се прибира у тях като е затворена улицата.И без това постоянно кара пиян.
Анонимен
#4 от Ех тази Ганева
26 Февруари, 2018 | 16:26
Напиши отговор
Оценка: -4  +37
В предизборната си кампания обещаваше,че няма да обслужва корпоративни интереси.През цялото си управление само това правеше.Заради калинките и Бойко зазида улици,продаде улици,издаде разрешение за строеж на басейн и ресторант в резервата без да се съобрази с МРРБ,разреши на калинките да си построят ресторант зад хотела с постановление за поставяне на временен обект ,отне от малката зелена площ пред сградата на БКС-то за да направят паркинг за БМВ тата на дерибейте на града с пари на Общината, обяви къщата на Стаменов за незаконна,Скриха неговия ПУП за стопански двор Черничево и го пратиха на съд,отчуждиха имота на Паспала за да направи път на калинките до Славеев Дол, отдаде Общинските ниви и ливади без търг за 10 години,малеее добре че беше оня иманяра ли как му викат че досега всички щяхме да сме робе, бели робе за 600лв заплата.
Анонимен
#5 от JJGG
26 Февруари, 2018 | 17:19
Напиши отговор
Оценка: -3  +32
Някой беше писал, че Ненко Костов като съветник не бил направил нищо за града. Интересно какво направиха останалите общински съветници? Костов бил питал, сега пък защо питал. Той поне има много въпроси за питане. Той пита за заградената улица не затова, че мрази Гавраилов, а затова, че не обича несправедливостта. Така, както пита за отпадъците в стопанския двор на Черничево, така , както попита как се взема стопанския двор на Старо Железаре, а сега пък е открил и нередност с вземането на летището в същото село, така, както ще попита как се стопанисва над 900 дка земя, взета без търг и конкурс от "Агрокомерс 98", както ще попита как се вземат субсидии от държавата от определени фамилии.... Но тук има едни хора, които се правят на калинки и пишат против него. Недейте така! Ще духне силен вятър, ще отвее в пространството калинките и вие тогава на кого ще се опрете? Мислите, че общинските съветници ще ви подадат ръка, за да не паднете? Каква наивност! Това може да стане само в Хисаря. Разединявайте се, за да ви довършат напълно! И не забравяйте, че в предизборната агитация един сегашен съветник казваше, че ще организира гражданско неподчинение, за да разгради тази улица. А сега мълчи. Е, инж. Дойкова, Ненко Костов ви добре ви постла, ето ви поле за изява! Нали вие искате втори мандат, ето ви фактите, възползвайте се от тях! Направете така, както сторихте с гаража на Бойновски!
Анонимен
#6 от Мара
26 Февруари, 2018 | 18:02
Напиши отговор
Оценка: +30
Бойновски сам си бутна гаража. А в отговора на шефа на БКС пише, че работници на чистотата са заградили улицата. Кой изкомандва на общински работници да заградят и на какво основание? Щяло да има кал, глупости. Угодили са на някой.
Анонимен
#7 от княз
26 Февруари, 2018 | 19:14
Напиши отговор
Оценка: -3  +30
Трионския Нено ще пусне и метачките да метат асвалта , пред колите на дерибеите ....еееехххх колко сладко било да си гъзолизник ...браво на какво основание си се разпоредил преградата ....ами иди сега сам в снега ....и събори и почисти и ....подготви терена.... защо Дойкова държи змия в пазвата си
Анонимен
#8 от Вичо Топала
26 Февруари, 2018 | 19:35
Напиши отговор
Оценка: +28
Кво толкова умувате с два 10 кг чука за две мин с двама човека,никой няма да разбере как е паднала барикадата на Плешунгера,тази Дойкова нищо няма да свърши...
Анонимен
#9 от nenko kostow
26 Февруари, 2018 | 19:53
Напиши отговор
Оценка: -1  +28
Нено няма никаква вина ,той си има началник, който му нарежда какво да направи.За мен той е един от хората които си вършат съвестно работата.Лично съм го виждал в проливни дъждове да отпушва шахтите на Орфей. Всички туристи споделят за чистотата на града и красотата на парковете заслуга за което имат и служителите на БКС.
Анонимен
#10 от БКС
27 Февруари, 2018 | 08:09
Напиши отговор
Оценка: +28
Оказа се ,че без Н.Марковски и И.Боруков, БКС може да съществува,
Анонимен
#11 от От Исара
27 Февруари, 2018 | 08:21
Напиши отговор
Оценка: +26
На мен туристите ми разправят ,че като изключим чистотата на града сме имали безбожно скъпи ресторанти и изключително прости аругантни и долни полицай.
Анонимен
#12 от Чистота
27 Февруари, 2018 | 10:49
Напиши отговор
Оценка: -2  +21
Нено Костов - последната що годе възможна кандидатура за кмет. На "КАЛИНКИТЕ". С него имат големи шансове да дерибействат още 4 години след Дойкова. Освен ако зам. Кметицата не се врътне обратно в Гербаджийка - все ще се разберат с Б. Гаврилов.
Анонимен
#13 от От Исара
27 Февруари, 2018 | 11:18
Напиши отговор
Оценка: +21
Кой ще я бутне,ами Дойкова, да издава заповед, ако не иска да бъде обвинена че е станала"калинка" с Макавеев.
Анонимен
#14 от Оракула от Делфи
27 Февруари, 2018 | 14:55
Напиши отговор
Оценка: +25
Има едни , които ,са се специализирали, по уличната Общинска собственост в Община Хисаря. Те могат да си втълпят, че нещо, което не им отърва , може да го приватизират, като частен имот,да го направят паркинг,да си отредят спокойствие на улицата, защо да минават и гледат, в последното им изказване, предстои да сложат бариера на влизане в Хисаря и те да определят, кои ще влизат и кои да се връщат. Със две думи Феодалния строй е вече в града Хисаря.Да ви е честито комунисти !МИГ Хисаря работи активно...
Анонимен
#15 от Вичо Топала
27 Февруари, 2018 | 15:00
Напиши отговор
Оценка: -1  +21
Дойкова и Вълко се продадоха отдавна не се надявайте на никакви заповеди да издават за събаряне на нещо.
Анонимен
#16 от само питам
28 Февруари, 2018 | 12:08
Напиши отговор
Оценка: +14
Откога в България има частни улици?
Анонимен
#17 от Бодилко
06 Март, 2018 | 14:40
Напиши отговор
Оценка: +3
Бул. Иван Вазов въпреки забранителните знаци отдавна е отворен за автомобили а отскоро е обособен като безплатен паркинг (от Колонадата до Камилите) и това пред зорки те погледи на контролните органи.
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.