Докато не видим истината, никога няма да бъдем свободни!

28 Май, 2020
2 коментара

Просперитетът на престъпниците в България се вижда и с невъоръжено око. Всъщност дотолкова просперират, че приеха за нормално да крадат от народа и от държавата и дори се учудват, когато някой ги критикува за това. Те явно са сигурни, че не са като другите хора и имат правото да се правят на богове и да вземат каквото им хареса.

Опоскаха държавата, икономиката, селското стопанство и нагло на фона на хилядите закрити предприятия и заводи ни се хвалят с инвеститори, осигуряващи цехчета за винтчета и гайки. Затриха селското стопанство, което осигуряваше плодове и зеленчуци на цяла Европа и част от Азия и ни се хвалят сега какви европейски субсидии са осигурили на задъхващите се български производители по селата.

Сега се задават едни 15 милиарда евро за България. Опа, грешка, не за България, а за гербавите. Впрочем май никой не забеляза, че за този заем, България първо трябва да даде пари, някъде мернах 3 милиарда евро, за да получи след това 15 милиарда. И къде е далаверата? Е, ами ние, народа плащаме 3 милиарда, а гербавите си разпределят 15 милиарда евро. Някой нещо неразбрал!?!

ЕС подкрепя властта на крадливите престъпници в България, които благодарение на подкрепата от Брюксел се задържаха толкова дълго време. Всички в света знаят как крадат, колко са корупмирани и продажни. Но това им е изгодно. На тях една силна и независима България не й трябва. И се чудя защо ние определяме политиците си колко са добри по признанието от чужбина. Това означава, че нашите политици са удобни на тях, а не на нас?

Време е да видим цялата картинка в уродливата й същност – корумпирана власт на всички нива, поддържана отвътре от дебилното манипулирано население, което е изцяло зависимо от помощи и благоволение да работи от държавата, и поддържана отвън от капиталистите, за които е удобно да имат евтина работна ръка и поръчки в една европейска колония.

Докато не видим истината, никога няма да бъдем свободни!

                                             Елена Гунчева                                   https://svobodnoslovo.eu/

ЕТИКЕТИ: България.;

Коментари

Анонимен
#1 от Обичам България
28 Май, 2020 | 17:23
Напиши отговор
Оценка: -2  +1
Омръзна ми от омраза. Общи думи, без нито един факт.
Анонимен
#2 от Йоан
28 Май, 2020 | 21:54
Напиши отговор
Оценка: +3
Ти, който обичаш България или си сляп и глух, или си упоен от илюзии и измислици. Има жестока наука - статистика. Тази наука е безпощадна! Не вярваш? Питай академик Петър Иванов, шефът на националния статистически институт! Той борави с факти и конкретни данни. Явно не обичаш България и дори себе си не обичаш, не обичаш децата си и внуците си, защото това, което се случва сега е предупреждение - скоро ще пламне и твоята черга и ще се питаш: "Кой ми напълни гащите?" Виж какво става във Варна тонове измряла риба, а институциите мълчат, както е рекъл Нане "Плувай Вуте не е риба!". Има хармония и възмездие и всеки един от нас ще си плаща, деца, внуци и поколения след нас ще плащат в прекия и в преносния смисъл! Явно мразиш българите и България, но за твое сведение преди няколко дни ООН обяви българите за най - древния народ на Планетата Земя. Волът рие, пръстта на гърба му пада! Дали адвокат Елена Гунчева греши или не е личен избор, ти обичлив "българино" дори не подозираш, че в България изгориха в ТЕЦ-овете милиони тонове буклуци от цял Свят и всички го признават този срамен факт! Евреите направиха от пустинята РАЙ, а всички ние тук заедно с теб "обичливко" от РАЯ - пустиня, това ли е твоя идеал?
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.