Хороскопи.

Автор: Няма коментари Сподели:

Овен

16.08.2015

Успешен ден, но и кавги
Доста благоприятен ден за реализация на цели, характерен с чудесни възможности за постижения в сферите на вашите делови и лични ангажименти. Във взаимоотношенията на мнозина от бизнеса ще възникнат напрегнати обстоятелства, последвани от кавги. За някои последните са в дома.

Телец

16.08.2015

Начало на мощни борби
Реализацията на цели е характерна днес за Телците, но мнозина ще останат недоволни от развитието на деня, защото ядовете ще са много. Не липсват и непреодолими пречки, възникнали поради намесата на неприятели в делата ви. Навлизате в етап на явни и мощни борби с противници.

Близнаци

16.08.2015

Шанс за начало на промени
Близнаците и Телците са в състезание по висока нервност през този ден, което най-вероятно ще спечелят по-хитрите, а това безспорно са Близнаците. За всички от зодията ще е добре, ако успеят да уловят шанса за промени. Днес такава възможност ще ви бъде щедро предложена от Съдбата.

Рак

16.08.2015

Начало на промени
За представителите на Рак започват промени, които не са еднопосочни. Вашата цел за момента е да се предпазвате от външни удари и се пазите от лъжи и заблуди. Проблематични ще са отношенията с кредитори. Ще е хубаво да активизирате материалната си изразност в максимална степен.

Лъв

16.08.2015

Освободете се от напрежението
Хубав ден, който предвещава настъпването на благоприятен период. Едва ли обаче преобладаващата част от зодията ще доловят тези сигнали. Притиснати сте от множество делови и лични проблеми, а в такива случаи колкото и остра да е интуицията ви, не може да достигне истината.

Дева

16.08.2015

Активно разгръщане
Динамични в израза си, представителите на Дева ще демонстрират ярка нагласа за отстраняването на проблеми от различно естество. Забелязва се и значителна импулсивност, която може да намери израз в гняв и нетърпение. В сферата на деловите ангажименти ще действате с подчертана решителност.

Везни

16.08.2015

Разнообразие и забавления
Представителите на Везни ще реализират целите в пълнота през този ден. При едни те се отнасят към делови срещи, разговори по въпроси от бизнеса и изграждане на стратегия за бъдещи действия. Други ще направят кратко, но съдържателно и изпълнено с приятни изненади пътешествие.

Скорпион

16.08.2015

Реализирани цели
Този ден е благоприятен и успешен за Скорпионите от гледна точка на реализиран замисъл и за осъществяване на лични цели. Не е препоръчително да се насочвате към ангажименти, за които долавяте – макар и смътно, че може да последва провал или да се случи нещо неприятно.

Стрелец

16.08.2015

Напрегнат ден
Мнозина от Стрелците са притиснати от проблеми, които най-често засягат интимните взаимоотношения. Някои са достигнали до остри взаимни нападки в нелоялност с партньора си. Друга група от представителите на зодията се сблъскват със семейни проблеми, които събуждат гнева им.

Козирог

16.08.2015

Бодрост и спокойствие
Спокойни и уверени във възможностите си Козирозите ще действат ефективно по делата си. Навлизате в етап за бързо възстановяване във всички сфери. Промените към по-добро са достигнали етап на разгръщане и ще се развиват с подходящата динамика до окончателното им приключване.

Водолей

16.08.2015

Колоритни емоции
Голяма група от Водолеите ще се отправят на късо пътуване, което ще е доста емоционално и ще ги зареди с позитивна енергия за предстоящите делници. Така ще превърнете неделята си в доста хубав ден. За други обаче няма да е така, защото не са освободени в психическо отношение.

Риби

16.08.2015

Благоприятни възможности
Неделя е благоприятна за дела и ангажименти, развитието на които очаквате тепърва да навлезе във фаза на растеж. Успехът на решителните е безспорен. По-неприятният момент е, че преобладаващата част от Рибите не демонстрират решителност, а обратното. Доста колебливи сте.

Предишна статия

България – място на силата и традициите.

Следваща статия

Любовницата на Фройд е негова балдъза.

Други интересни