БЕЗ 20 000 ЛВ. ЗА КУКОВСКИ!

17 Декември, 2016
11 коментара

Общинският съветник Атанас  Куковски подаде жалба в Районен съд Пловдив, за да поиска от общинския съветник Ненко Костов 20 / двадесет/хил. лв. обезщетение за претърпени неимуществени вреди  за  основателен страх Костов да не изпълни ,,заканата си за убийство”.

    Районният съд не уважи искането на Куковски за 20 хил. лв. и осъди Ненко Костов да заплати две хиляди лева. Това решение беше обжалвано от Ненко Костов в Окръжен съд Пловдив.

    Свидетели на Атанас Куковски бяха Петко Кисьов и Бойко Гавраилов.  Разпитаните приятели и съдружници на Куковски казаха, че след заканата за убийство от страна на Костов, Куковски се затворил в себе си, не искал да излиза и да се разхожда сам, както и да ходи на събирания на съдружниците си, притеснявал се да ходи и на сесиите на Общинския съвет в Хисаря, тъй като там трябвало да седи срещу Ненко Костов, а не искал да го гледа.

    Изслушани бяха и свидетелите на Костов. Според техните показания Куковски спокойно се разхождал из Хисаря и нямало промяна в поведението му по време на заседанията на Общинския съвет.

    Показанията на тези свидетели не могли да бъдат възприети, тъй като те нямали непосрествени и преки наблюдения върху поведението на  Куковски преди и след отправената му закана за убийство, каквито имали свидетелите Петко Кисьов и Бойко Гавраилов – установи съдът.

     Затова шести състав на Окръжен съд Пловдив с председател Ирена Писова и членове Борис Илиев и Полина Бешкова реши Ненко Костов да плати на Атанас Куковски ДВЕ ХИЛЯДИ ЛЕВА и 600 лв. лихва от деня на възникването на събитието.

    Така надеждите на Атанас Куковски да прибере от Костов 20 / двадесет / хиляди лева останаха напразни. Като имаме предвид, че „Коалиция за Хисар”, на която той е лидер, изгуби делото за изхвърляне на Ненко Костов от Общинския съвет, общинският съветник Атанас Петров Куковски трудно ще преглътне провала. Но най- неприятното за него ще е, че срещу му на заседанията на съветниците ще седи съветникът от Националния фронт за спасение – инж. Ненко Костов, избран с преференциални гласове.

                                                                                                                                      Тракийски Свят


ЕТИКЕТИ: Хисаря днес.;

Коментари

Анонимен
#1 от започна се
17 Декември, 2016 | 18:48
Напиши отговор
Оценка: -2  +15
Куковски, загубите започнаха. До къде ли ще стигнат? Май няма да има пари за следващата екзотична дестинация
Анонимен
#2 от Наблюдател от ООН
18 Декември, 2016 | 11:16
Напиши отговор
Оценка: +12
Куковски наблюдава от Тайланд. Там е на топло. Весело прекарване!
Анонимен
#3 от Оракула от Делфи
18 Декември, 2016 | 12:55
Напиши отговор
Оценка: -1  +13
"Свидетелите на Куковски"--Бойко Гавраилов председател на партия" Герб" в Община Хисаря , тук коментара е излишен ...време е партия" Герб"3 да си прибере вересиите от Хисаря.
Анонимен
#4 от hisaria
18 Декември, 2016 | 20:03
Напиши отговор
Оценка: -10  +2
Kakva e tazi zloba i nenavist?Kalinkata si pravi kefa v tailand a vie pi6ete za bai vi neno kolko e velik.za6to i toi ne otide na po4ivka ili do starosel na iabalkite mu stiga,ina4e 6te pohar4i mnogo pari
Анонимен
#5 от от прокуратурата
19 Декември, 2016 | 06:19
Напиши отговор
Оценка: +15
Ми той бай Нено няма пари за Тайланд,тя прокуратурата го разори от дела и преписки.Сега иде ред на калинките.Хи,хи,хи
Анонимен
#6 от от бутика
19 Декември, 2016 | 09:20
Напиши отговор
Оценка: -2  +16
Два бона, таман да си купи нови розови гащи за сесиите!
Анонимен
#7 от op
20 Декември, 2016 | 18:14
Напиши отговор
Оценка: -1  +6
Някои си плискат задниците в топло море, а Ненко Костов се скъсва от работа да произведе, да намери пазари, та да си оправдае разноските по произведените ябълки. Български, староселски, с истински български вкус.
Анонимен
#8 от до шефа на полицията
20 Декември, 2016 | 18:18
Напиши отговор
Оценка: -8  +11
Радев, какво става, нещо започнаха да се объркват работите? Нали каза, че когато дядото умря, полицията си е свършила най- съвестно работата. Сега защо прокуратурата повдига обвинение срещу извършителя, за когото всички знаят, че е общински съветник от ГЕРБ?
Анонимен
#9 от eiii
21 Декември, 2016 | 18:35
Напиши отговор
Оценка: -6  +5
Eiii toq Nenko be, nai rabotniq, chesten, spravedliv, krasiv,s dve dumi strashen pich
Анонимен
#10 от Ще триете..
04 Януари, 2017 | 16:04
Напиши отговор
Оценка: -4  +3
Трийте глупаци трийте, коментарите за свинята мазна Костов. Ама за другите, като ги псуват си затварят е очите, мама ви мръсна, гъзолизници наебани.
Анонимен
#11 от Nero Claudius Caesar Augustus Germanicus
04 Януари, 2017 | 20:42
Напиши отговор
Оценка: 0
отговор на #10 »
Кефиш ли се ?
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.