...И К’ВО ПРАВИМ С ТОЗИ ПАЛАТ НА „ВИЧО“???

02 Февруари, 2018
0 коментара

Вчера в материала на сайта АФЕРА:

 „ЦИРКАДЖИЙСКАТА ПРОКУРОРСКА ТРУПА „АРНАУДОВА И КОМПАНИЯ“ НАГЛА! СТРАХ НИ БИЛО ДА ПОДАВАМЕ СИГНАЛИ СРЕЩУ КМЕТОВЕ… ЧЕТЕТЕ „АФЕРА“, БЕ, СМЕШНИЦИ!“, „тамън“, използвайки лексиката на Бойко Борисов, предупредихме говорителката на Цацаров – Румяна Арнаудова, дето не слиза от тв екраните, за да прави дърварски пиар на това как провеждали „акция – кмет“, че ще публикуваме къщата на едно лице, известно с обръщението към него „Вичо“, и което обществената мълва спряга като „касичка“ на Боби Б., и хоп! –

във Фейсбук се появи тази фамозна къща в групата „За Морската“:

https://www.facebook.com/zamorskata/?hc_ref=ARRRTrhQcVLjMNY4X8wecqHrReOr82lu108GcGepbMuvYs_cjH95Hl-EiY2HO6tAWlg&fref=nf

Както писахме вече, една трета от рекордния бюджет на Община Варна отива в една фирма, тази на момчетата от Хидрострой. След като на плещите им тежи цялата инфрастуктура на града, вярваме ще се намери начин да се узакони това скромно, и съвършено незаконно имение, на първа линия. Да има къде да разпуснат малко момчетата от Хидрострой. Както каза господин министъра, корупцията в България е вестникарско явление, всъщност имаме действащ пазар, без монополисти (само 90 процента от бюджета за инфрастуктура отива във фирмата), както и уютна къщурка за отмора на бряг, който се пада изключителна държавна собственост.“

За фирмата „Хидрострой“ АФЕРА е писала стотици пъти, както и за това как Водстрой бе купена от … Хидрострой.

От десетки години дупки, инфраструктура, пътища, магистрали и де що асфалт се кърпи, и откъдето текат огромни кинти, все „Хидрострой“ е начело – и не само във Варна.

Та тази „къщурка“, както е видно, е току на брега, който е изцяло държавна собственост. В близост има и още една фамозна постройка, в която, злите езици пък твърдят, че апартамент имал лично… нали се сещате кой, Първият… шшшшшт, че ей сега пак ни заведоха още едно дело, което ще приключи с осъдителна, естествено, за нас присъда, понеже аверите на Цацаров и на Шиши не се пипат.

Та такива ми ти работи, Арнаудова, славна боркиньо срещу корупцията по общини! Само, дето „капацитета“ ти е до … Септември. Варна и София не се пипат. ТЕ СА НА „КАСИЧКИТЕ“.

                                    Afera.bg                                            http://afera.bg                                                               

Евгени Будинов

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева направи уникален гаф в Търговище, където днес беше поканена по време на честванията за 140-годишнината от Освобожението на града от османско робство. Още в началото на речта си Караянчева се обърна към търговищенци със „скъпи разградчани“. 

След като се усети какъв лапсус е направила, тя се опита да замаже положението и се извини, че преди това била в Разград, но сърцето на празника всъщност било в Търговище, на което едва ли много от празнуващите се хванаха. В града започнаха да се шегуват с гафа и да гадаят, дали пък не става дума за новия административен план, според който ще има промени и сливане на общини.

Това не е първият гаф на Цвета Караянчева в същия дух. Очевидно парламентарният шеф е скарана с географията. По време на едно от пленарните заседания управляващи и опозиция бяха шокирани, след като Караянчева прати стлолицата на Китай – Пекин, във Виетнам.

Въпреки усмивките, които предизвика грешката на парламентарния председател, отново лъсна тъжната истина. Голяма част от политиците ни продължават да обикалят протоколно из градове и села и да гледат на хората в повечето случаи като на електорални единици, които нямат имена и самоличност. Колкото и да се опитват да се изкарват бедни и част от народа, едва ли има някой, който вече вярва на лицемерни усмивки, зад които в много от случаите се крие фалшивата гримаса за жадни за електорат зле школовани илюзионисти.

                                                                               http://afera.bg           

ЕТИКЕТИ: BG;

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи!

Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.