България - място на силата и традициите.

16 Август, 2015
2 коментара


              Image title                                                                                    ЕДИН ПРЕКРАСЕН СВЯТ

  

  Живеем в един прекрасен свят. Мястото на силата е България. Тук хилядолетия е трупана сила и мъдрост. Българинът винаги е бил уникален. Да си припомним  три имена – Дончо Колев, който всички знаем като Дан Колов е забравен от поколенията, но тачен в родното му село, където има паметник. Непобедимият българин беше кумир в Америка.

     Джон Атанасов – гений и личност!

Спартак – великият тракиец, от когото трепереха римските легиони и който преобърна представата за слава и величие.

     В България има места с много сила и енергия. Едно от тях е град Хисаря. Тук силата на планетата Земя е уникална и неповторима

     Знаете ли още колко такива места има в България?

Беглиг-Таш – място на 100 000 000 години. Пибити камъни – място на 50 000 000 година. Имаме шестнадесет места с невероятна енергия и сила. Ние – българите се къпем в това чудо и не разбираме защо живеем така бедно. Защото сме бедни не само материално, но и духовно. 

Трупаме пари в банките и после всичко свършва. Има банка – няма банка – фалит. Това е голямата истина.

     Тракия, Хисаря – това е нашата история. Ние сме горди наследници на Спартак, Крум, Симеон, Иван Асен втори и колко още много водачи! Ние сме наследници на Ботев и Левски и още неизброими герои.

     Повдигнете глави и вървете гордо българи! Отърсете се от страха и еснафското мислене!

Бъдете щастливи и здрави!


                                                                                                                  ТРАКИЙСКИ СВЯТ

ЕТИКЕТИ: История.;

Коментари

Анонимен
#1 от Ivan
17 Август, 2015 | 19:26
Напиши отговор
Оценка: +2
Чудесна статия! Толкова много мъдрост и знание, които няма от къде да се научат. Тях човек ги придобива с времето, но колко от нас се замислят за тези надматериални неща. Всички сме свели погледи към земята, а човек живее истински тогава когато гледа към небето! Когато човек изключи заобикалящия го свят и си представи колко много е видяло това наше небе - от времето когато хората още не са съществували до времето на Опълченците от Шипка. А сега... сега живеем в едно безвремие... Останете със здраве!
Анонимен
#2 от Ivan
17 Август, 2015 | 19:32
Напиши отговор
Оценка: +2
Англичаните се радват на техния Стоунхендж. Хора от целия свят се стичат, за да го съзрат. А ние имаме толкова пъти повече културно наследство, а живеем толкова бедно. Бил съм в Беглик Таш и мога да кажа, че на товя място времето тече по съвсем различен начин. Усеща се много силно, който има сетива за това. В съзнанието ти нахлуват картини от пра-стари времена. Замисляш се... Но са нужни сетива, а доста от хората вече са на дъното и не знаят как да се изправят. Бог да пази България!
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.