ЗАПОВЕД ЗА ГРАЖДАНСКИ АРЕСТ

Автор: Няма коментари Сподели:

ЗАПОВЕД ЗА ГРАЖДАНСКИ АРЕСТ (актуализирана)

на лицата:

Бойко Методиев Борисов,

Делян Славчев Пеевски,

Сотир Стефанов Цацаров,

Иван Стоименов Гешев.

ГД БОЕЦ издаваме настоящата Заповед на основание чл.12а, чл.103, чл.105, чл.321, чл.321а, чл.322 и чл.26 от НК.
За това, че в условията на продължаващо престъпление с изключителна наглост и жестокост ограбват българският народ и превърнаха държавата ни в най-корумпираната и бедна страна в Европа. Стотици селища са превърнати в гробища, десетки градове в сенки, цели региони са обезлюдени и съсипани, милиони българи са прокудени от родината им заради мизерията и зверската корупция. Други милиони българи все още живеещи в България са доведени до отчаяние и безизходица. Заради репресиите спрямо будните и непримирими. Заради това, че превърнаха държават ни в кочина. Заради откраднатите милиарди, заради съсипаните човешки съдби и смачканите мечти и надежди на един цял народ! Заради налаганият престъпен режим на мафиотско управление.
Заповедта да се приведе в изпълнение от членовете на БОЕЦ. Влиза в сила от 01.08.2019г. Да се използват всики възможни методи и средства за установяване на местонахождението и задържането на лицата. Всички сили и ресурс на организацията да се фокусират върху изпълнението на задачата.
Да се издирват и преследват, като чумави прасета. Носете си свински опашки за връзване. Във всеки град и всяка община, при всяко тяхно публично появяване. До задържането ги „поздравявайте“ с яйца, развалени домати и камъни. Да се разпространи чрез достъпните независими медии до всеки български гражданин.
На основание настоящата Заповед ВСЕКИ БЪЛГАРИН има право да задържи обявените за издирване и арест лица, както и да потърси съдействие от други граждани за извършване на гражданският арест.
Без страх, без милост и без прошка. Гражданите останахме единствената сила, която може да се изправи срещу мафията и да си върнем държавата.
И на 12.09.2019г. – ИЗРИВАНЕ!
01.08.2019г. Георги Георгиев – БОЕЦ
Разпространете и съдействайте.
                                #БОЕЦсрещуМАФИЯТА
                 https://svobodnoslovo.eu

Предишна статия

БСП ИЗБРА КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА ОБЩИНАТА И НА СЕЛАТА

Следваща статия

ДЕСЕТ ВЪПРОСА …

Други интересни