КМЕТОВЕ СРЕЩУ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ

31 Януари, 2018
47 коментара

                                        КМЕТОВЕ СРЕЩУ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ 

 Словестен двубой стана в залата на общинската администрация на работната среща между кметовете от селата на община Хисаря и общинските съветници, заедно с ръководството на общината. 

Ако се бяха замеряли не с думи, а с камъни, щяха да се изпотрепят. 

Срещата беше за пари – пари, които да се намерят от бюджета на общината, за да се назначат в селата чистачи. 

 На сесията на Общинския съвет задължиха финансовия отдел да намери пари до началото на февруари, но кметовете не останаха безучастни и поискаха тази среща, която беше не буря, а направо ураган. 

 Някои я нарекоха популистка, но други сериозно се вживяха в ролята на съдници и кавгата започна. 

 Най - гласовита се оказа инж. Пенка Рахова, която обвини инж. Георги Пирянков, че бил оставил като кмет дългове от 4 милилона, та не могли да се справят с тях и до днес. 

 Жената, седнала след Пирянков на кметския стол, не се обади нито да го защити, че му е била заместник - кмет, нито да го обвини. 

 Инж. Пирянков каза, че това е чиста лъжа и че нищо такова не е имало в неговия мандат, особено що се отнася до пречиствателната станция. Има корекции, но те в никакъв случай не са толкова милиони, колкото казва съветничката от БСП. 

 Нейните колеги от БСП продължиха с напева да се откажат от половината си заплати и тогава инж. Ненко Костов от НФСБ ги попита не се ли срамуват да искат това, след като гласуваха да опростят 75 хл. лв. на фирмата на щерката на своя съпартиец – Данчо Кощелаков. 

 Съдът определи решението като незаконосъобразно – продължи Костов.За учудване на всички го подкрепиха инж. Бойко Гавраилов от ГЕРБ, който се обърна към съветниците от БСП и им каза, че влизат от популизъм в популизъм. 

 Инж. Атанас Куковски от „Коалиция за Хисар” предложи на инж. Пенка Рахова да се избере един кмет, да му вземе чистач и да му дарява заплатата си всеки месец. 

 Селските кметове искаха пари и за това, че ако внасят печалба в общината, част от нея трябва да се връща при тях за облагородяване на селищата. 

 Тогава Инж. Пирянков ги попита знаят ли колко им струва тока, знаят ли колко стотици хиляди левове са инвестирани в Старосел, знаят ли колко е издръжката им. 

 Изказаха се кметът на Кръстевич – Румен Айвазов, кметът на Черничево - Богдан Иванов, който каза, че заверил над 300 документа, та с една дума допринесъл за финансовото състояние на общината.

 Кметът на Мътеница - Минчо Минчев обобщи, че наистина парите за селата са малко, че бюджетът е направен точно и ясно, но трябва да имаш необходимото образование, за да го разбереш. 

 Тогава кметът на Красново Цвятко Истилянов обяви, че се дистанцират от кмета на Мътеница, за когото са смятали, че е с тях, но с това изказване той не потвърдил това. 

 Стана и Ива Вълчева, защото Румен Айвазов подхвърли, че за културната програма са заделени 70 хил. , а общината не може да намери 30 хил. лв. за чистачи. Тя се съгласи, ако трябва, да вземат от парите за култура. 

 На тази среща стана дума от къде могат да дойдат пари, напомни се за училището в Паничери, което има около 60 ученици, а се харчат много пари, за общинските гори, които, са на загуба, за губеща детска градина и т. н. 

 Кметът на общината - инж Пенка Дойкова обобщи, че ако има пари, е готова да даде за всякаква дейност, но бюджетът е с над 800 хил. лв. по- малък от миналогодишният. 

 Съветниците не увеличават туристическата такса, която продължава да е 40 ст., а в Павел баня, примерно, е 2 лв., не приемат нов промил за Такса битови отпадъци, която не е променена от 2014 годинаа/ за сравнение в село Калояново промилът е 7.5 за 2017 година и ще остане същият и за тази, а през 2016 е бил 7/. 

 Всъщност защо беше цялото това надговаряне? 

 Ако съветниците дават 50 процента от заплатите си, ще се съберат около двадесетина хил. лв. А се търсят 30 хил. лв. 

 Ще се намерят ли тези пари, ще се разбере на извънредната сесия на 6 февруари, когато отоново ще бъде внесен неприетият през януари бюджет на община Хисаря. 

 Чак когато видят какво предлагат от общината за селата, кметовете ще решат как да действат по - нататък. 

 За сега те са внесли при председателя на Общинския съвет – Гатьо Султанов една декларация, в която определят поведението на общината към селата като геноцид. 

 Един съветник още в началото на мандата каза, че ще минат месеци и ще се разбере как общината затъва. 

И предрече, че колкото повече се върви към края на мандата, толкова повече ще затъва. 

 Защото преди този мандат има неща, за които трябва да се бръкне по - надълбоко, да се анализират и да се търси отговорност на виновните. Ами, прав е човекът. 

                                                              Тракийски Cвят

ЕТИКЕТИ: Хисаря;

Коментари

Анонимен
#1 от Родната действителност
31 Януари, 2018 | 14:53
Напиши отговор
Оценка: -4  +19
Еми не става само да стоиш, да пърдиш и да пушиш в кметския кабинет и да казваш няма пари! Горското-издръжка 200 000 лв.-приход ??? Стадион издръжка 60000 лв - приход??? Никой не и е виновен на Пена,че просто не е за тази длъжност.Слаб кмет,слаб мениджър, слаб управленец-резултата го виждат всички в града и селата!
Анонимен
#2 от Алооо......ОиК.....кога ще гласувате прекратяването на правомощията на Пенка Ганева като съветник???
31 Януари, 2018 | 14:59
Напиши отговор
Оценка: +26
?
Анонимен
#3 от Смешници
31 Януари, 2018 | 16:18
Напиши отговор
Оценка: -2  +18
Не ги ли е срам общинското ръководство само в сградата на общината работят на щат към общинска администрация 3 чистачки и на стадиона назначиха жена да прави кафета -ще се избият там да пият кафета,в банята държат по трима на смяна ,а за селата където са нужни хора да няма!?
Анонимен
#4 от Сайта е смешен и лъжлив
31 Януари, 2018 | 16:47
Напиши отговор
Оценка: -15  +7
Селските кметове скочиха на Дойкова не на съветниците защо лъжете за вуйчото на бай Неч Пирянков има документи от които е ясно че през неговия мандат са тези 4 милиона всички знаете че всичко зависи от кмета какво я защитавате като обвинявате съветници те са готови да се откажат от заплатите си но ги е страх че ще потънат в джоба на Консулов така е като си си купил кметското място
Анонимен
#5 от До гжа Кирилова
31 Януари, 2018 | 17:21
Напиши отговор
Оценка: -14  +11
Уважаема гжо Кирилова защо не пишете как селските кметове обвиниха вашия работодател гн Костов че не е стъпвал в селата а той отговори че няма да отиде и няма да се откаже от заплатата си много правилно Ви наричат ПЛАТЕНА ПОРЪЧКОВА ЖУРНАЛИСТКА ГУБИТЕ ЧИТАТЕЛИ
Анонимен
#6 от Ъъъъ
31 Януари, 2018 | 17:54
Напиши отговор
Оценка: -15  +6
То в сайт който ти диктуват по телефона както им изнася,не може да претендира за обективен.Вече има други,в които много по добре се отразяват новините в града.Това тук ще си и си остава една помийна яма.
Анонимен
#7 от Цар
31 Януари, 2018 | 18:34
Напиши отговор
Оценка: -2  +16
Лошо, от всичко написано до тук е ясно едно, пари няма. Но ако е истина, че стадиона, баните, паркингите и общинската гора са бездънни ями, то това говори наистина за лошо управление. Редно е да се намери решение. Вярно е, че отзивите за Кметицата никак не са добри, затова тя трябва да се замисли как ще си отиде от този пост. Необходими са действия, своевременни, неотложни и болезнени. Въпросът е - има ли куража и способноста тя да ги осъществи? Отговорът е - не. Докато се наумува, докато се допита и мандата свършил. Моят съвет е, бързайте госпожо, дори да сбъркате направете нещо, това в нашите очи ще е сигнал, че се опитвате да се промените и да бъдете по- действена.
Анонимен
#8 от читател
31 Януари, 2018 | 18:41
Напиши отговор
Оценка: -2  +13
Щом смятате .че сайта е помийна яма.защо го четете.значи Вие любопитно.или се учите от него.Аз в момента чета Андерсенови приказки от който можете да извадите големи поуки.
Анонимен
#9 от Знаещ
31 Януари, 2018 | 18:56
Напиши отговор
Оценка: +17
Такааа..Започва сагата със АБСОЛЮТНО НЕЗАКОННИЯ ХОТЕЛ КАЛИНКА.!.Началниците в София„които до сега бяха обгазявани с инсектициди против насекоми„получиха противогази...Метафорично казано!
Анонимен
#10 от Некадърници
31 Януари, 2018 | 19:11
Напиши отговор
Оценка: -2  +21
Питайте ги тези некадърници и колко юриста работят в общината .До колкото ми е известно кметицата е наела две юристки на граждански договор с прилични хонорари ,едно момче на щат плюс Кожухарова,която e на 80 години и няма спечелено дело в полза на общината. И да ми вдига рамене кметицата и да казва пари няма.Няма защото не може да ги управлява-няма този капацитет.
Анонимен
#11 от Писна ни
31 Януари, 2018 | 19:49
Напиши отговор
Оценка: -9  +14
Да си подава оставката и да си ходи! Стига е мъчила народа, че и нея си! Съвсем ще затрие и селата, и града! Некадърна, нагла и безочлива - това ни е кметицата!
Анонимен
#12 от НОВИНА
31 Януари, 2018 | 20:00
Напиши отговор
Оценка: +10
Още една КАЛИНКА падна. Ангел Антонов днес подаде оставка. Любимият му хотел в Хисар е калинкиния и калинката това тъпо човече любим събеседник.След асеновградския мангал това е друга важна фигура която пада от коня.
Анонимен
#13 от До новина
31 Януари, 2018 | 20:11
Напиши отговор
Оценка: +9
Най-лошото е че за поста му се предлага Тодор Гребенаров, който посещаваше с Ангел хотела на калинката. ДАНС да записват и проверяват.
Анонимен
#14 от Защо Пенка Ганева ще остане съветник
31 Януари, 2018 | 22:38
Напиши отговор
Оценка: -2  +14
Ами защото 7 човека от ОИК-Хисаря трябва да гласуват за прекратяване на правомощията й..Разни Коцета„Минки„Гинки ще изпълнят заръките на съответните партийни централи и ще гласуват за оставането й в Общ.Съвет.Но„както казва един кандидат- кмет за следващите избори:По-добре Ганева да остане! Тя и без това е бита карта.Две години ще я пържим „че нарушила закона и„че няма морално-волеви качества..Съответните господа„които са поели ангажименти към нея„ще оберат също всички негативи.Автоголът ще бъде много красив! Както казват старите хора: Кой каквото сам си направи„никой друг не може да му го направи! Човешката глупост никога не ме е спирала да ме изумява....СЕНЕКА
Анонимен
#15 от Фройдист
01 Февруари, 2018 | 07:37
Напиши отговор
Оценка: -3  +11
А беше време,когато БСП имаше пълно мнозинство в Общ.Съвет. На последните избори,благодарение на системата д"Онт,четвъртия им съветник влезна с клизма..След 2 години ще са щастливи,ако вкарат двама съветника..Народопсихологията е тънко нЯщо..Казват,че от най-ранно детство,името ти определя битието ти.Не може някой да се казва Пенчо и да очаквате от индивида да е мъжкар,да е пиич! Същото важи и за Пенка.Независимо дал е Ганева,Дойкова или Рахова..Когато в родното т село децата още от малка ти вменяват комплекс за малоценност със„„Пенооо,пено,мари...„„Ами бай ПенА Бойновски?..Като по-възрастен ще цитирам Вълко Макавеев за него..Каким был,таким и остался...Демек-Какъвто беше,такъв си и остана!.Според вас, Вазовият герой Рачко Пръдлето ,както и Чудомировата героиня Пена Миндилкина, сйноними на какво са?
Анонимен
#16 от ГАТЯ
01 Февруари, 2018 | 08:36
Напиши отговор
Оценка: -6  +2
А за наш ГАТЯ какво казва ФРОЙД
Анонимен
#17 от Фройдист
01 Февруари, 2018 | 08:51
Напиши отговор
Оценка: +6
Забележката е уместна..
Анонимен
#18 от Молитвеник за семейството
01 Февруари, 2018 | 08:59
Напиши отговор
Оценка: +8
Боже, просветли отговорниците в обществото да не оценяват хората само по това, което произвеждат, а според собствените им стойности. Стори да не считаме старостта и болестта като безполезно бреме, а като ценно време, от което се черпи зрялост на духа и мъдрост на живота.
Анонимен
#19 от До Общинските съветници на БСП
01 Февруари, 2018 | 09:17
Напиши отговор
Оценка: +9
Бай Ради вчера на събрание на Наркооп-Хисар в пицария България, в присъствието на над 40 човека член кооператори ,след като получи отговор къде отиват приходите от наеми каза: питам ,защото чухме ,четохме даже по сайтове и вестници, че тука наши хора искали в Общината да им опростят данъците ВЯРНО ли е? Питам аз истина ли е?Визираше предложението на Пенчо Шапков за опрощаване на данъците на Кощелаков.На събранието беше и член кооператора Н.Костов ,който потвърди. Цялата зала изръкопляска,чуха се викове поздравяващи Бай Ради.
Анонимен
#20 от Наглост до безкрай
01 Февруари, 2018 | 09:23
Напиши отговор
Оценка: -1  +10
Изключителна наглост от страна на лицето Пенка Рахова, както и от Гочо Пирянков! И двамата гласуваха за опрощаването на 75 хилки на Данчо Бедния, а сега се карат пак за пари, при това бюджетни. Абе, партийни хрантутници, цял живот не ви ли стига, че плюскате пари, смъкнати от гърба на хората, бе! Какъв е тоя гьонсуратлък!? Най-после вземете се скрийте някъде и не се показвайте. Единия ходи из града като цар Освободител, а другата като майка Тереза и двамата угрижени за нашата съдба. Как не ви е срам и двамата произхождате от едно и също комунистическо котило, а сега се дърлите на наш гръб и се мъчите да се изкарвате спасители. А ние може ли да сметолкова заспали и аморфни с атрофирали мозъци,че продължаваме и продължаваме, и продължаваме да гласуваме за все по-нагли и нагли, и нагли партийни тунеядци. Край!
Анонимен
#21 от до Фройдист
01 Февруари, 2018 | 09:42
Напиши отговор
Оценка: +6
Да,ама наш Гатя е от султанско потекло...Боже,помилуй !
Анонимен
#22 от Алоо наглост до безкрай
01 Февруари, 2018 | 09:55
Напиши отговор
Оценка: -1  +11
Защо слагаш и Гочо Пирянков, къде забравяш баш виновните престъпници Пенчо Шапков,Ива Вълчева и Мария Мустакова, ами всички останали престъпници, седящи срещу тях, които гласуваха за опрощаването, а после и против отпадането на докладната.Това са нагалците, които се направиха на загрижени и насъскаха кметовете на села да дойдат след 2 години да търсят по 170 лв за половин щат да им чистят канцеларииките, че ще червясат от бездействие.Това са нагалците, които против добрия разум гласуваха против вдигането на курортната такса,защото имат хотели,това са престъпниците знаейки лошото състояние на бюджета гласуват популистки.Сега пък водят и една огромна журналистка, на която ако съблечем роклята и я зашием с тази на една наместничка на село, може спокойно да се направи палатка-параван на целия Общински съвет,последните две са известни,едната като Кристина Иванова ,а другата че гледала прасе на бившия кмет на Общината-П Ганева
Анонимен
#23 от забраявих
01 Февруари, 2018 | 10:03
Напиши отговор
Оценка: -1  +8
Последната се ползва с името крепостта на ГЕРБ. Там Б.Гавраилов имаше повече гласове и преференции от колкото във гр.Хисаря.Чакай, че ми се приходи до тоалетната.
Анонимен
#24 от nenko kostow
01 Февруари, 2018 | 10:28
Напиши отговор
Оценка: -1  +10
Тази последната преди около 2 седмици я потърсих Лично в кметството на селото във връзка с един държавен имот от сливово насаждение и тя отсъстваше от работа, в цялото село не видях жив човек, повъртях се малко, изскочи едно младо момче. По дрехите и лицето личеше, че имаше проблеми,беше яко премръзнал, приближи се плахо до колата ми. Попитах го коя е къщата на Кмета, той ми посочи казвайки- ей онази надолу с изолацията. В колата имах под ръка една морена,подарих му я. Не потърсих кмета в къщата му. Коминчето обаче пушеше, явно се е снабдила с дърва.
Анонимен
#25 от пардон
01 Февруари, 2018 | 11:03
Напиши отговор
Оценка: +14
отговор на #22 »
Извинявам се за пропуска, но именно Гочо и Пенчо промениха докладната и тя се превър от "разсрочване" в "опрощаване" на задълженията на Данчо Бедния. Другите лица не заслужават никакво внимание защото са толкова незначителни, че не си струва човек да се хаби за тяхното споменаване. Но нека все пак Ива Вълчева, Мария Мустакова,Пенчо Шапков от БСП/Рахова я казахме/,Бойко Гавраилов,Стоян Найденов,Александров от ГЕРБ,Атанас Куковски и Борис Витев от Онази коалиция и Георги Николов Пирянков от кметската коалиция. Девет души те бяха на брой! Ето ви ги, на! Нашите старейшини! Пази, Боже!
Анонимен
#26 от king
01 Февруари, 2018 | 12:46
Напиши отговор
Оценка: +17
Трудна битка води Пепа Дойкова . От първия ден и играят на контра ,за това че спечели изборите . Огромна част от старейшините са там за лични интереси . Населението кучета го яли . Историята на Данчо Бедния я пробутаха за да създадат умишлен прецедент , за опрощаване на собствените им данъци . Нали повечето са местни бейове . И с една дума умишлено фалиране на общината . Героя ветеран от пражката пролет , превозва на Жандармериста с женския глас шивачките в Калояново , няма да си развалят ортааклъка я . Заради Вас . Не искат да вдигнат такса курорт ,защото са хотелиери и трябва по дълбоко да си бръкнат в джобовете . А да се откажат от възнаграждение от общината също не искат . Народа да плаща . Перхидролената булонка , скимти нахално и уверено ги дърпа назад , ама те не се усещат . Калинката какво да го обсъждаме . Настройват кметовете спъват работата . Ами , помощите циганите да си ги отработват , в почистване и метене на тротоари и дуги общински дейности , а не черничевския нахуйник да иска персонална чистачка . Повечето съветници са ..или зависими или навлеци преселници... и няма как да гледат хората в очите , защото не са израснали в този град . Като гласувате мислете , и не се продавайте за кебапчета или маратонки от Красново , че лявата може да не Ви я дадат . знаете песента " време е да изчистим боклука" на Слави
Анонимен
#27 от към пропаст
01 Февруари, 2018 | 14:35
Напиши отговор
Оценка: -1  +12
отговор на #15 »
Кога БСП е имало пълно мнозинство в общинския съвет, че не разбрах? Когато беше БКП да, но след 10 ноември нещо ми се губи. Откакто Пено Бойновски пое БСП в Хисаря, тя върви уверено към пропастта. Длугаря Пено я докара до ръба на пропастта. При управлението на другаря Пенчо Шапков местната БСП ще направи решителната крачка напред!
Анонимен
#28 от Още
01 Февруари, 2018 | 15:19
Напиши отговор
Оценка: -5  +1
Още не сме разбрали патриотите управляват или са опозиция или и двете
Анонимен
#29 от ДА работим, да се учим, да строим живота нов23й8ж
01 Февруари, 2018 | 17:04
Напиши отговор
Оценка: +7
Да, за циганите предложението е добро. Само раждат и живеят на социални. нека поработят. Питайте някой от тях колко трудов стаж има през живота си.
Анонимен
#30 от 02.02.
01 Февруари, 2018 | 17:25
Напиши отговор
Оценка: -2  +6
Уважаеми съграждани, да вземем да поздравим нашите съветници с утрешния им професионален празник!
Анонимен
#32 от Жена
02 Февруари, 2018 | 09:23
Напиши отговор
Оценка: -2  +8
Веднъж пътувах с автобуса от Хисаря до Пловдив. До мен седеше синът на г-жа Петришка. Когато слязох, видях, че камъкът на скъпия ми пръстен го няма. Момчето ме настигна и ми го даде, намерил го до седалката. Възхитих се на честността на това момче, възпитано от г-жа Петришка . И затова днес си мисля може ли тази жена, която живее сред прекрасните картини върху дърво на Вельо Бойновски - един честен, почтен, уважаван човек , да не бъде юрист, който да е в крак с изискванията на закона. Пиша това, защото се задава следващото заседание на Общинската избирателна комисия, на което ще се реши г-жа Ганева ще остане ли общински съветник. Смятам, че заради дългогодишния си опит г-жа Петришка ще спази закона. Не може да наруши закона жена, която живее в хармония с изкуството.
Анонимен
#33 от Сефте
02 Февруари, 2018 | 11:30
Напиши отговор
Оценка: +8
отговор на #32 »
Парите ти единствено виновни! Много я идеализирате тази Петришка, бе хора! Той и бай Неч беше невинен, но тя и тогава гласува против закона.
Анонимен
#34 от до 5
02 Февруари, 2018 | 11:32
Напиши отговор
Оценка: -3  +7
отговор на #5 »
Кирилова не е платена журналистка! Просто пише каквото и тиктуват, когато не е ходила на място.
Анонимен
#35 от от смешници
02 Февруари, 2018 | 11:51
Напиши отговор
Оценка: +2
А какво стана с пенсионера Никола Войводинов лявата топка на Костов /ЧОСР/.Защо все още е на работа?
Анонимен
#36 от Кога
02 Февруари, 2018 | 13:27
Напиши отговор
Оценка: +10
Кога ще чуем говорителката на главният прокурор да излезе и даде изявление за бившата кметица П енка Ганева и нейното обкръжение.Дори и разследването на една журналистка не можа да накара прокуратурата да се самосезира.
Анонимен
#37 от Будител
02 Февруари, 2018 | 13:35
Напиши отговор
Оценка: +13
Настоявам за проверка, на всички проекти реализирани и разплатени през времето, когато Пенка Ганева е била кмет на Община ХИСАРЯ ,това управление, няма как да избяга от измамите, които извърши със Европейските проекти а и незаконните продажби на Общински имоти на ,на близки и приближени, от Общински съветници ,любовници и роднини. Кражбите възлизат на 10-15 милиона лева. В Община Септември върви проверка на Прокуратурата , искам да сезирам ОП Пловдив да разпореди аналогична проверка и за Община Хисаря, сигурен съм, че те няма да бъдат разочаровани и ,че целта ще оправдае средствата. Автомобилния парк на замесените в тези проекти възлиза на 2-3 п.милиона лева. Закона сега го позволява.
Анонимен
#38 от Няма да е таз година - наред е кмета на Септември и ще го дъвчат до септември
02 Февруари, 2018 | 13:36
Напиши отговор
Оценка: +10
отговор на #36 »
Ганева ще бъде споменавана само тук в коментарите. И нито ще я освобождават от Общинския съвет, нито ще я търсят от прокуратурата. А догодина на изборите, пак гласувайте за нея, бойко пYтката и сашо докторчето. Хайде, със здраве !
Анонимен
#39 от схемата е същата като в велико търново
02 Февруари, 2018 | 13:42
Напиши отговор
Оценка: +10
Назначиха се шефове на Икономически полициии, районни прокурори, яко се кадруваше, защото се знаеше колко милиони ще минат през Община Хисар, Не случайно се избълва че Хисаря задмина Пловдив по усвоени пари.Сега с тези пари искат да ни направят послушковци.Чакам да почват да падат глави.
Анонимен
#40 от Ще падне чакане
02 Февруари, 2018 | 15:09
Напиши отговор
Оценка: +12
отговор на #39 »
Глави ще има да чакаш, да падат. Ама какви сте такива, бе? ЧАкали ? Цял живот чакате, някой да ви свърши работата! Докато чакате, те си харчат паричките по топлите страни, а вие чакате. Чакайте. На другите избори чакайте първо да гласуват платените цигани от селата и роднините на тези, дето чакате да им паднат главите. Гледайте как се редят партийни листи и.... чакайте !!!
Анонимен
#42 от Какво става с мандата на Ганева?
03 Февруари, 2018 | 14:25
Напиши отговор
Оценка: +10
Какво става с Ганева Пена? Изслушаха ли я, донесе ли оправдателни бележки от работата? Онези педали от ОИК кога ще се съберат да вземат решение? Щом се мотат, значи искат да потулят работата, май? Кирилова, пише де, какво става? Давай, че конкуренцията дебне! Гатенце и то мълчи милото! Разбрали са се,а?
Анонимен
#43 от Поздравления за сайта„че са махнали гнусните коментари за Куковски и Красимра Гешева
04 Февруари, 2018 | 09:28
Напиши отговор
Оценка: 0
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Анонимен
#44 от член
04 Февруари, 2018 | 10:03
Напиши отговор
Оценка: +2
Няма насрочена дата от председателя на Общинската избирателна комисия за заседание
Анонимен
#45 от Другари, какво става с Ганева?
04 Февруари, 2018 | 11:54
Напиши отговор
Оценка: +9
Как така няма насрочена дата за заседание? ОИК също ли ни казва, че е над закона и не и пука за общественото мнение. Ето ги: Костадин Атанасов, Петър Дишкелов, Минка Рахова, Теменужка Кривчева, Ангелина Петришка и Николай Марковски, Васила Марина, Елена Драгневска, Мартин Джинджев, Елена Налбантова, Янко Янков, Иванка Ненкова. Познавате ги, над повечето от тях тежи сянката на Пено Бойновски, Куковски и компания. Нека докажат, че не е така! Ние не спим, другари!
Анонимен
#46 от Пенчо, Пено, все едно!
04 Февруари, 2018 | 11:59
Напиши отговор
Оценка: -1  +8
отговор на #19 »
Пенчо Шапков води БСП към гибел! Той е послушник на Пено Бойновски и не му пука за хората. Единствено го интересува личното му благополучие и доколкото може използва партията за това. Няма БСП, няма нищо! Има само АЗ!
Анонимен
#47 от Клиент на неделния пазар
05 Февруари, 2018 | 09:09
Напиши отговор
Оценка: +2
Нямало пари за чистачки, разгорещени спорове се водят - някой от спорещите пазарувал ли е скоро от пазара в неделя? Пожелавам да се намерят пари за тези нови щатове, но не само това - назначените да си вършат съвестно работата. Защото пазара ни в Хисаря тъне в мърсотия, навсякъде (с изключение на главната алея) са пръснати: сезали, кофички от мляко, чаши от кафе, стъкла, стара шума, кенове от бира и каквото още може да ви роди фантазията. Ако не вярвате, господа съветници, сайта да направи няколко снимки.
Анонимен
#48 от читател
05 Февруари, 2018 | 10:33
Напиши отговор
Оценка: 0
отговор на #27 »
Какви кебапчета, какви маратонки?
Анонимен
#49 от Друг клиент
05 Февруари, 2018 | 10:43
Напиши отговор
Оценка: +1
Това е пазара, ако не се лъжа, който се посещава с удоволствие от чуждестранните туристи в града - предпочитат от там да пазаруват за разлика от спорещите, които са явно клиенти на големите "модерни "вериги за здравословно хранене и не са стъпвали на пазара на най-зеления град!
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.