… ИМАМЕ САМО ЕДИН ПРАВИЛЕН ХОД И ТОЙ Е „НА НОЖ!“

Автор: Няма коментари Сподели:

Каква пламенна парламентарна реч на една мафиотска фея от ГЕРБ! Според нея комунизмът е етикет единствено на БСП и само БСП носи политическата отговорност за проваления преход и липса на демократични основи на съвременна България.

Нямам коментар за БСП, защото към тях изпитвам симпатия от съчувствие и мисля, че ще им трябва още много време, за да осъзнаят прости неща. Няма да им казвам кои са тези неща, защото те имат достатъчно платени ментори, които да ги водят към обществената канализация.

Това, което истински ме забавлява е въодушевлението на политическите отрепки от ГЕРБ, които чрез стари будистки техники са си внушили, че са носители на демократични ценности и имат право да обвиняват всички останали в недемократичност, антиевропейско поведение, популизъм и принадлежност към комунизма. Смешно, нали!?

Нима самият председател на ГЕРБ, агент Буда, не е онзи, който отказва да си върне партийната комунистическа книжка и затова напуска редиците на пожарната!? Нима председателят на парламентарната група на ГЕРБ не е служител от комунистическата номенклатура в качеството си на кадровик в МВР!? Всеки физкултурник от ВИФ ли ставаше кадровик? Нима 2/3 от самата парламентарна група на ГЕРБ не са бивши пенсионирани милиционери и подобни? Нима на общинско ниво ГЕРБ не е новото измерение на БКП, ако се отчетат конкретните имена на хората, които представляват тази клика!?

В какво сгреших? Всичко е точно така и всички държавни ръководства в ЕС го знаят, защото те не правят мониторинг на партии, а на конкретните имена в тях със съответните им профили във всички направления. Всички знаят какво се случва в България, но сами виждате съдбата на всяка форма на алтернатива. Тя се посича, унищожава навреме и ако се налага се компрометира, усвоява или разстрелва. Много уж просветени не знаят технологията, но аз познавам лично технолозите!

България е отвлечена от мафия държава. България е в капана на своето минало. България няма шанс с миналото си!

Имаме само един правилен ход и той е „на нож“!

Всички славни и важни за просъществуването победи на българите през хилядолетната им история са постигнати на върха на техните щикове и никога не са извличали ползи от политически авантюри и недъгави авантюристи…

НИКОЛАЙ МАРКОВ                                                 Николай Марков         http://afera.bg/

Предишна статия

Румъния ни отвя…

Следваща статия

КМЕТОВЕ СРЕЩУ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ

Други интересни