Как си почиства буклука "Vila Sanda" в Балчик?

02 Март, 2020
0 коментара

Image title

Днес сериала продължава, Вила Санда гори отпадъци пред главният си вход. Допускаме за миг, че те нямат нищо общо с това горене!

Мислите ли, че "НЯКОЙ" ще запали сметище на десет метра от входа ВИ и ВИЕ ще гледате това шоу без каквато и да било реакция?

Полицията в Балчик и противо пожарната служба в града вече са известени за този инцидент, вероятно ще вземат мерки!

Image title

Вилата струва доста повече от цената на извозване на този буклук до сметище, собственика има възможност да го направи по цивилизованият начин, но предпочита да грои буклука си...

Наоколо е зона за почивка, общината направи много за този малък оазис тук, но не може или не желае да спре този чуден казус - по пешеходната зона се движат автомобили, други си горят буклука - кой както може!

Image title

Наоколо е дим и сажди, не са виновни тези, които ядат баницата, виновни сме всички ние, защото мълчим и чакаме някой друг да ни свърши работата - толкова си могат някои!!!

Image title

Това шоу продължава от януари 2020 година и вероятно ще приключи все някога, или сами ще си запалят имота при някой по силен вятър и след това ще се питат: 

"Кой ми напълни ........" - Ясно и просто!

Image title

Пази Боже сляпо да прогледне! Добра българска пословица. 

Наоколо има суха гора, стара вила, която би могла да изгори като факел от силен вятър и най - смешното е че наоколо няма жива душа, явно знаят, че не е редно, но го правят, защото така е удобно за тях!

Не биха го направили в Сингапур, щяха да платят огромни глоби и никога нямаше дори да помислят за такава глупост, но ние сме тук и сега, това е ...

Image title

Вижте как на 3 февруари 2020 гореше сметище от Вила Санда и дори при силен вятър бяха запалили този огън!

Линк по долу!

https://trakiaworld.com/c/Bulgaria/villa-sanda-pravi-proletno-pochistvane-na-buklukak-            Тракийски Свят

ЕТИКЕТИ: България.;

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи!

Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.