БСП ИЗБРА КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА ОБЩИНАТА И НА СЕЛАТА

Автор: Няма коментари Сподели:

     В  клуба на БСП в Хисаря се събраха на конференция, за да изберат кандидат за кмет на общината и кметове по села. На конференцията присъстваха  социалисти и гости от Националния съвет на БСП – бивши министри и народни представители.Гостите направиха дълги изказвания. От номинираните Димитър Кацарски не дойде на конференцията, Пенчо Шапков, Данчо Кощилаков  и Пенка Рахова си дадоха отвод още на предишната вечер. Останаха Николай Марковски и Ива Вълчева, които  представиха  вижданията си за управлението на общината. Обстоен анализ  на политическата обстановка направи Пенчо Шапков.

    Състезанието беше между Ива Вълчева и Николай Марковски . Комисията преброи гласовете от тайното гласуване и се оказа, че повече от половината са за Ива Вълчева. Така тя ще е кандидатът за кмет на община Хисаря за БСП.

    Кандидат за кмет на на Старо Железаре ще бъде сегашният  кмет Илия Тонов, на Паничери – Веска Пашкулова, в Красново кандидатът ще е Цвятко Истилянов, който вече четири години управлява това село.

    Общинският партиен съвет има мандат да определи начина на подкрепа в останалите села  – каза Пенчо Шапков – председател на БСП в общината Хисаря. Освен това ръководството на БСП ще подреди листата за общински съветници и ще ги представи за одобрение до 8 септември.

                                                                        

                                                                   ТРАКИЙСКИ СВЯТ

Предишна статия

Технологията за производство на политически идиоти в България се е усъвършенствала

Следваща статия

ЗАПОВЕД ЗА ГРАЖДАНСКИ АРЕСТ

Други интересни