БЕЗ 20 000 ЛВ. ЗА КУКОВСКИ!

Автор: Няма коментари Сподели:

Общинският съветник Атанас  Куковски подаде жалба в Районен съд Пловдив, за да поиска от общинския съветник Ненко Костов 20 / двадесет/хил. лв. обезщетение за претърпени неимуществени вреди  за  основателен страх Костов да не изпълни ,,заканата си за убийство”.

    Районният съд не уважи искането на Куковски за 20 хил. лв. и осъди Ненко Костов да заплати две хиляди лева. Това решение беше обжалвано от Ненко Костов в Окръжен съд Пловдив.

    Свидетели на Атанас Куковски бяха Петко Кисьов и Бойко Гавраилов.  Разпитаните приятели и съдружници на Куковски казаха, че след заканата за убийство от страна на Костов, Куковски се затворил в себе си, не искал да излиза и да се разхожда сам, както и да ходи на събирания на съдружниците си, притеснявал се да ходи и на сесиите на Общинския съвет в Хисаря, тъй като там трябвало да седи срещу Ненко Костов, а не искал да го гледа.

    Изслушани бяха и свидетелите на Костов. Според техните показания Куковски спокойно се разхождал из Хисаря и нямало промяна в поведението му по време на заседанията на Общинския съвет.

    Показанията на тези свидетели не могли да бъдат възприети, тъй като те нямали непосрествени и преки наблюдения върху поведението на  Куковски преди и след отправената му закана за убийство, каквито имали свидетелите Петко Кисьов и Бойко Гавраилов – установи съдът.

     Затова шести състав на Окръжен съд Пловдив с председател Ирена Писова и членове Борис Илиев и Полина Бешкова реши Ненко Костов да плати на Атанас Куковски ДВЕ ХИЛЯДИ ЛЕВА и 600 лв. лихва от деня на възникването на събитието.

    Така надеждите на Атанас Куковски да прибере от Костов 20 / двадесет / хиляди лева останаха напразни. Като имаме предвид, че „Коалиция за Хисар”, на която той е лидер, изгуби делото за изхвърляне на Ненко Костов от Общинския съвет, общинският съветник Атанас Петров Куковски трудно ще преглътне провала. Но най- неприятното за него ще е, че срещу му на заседанията на съветниците ще седи съветникът от Националния фронт за спасение – инж. Ненко Костов, избран с преференциални гласове.

                                                                                                                                      Тракийски Свят

Предишна статия

Кто «серый кардинал» делового мира?

Следваща статия

Професор Иво Христов – България загива!

Други интересни