България е страната на тъмните мистерии...

06 Януари, 2020
0 коментара


ХОРЪР РЕАЛНОСТ

България е страната на тъмните мистерии. Случват се странни, окултни неща, зловещо граничещи с абсурда. Ето например, четем заглавие: "Откриха 9000 тона боклук". Б_си! Ма къде го крихте този боклук!?! По шкафовете? Под леглата? Вие представяте ли си какъв обем е 9000 тона!?! Изведнъж боклукът се появява от нищото, значи! Някаква паралелна реалност! Зловещо!

От друга страна, в нашата хорър-държава, освен че се появяват от нищото разни тонове боклуци, изведнъж в нищото изчезват и цели язовири! Още по-зловещо! Както си седи, да знаеш, язовирът и изведнъж - няма го! Липсва! Някой се е промъкнал и го е източил.

Ей, направо си живеем във филм на ужасите. Всеки път ГМР като каже, че просперираме, изпадам в шок и ужас дали не съм развила някаква сложна душевна болест, която не ми разрешава да виждам просперитета или пък живея в някакъв свой свят, в който не се виждат прекрасните успехи на правителството. Още по-лошото е, че явно е заразно, защото и тези около мен не ги виждат. Направо някакво масово заболяване, епидемия от черногледство и липса на усещане за прекрасното в Бойко Борисов. Ако щете вярвайте, но нямам желание дори да се фотна с него. Виж, ако може да го приближа, ама без НСО да са до него, бих проявила желание!


Странни неща се случват по нашите краища! Започвам да чета окултна литература и хорър, за да разбера поне малко какво се случва на Територията. Не напразно най-важните политически анализатори в БГ станаха врачките, на които звездите им го говорят.....

                                                            Елена Гунчева       https://www.facebook.com/          

ЕТИКЕТИ: България.;

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи!

Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.