Отвъд Синия лъч!

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте читатели! Извинения за закъснението, отсъствах от две седмици, за да събирам неземна информация от отвъдното. Добре дошли отново в още един вълнуващ епизод на Beyond Blue Beam, независимо дали е измислица или реалност? Вие решавате! Приятно четене.

Черно скривалище

В неизвестните ниши на Националната администрация за архивите и записите (NARA) се крият множество мистериозни снимки от Центъра за космически полети Годард. Всяко с етикет „Летяща чиния, 4 юни 1964 г.“, тези загадъчни изображения крият тайни в притежанията на NARA. Приписвани на Пол Вила, те са част от по-голям разказ за извънземен контакт, където Вила твърди, че има телепатична комуникация със същества от другия свят от детството си. Сред тях е смразяваща моментна снимка близо до Пералта, Ню Мексико, за която се твърди, че изобразява летяща чиния, взаимодействаща със заобикалящата я среда, включително левитацията на камиона на Вила. Когато тези енигматични снимки изплуват на повърхността, те ни приканват да се замислим върху обезпокоителните истини, които може да крият за нашата вселена.

[theblackvault] (Снимки на „летяща чиния“, открити в колекцията от национални архиви за Центъра за космически полети Goddard)

МАЙКЪЛ САЛА

Сред шушукания за интриги, читателите настояват за статии, написани от д-р Майкъл Сала. Потопете се в енигматичния свят на стремежа на Русия към истината със завладяващия материал, озаглавен „РУСКИ ПРОУЧВА РАЗБИТО НЛО В ПАРК ТАГАНАЙ УРАЛ И КРАЙ КОСМОДРУМА БАЙКОНУР“ с д-р Антон Анфалов. В загадъчните му дълбини се крие история за мистерия и изследване, докато Русия се рови в останките на катастрофирали НЛО в отдалечените пространства на парка Таганай в Уралските планини и близо до сенчестия космодрум Байконур.

[youtubeавто-превод (Русия проучва разбили се НЛО в парка Таганай, Урал и близо до космодрума Байконур)

Антарктида

[Figura] (Антарктида 1945-50)

[Figura] (Антарктида 1945-50)

В бурните години след Втората световна война между 1945-1950 г. от ледената хватка на Антарктида се появи забележително откритие: 2 НЛО, замръзнали във времето. Тази енигматична реликва пленява света, намеквайки за извънземен контакт по време на ключова епоха в историята.

Бразилия

[Video] (Гояс, Бразилия)

В нощното небе над Гояс, Бразилия, станете свидетели на завладяваща гледка на НЛО, разкриваща се пред очите ви. Този забележителен кадър улавя мистериозен обект, осветяващ тъмнината, оставяйки зрителите в страхопочитание и предизвиквайки интриги по целия свят.

Обединено кралство

[Video] (2 кълба правят житен кръг във Великобритания)

В провинцията на Обединеното кралство две светещи кълба се спускат, изработвайки объркващ кръг в житата. Документирано в световен мащаб, това завладяващо събитие разпалва спекулации и чудо.

Луната

[Video] (Строителство или работи в мини на Луната)

Потенциални минни или строителни дейности на Луната, тема, често засягана от Cliff High в неговите аудиозаписи в Substack. Тъй като много читатели също се позовават на неговите прозрения, темата привлече внимание. Този продължаващ диалог подтиква към по-нататъшно проучване на възможността да има лунни развития в тайна (Или на видно място?) Не толкова далече.

Канада

Извиняваме се, не успяхме да увеличим размера на видеото

[Video] (Флота от кълба над Алберта, Канада, съпроводено с псуване)

В Алберта, Канада, клъстери от мимолетни кълба се втурват през нощното небе, завладявайки наблюдателите и предизвиквайки спекулации за техния произход. Тези хипнотизиращи наблюдения подтикват към въпроси относно естеството на тези небесни явления, подхранвайки любопитството за тяхното значение в нашето разбиране за космоса.

Световна мистерия

[Video] (Една от загадките на този свят)

На неразкрито място особен „облак“ се носи по небето, приемайки мистериозна форма, която не подлежи на обяснение. Това необичайно явление привлича вниманието на наблюдателите, предизвиквайки любопитство и предизвиквайки спекулации относно неговия произход и значение. Докато енигматичният облак продължава своето пътуване, той оставя наблюдателите да размишляват върху тайните, скрити в ефирната му форма.

Британски парашутист разкрива тайна операция

Ветеранът парашутист Франк Милбърн разкрива пред DailyMail.com, че британските специални части са открили „нечовешки“ кораб в Северна Англия в края на 80-те години. Милбърн, който разговаря с член на управляваното от MI6 звено, също разказва за срещи с „дисковидни“ НЛО от екипажа на Кралските военновъздушни сили на Обединеното кралство. Действащ под псевдонима „Джон“, бившият приятел на Милбърн от специалните сили разкрива подробности за операцията, проведена от „E Squadron“, секретна единица, специализирана в тайни операции.

E Squadron, по-рано наричан „The Increment“, набра най-опитните и надеждни оператори от звената на специалните сили на Обединеното кралство: Специалната въздушна служба (SAS), Специалната служба за лодки (SBS) и Специалния разузнавателен полк (SRR). Американският еквивалент на E Squadron е Групата за специални операции на ЦРУ и Съвместното командване за специални операции, съставени от единици „Tier-1“, включително Delta Force и SEAL Team 6. Джон описва мисията им да осигурят и извадят кораба, като подчертава, че е с нечовешки произход и мистериозните обитатели, избягали от сцената. Тези разкрития са в съответствие с неотдавнашни твърдения за тайна програма за извличане на катастрофирали НЛО, добавяйки тежест към нарастващия дискурс около извънземни срещи.

[dailymail] (Ветеран-парашутист разкрива, че британските специални сили са открили свален „нечовешки“ кораб в Северна Англия в края на 80-те години на миналия век – в подкрепа на неотдавнашни твърдения на американски разобличители за тайна програма за извличане на НЛО при катастрофи)

Персийски вятърни мелници

[Figura] (Древни персийски вертикални вятърни мелници)

[Figura] (Вятърни мелници)

В края на статията виждате скрити сред пустата шир на Нащифан, Иран, стоят древните персийски вятърни мелници с вертикална ос, забулени в енигматичния воал на времето. Тези хилядолетни структури не са просто реликви от забравена епоха, но продължават да нашепват тайните на устойчивото инженерство за онези, които се осмеляват да слушат. Изработени от естествени материали като дърво и тръстика, те впрягат безмилостната сила на вятъра, противопоставяйки се на вековете с вечната си функционалност. Техният сложен дизайн, доказателство за ранните технологични иновации, разкрива задълбочено разбиране на околната среда и далновидност в използването на възобновяема енергия векове преди зората на индустриалната ера. Докато стоят стражи в безплодния пейзаж, тези вятърни мелници ни примамват да разгадаем мистериите на древния им произход и мъдростта, която пазят за нашия модерен свят.

Ще оценим коментарите на читателите относно този епизод.

Край на предаването>>>>>>>>>>>>>>

https://bgprevedi.com/beyond-blue-beam-42074-2/

Предишна статия

Днес се впускаме в пътешествие, което надхвърля както времето, така и тайната, докато навлизаме в енигматичния свят на срещи с НЛО, започвайки с американския флот

Следваща статия

ДАВАМ ДУМАТА НА СЪПРОТИВАТА! Иван е на ход – Киро брейка е гуруто на българите!

Други интересни

Вашият коментар