БСП ИЗБРА КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА ОБЩИНАТА И НА СЕЛАТА

05 Август, 2019
18 коментара

     В  клуба на БСП в Хисаря се събраха на конференция, за да изберат кандидат за кмет на общината и кметове по села. На конференцията присъстваха  социалисти и гости от Националния съвет на БСП – бивши министри и народни представители.Гостите направиха дълги изказвания. От номинираните Димитър Кацарски не дойде на конференцията, Пенчо Шапков, Данчо Кощилаков  и Пенка Рахова си дадоха отвод още на предишната вечер. Останаха Николай Марковски и Ива Вълчева, които  представиха  вижданията си за управлението на общината. Обстоен анализ  на политическата обстановка направи Пенчо Шапков.

    Състезанието беше между Ива Вълчева и Николай Марковски . Комисията преброи гласовете от тайното гласуване и се оказа, че повече от половината са за Ива Вълчева. Така тя ще е кандидатът за кмет на община Хисаря за БСП.

    Кандидат за кмет на на Старо Железаре ще бъде сегашният  кмет Илия Тонов, на Паничери – Веска Пашкулова, в Красново кандидатът ще е Цвятко Истилянов, който вече четири години управлява това село.

    Общинският партиен съвет има мандат да определи начина на подкрепа в останалите села  – каза Пенчо Шапков – председател на БСП в общината Хисаря. Освен това ръководството на БСП ще подреди листата за общински съветници и ще ги представи за одобрение до 8 септември.

                                                                        

                                                                   ТРАКИЙСКИ СВЯТ

ЕТИКЕТИ:

Коментари

Анонимен
#1 от 4 часа
05 Август, 2019 | 14:50
Напиши отговор
Оценка: +7
Четири часа продължи конференцията на БСП, много думи, много нещо. Накрая най- щастлива излезе Ива. Но борбата сега едва започва.
Анонимен
#2 от Успех
05 Август, 2019 | 15:25
Напиши отговор
Оценка: -19  +5
Успех на Ива Вълчева!Във всички случаи тя е по-добрия вариант за БСП от другите им предложения.Борбата ще е сериозна.
Анонимен
#3 от Жани
05 Август, 2019 | 20:26
Напиши отговор
Оценка: +6
Тоя кмет на Старо Железаре колко десетилетия смята да кара там? Освен нарисуваните дувари и дом на традициите с какво друго може да се похвали
Анонимен
#4 от щом си го искат
05 Август, 2019 | 23:13
Напиши отговор
Оценка: -6  +4
Хората го харесват и гласуват за него. Марийка Карамфилката също се кандидатира обаче получи около 20 гласа.
Анонимен
#5 от ?
06 Август, 2019 | 11:07
Напиши отговор
Оценка: -1  +9
Кацарски не беше ли по-силна кандидатура, защо не е присъствал? Да не би да сменя партията?
Анонимен
#6 от Генчо Каскетов /шеф на Общ.Партия Широки Социалсти отзаде- наследник на Пено Буйнузовски-гробокопачъ
06 Август, 2019 | 11:25
Напиши отговор
Оценка: -4  +6
Семплата госпожа от Миромир , със плоския изсипан задник -кандидат на БеСиПету за кмет?---Муахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха....
Анонимен
#7 от imp.avg. нека се замислим преди да гласуваме
06 Август, 2019 | 13:06
Напиши отговор
Оценка: -2  +14
Познавам Ива Вълчева отскоро. На пръв поглед изглежда всичко добре.Добра визия, звучи добре в Побалкански новинар, изглежда заангажирана. Слушайки един мой събеседник,говорейки ми за нея, че тя е по- различна от калинките ,Пена и ГРОБ замалко да ме убеди, че тя е най-подходящата кандидатура за кмет.Почти на 90% бях сигурен, че тя ще е моя фаворит.После наделя разума. Изплува ми една батална сцена от близкото минало на Общинския съвет.С тази сцена ми стана ясно, че Ива Вълчева с нищо не се различава от Пена Ганева, Бачо Пено и неговите калинки.Случката е следната и зaради нея не искам никога да чувам че БСП и ГРОБ не са в коалиция,заради тази същата случка, хубавите неща за Ива Вълчева се изнизаха, като вода от тоалетно казанче,събирани и наливани капка по капка от моя събеседник. Когато Г-н Султанов поиска ОИК- Хисар да отнеме правомощията на инж. Ганева за направени повече от 6 отсъствия на заседания на Общ. съвет за 1 година, "Кръжока" на Бойко Г. както той нарича БСП влезе в коaлиция за да отмъстят на Султанов.Събраха се заедно и гласуваха да бъде свален от председателското място Султанов. Измислените и неоснователни мотиви бяха изчетени от Пенчо Шапков,а Вълчева зае неговия пост без да си направи отвод участвайки в удормата на ГРОБ.Поради тази причина аз не бих дал своя глас за Ива В , защото гласувайки за нея подкрепям скритата коалиция ГРОБ- БСП.
Анонимен
#8 от До 7
06 Август, 2019 | 13:46
Напиши отговор
Оценка: -10  +5
Гате, що не си правиш застраховките, ами само се чудиш кой да оплюеш, пък току-виж 2-3 гласа от неговите дойдат при теб
Анонимен
#9 от Към 5
06 Август, 2019 | 14:10
Напиши отговор
Оценка: -1  +17
Кацарски дори не е дошъл да подпише документа, че си дава отвод. Подписала ги е красивата му жена. Кацарски събра на БСП 1037 гласа, Пенчо има над 500 преференции, а Ива - - 74 преферанции. Мисли и ще разбереш дълбокия смисъл.
Анонимен
#10 от Invictus
06 Август, 2019 | 14:31
Напиши отговор
Оценка: +13
отговор на #7 »
Прав си императоре,същия цирк като с болната Елена Налбантова от ОИК. ;)
Анонимен
#11 от Черньо
07 Август, 2019 | 16:44
Напиши отговор
Оценка: +12
Ей, вярно, бе, че тогава тука писахте как не е дошла на заседание, на което трябваше да се гласува за оставането на Ненко Костов съветник и СДС отидоха вечерта и чрез изнудване я накараха да се откаже от комисията. Сицилия, душо!
Анонимен
#13 от БСП за Миромир!
08 Август, 2019 | 10:02
Напиши отговор
Оценка: +13
Този път и третото място ще е много.
Анонимен
#14 от все пак
14 Август, 2019 | 15:39
Напиши отговор
Оценка: -1  +8
Добре че кандидата не е Пенка Рахова, че по -долно човече не съм виждал.За мъжа й пък няма какво да кажем,след като успя да фалира Т, Батков.Комбинацията между староселка и македонец можете да видите в ГОРСКОТО и може би отново в ОИК Хисаря.
Анонимен
#15 от познаите го
14 Август, 2019 | 20:50
Напиши отговор
Оценка: +4
Има един присаден` дебелосерко `който знае с какво вечеря и султана.
Анонимен
#16 от Няма такъв град
18 Август, 2019 | 12:17
Напиши отговор
Оценка: +5
БСП под обстрела на" ГЕРБ- калинките", вече остана Пенчо Пено и Ива, тактиката на Пено Бойновски продължава да съсипва БСП на местно ниво, разрушителната дейност на" героя от Чехословашката революция"1968 в действие. Остава да запалят само танковете... Пено предупредели авторитета на Пенчо Шапков, лошо, много лошо за управител на банка да се командва от "Човека с маратонките".
Анонимен
#17 от Найден Павлов
22 Август, 2019 | 11:18
Напиши отговор
Оценка: +5
Ставан кмет и почвам горите, докарвам всички млади хора от терминал 2 в Общината и задминавам София по европроекти, както П.Ганева изпревари Пловдив преди 4 години.Правя зъбчатата железница, която обещах когато бях при Г-н Султанов.Преуспявам с богатствата,жените и парите...това е което мога да кажа. Гледай YOU TUBE
Анонимен
#18 от Монопол
22 Август, 2019 | 17:50
Напиши отговор
Оценка: +3
От ясните кандидатури до тук, изглежда няма такива, които да нямат нищо общо с калинките.
Анонимен
#19 от znaem
22 Август, 2019 | 18:24
Напиши отговор
Оценка: +4
Найденчо, само като те слушах и видях зависимостта ти от калинката.Отдавна занаем за неговите апетити към горите. Заедно с Б.Г по времето на Ганева добре покрадоха слагайки за директор Иван Веришапков. Имитираха после, че разследват загубите от 500 хил. с онзи" Економическа Полиция".Опитаха се да прехвърлят вината на Цаньо,докато всичко потъна и замина, като изпарена вода.Сега Найденчо ти обещаваш отново да започнеш от горите.
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.