Битката около затъмнението ще реши бъдещето на човечеството

Автор: Няма коментари Сподели:

Тайната война за планетата, която бушува между сатанистите и силите на светлината, се насочва към решителна битка, съсредоточена върху затъмнението, която трябва да започне малко след излизането на този доклад.

Няма съмнение, че това затъмнение не е обикновено събитие. Преминава над седем града, наречени Ниневия, вавилонски град, споменат в Библията като център на греха и покварата. Той също така минава през седем града, наречени Салем, известни в Библията като обиталището на Бог.

[Figura] (Път на пълното слънчево затъмнение)

[Figura] (Пътят на затъмнението – Странни съвпадения със сигурност)

[Video] (Симулация на 8-априлското затъмнение за всеки щат)

Също така отбелязваме, че имаше земетресение с магнитуд 4,8 в Ню Йорк само дни преди 8 април и че Статуята на свободата беше ударена от мълния. Също така е обявено извънредно положение по целия път на затъмнението.

Има много повече неща, които се разглеждат широко на други места, но е ясно, че се случва нещо много необичайно. Това 7:17-минутно видео обхваща голяма част от него.

[Video] (Основни събития около слънчевото затъмнение на 8 април)

Също така интересно е отношението на Симпсън към затъмнението.

[twitter] (Пълно затъмнение и слънчево изригване)

Все повече и повече хора са наясно с войната между сатанистите, които искат да ни поробят, и белите шапки, които искат да ни освободят. Ако сатанистите победят, човечеството ще бъде поробено завинаги в ужасяващи условия. Ако силите на светлината спечелят, човечеството ще ръководи еволюционния еквивалент на голям взрив, който ще направи камбрийската експлозия да изглежда като мехур от шампанско в сравнение.

Нека започнем, като разгледаме какво е намислила тъмната страна. Според доклад, изпратен до нас от германското разузнаване, планът на сатанистите за затъмнението е следният:

Те планират биологична атака на 8 април, точно преди пълното затъмнение. Ето как ще стане. Самолети ще доставят полезния си товар на три интервала. Първият ще бъде 2 часа преди тоталността, 1 час преди тоталността и последният 30 минути преди тоталността. Самолетите ще разполагат със сух прах (бактериално биооръжие). Няма да се вижда… Симптомите ще започнат да се появяват 7 – 10 дни след заразяването. 30 дни след заразяването медиите ще забележат. 60 дни след заразяването паниката ще бъде най-висока за всички времена. 90 дни след заразяването ще бъдат въведени новосъгласуваните правомощия на ООН/СЗО за пандемия.

Ето защо сайтът “Q” предупреждава: “Не гледайте затъмнението.”

[https://qofficial.net/]

Сатанисткият „Цар на климата“ Ванеса, дъщерята на Джон Кери, казва, че

„милиарди хора трябва да умрат за „Новия световен ред““ и че „назрява моментът за глобалистки преврат, който използва механизмите за контрол на пандемичния договор на Световната здравна организация, за да създаде световно правителство, което не е отговорно пред никого.” „Те“ премахнаха от интернет видеоклипа, на който тя казва това пред WEF, но както германското, така и полското разузнаване потвърждават, че тя го е казала.

[https://www.pravda-tv.com/2024/04/john-kerrys-tochter-sagt-dass-milliarden-menschen-fuer-die-neue-weltordnung-sterben-muessen/]

СЗО не е държавна организация, а е частна собственост на масови убийци като Бил Гейтс. Договорът, който се опитват да наложат, ще позволи неща като:

  •   „Принудителни ваксинации“
  •   „Принудителни медицински процедури“
  •   „Принудителни блокирания“

[Video] (Сенаторът Малкъм Робъртс (Австралия) вдига тревога)

Руското разузнаване на ФСБ вече предупреди, че ваксините, които ще бъдат наложени на огромното мнозинство от хората, ще ги направят тъпи, пасивни и неспособни да се противопоставят на властта на хазарската мафия.

Този процес на превръщането ни в малтретирани селскостопански животни вече започна в Украйна. Европейският депутат Марсел де Грааф потвърждава, че сатанинската Украйна е най-големият доставчик на деца за педофилски мрежи и трафиканти на хора и органи. За целта е създало детски ясли с приемни майки. Тези съоръжения за принудително оплождане карат жените да раждат както „супер войници“, така и деца, които да бъдат използвани за „жътва“ на адренохром.

[https://bostontimes.org/2024/03/30/new-evidence-emerges-of-ukraines-horrific-forced-fertilization-program-inspired-by-nazi-lebensborn/] (Появяват се нови доказателства за ужасяващата украинска програма за „принудително оплождане“, вдъхновена от нацисткия Лебенсборн)

Между другото, искате да знаете къде са отишли много от парите ви за украински данъци, освен за изграждането на съоръжения за изтезания на деца: Хубави нови имения за корумпираните приятели на Зеленски.

[Video] (Корумпираните приятели на Зеленски)

Разбира се, те са и наркодилъри, а не само мъчители на деца. Съобщава се, че Интерпол е прехванал разговор между двама аржентински наркотрафиканти относно доставката на голяма пратка наркотици, най-малко 300 кг кокаин, която е трябвало да се проведе на летището в Буенос Айрес в деня, в който Зеленски и неговата делегация пристигнаха в Аржентина, за да присъстват на встъпването в длъжност на президента Милей.

[https://babylonianempire.wordpress.com/2024/03/30/rozmowa-przechwycona-prze-interpol-zelenski-przemycil-300-kg-kokainy-z-argentyny/] (не работи)

Най-лошата част от това е, че сатанистите признават, че приемат заповеди да правят подобни неща от нечовешки същества.

Ако бъде позволено това поробване да продължи, хората ще страдат от съдбата на T Rex (тиранозавъра). То премина от дълголетен върховен хищник до пилета, отглеждани в клетки, чиято продължителност на живота често се измерва в месеци.

Белите шапки НЯМА ДА ПОЗВОЛЯТ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ. В ход е голяма офанзива, която ще премахне завинаги тази сатанинска заплаха от тази планета. Предполагаме например, че самолетите за пръскане на болести ще бъдат свалени.

След като сатанистите бъдат победени, алиансът за планетарно освобождение планира да помогне на създателя чрез увеличаване на количеството и разнообразието от живот по експоненциален начин. Това ще се основава на последователността 3,6,9, с която гениалният Никола Тесла е бил обсебен. Тя ще бъде комбинирана с последователностите на Фибоначи от предишната еволюция, за да създаде изцяло нови парадигми на живота.

Но ние изпреварваме себе си. В „тук и сега“ белите шапки на Пентагона, руските военни и азиатските кралски особи току-що приключиха среща, на която заключиха, че Ватиканът е платил на израелския министър на престъпността Бенямин Нетаняху 100 милиарда долара за атака срещу иранското посолство в Сирия. Планът беше да се провокира Иран да отмъсти. След иранското отмъщение израелците планират да унищожат всички големи градове на Иран с ядрени ракети. Целта би била да се унищожи Персия (както наричат ​​Иран), за да се получи достъп до персийските съкровища.

Това, което израелците и техните поддръжници във Ватикана не знаят е, че Иран и Русия имат тайни оръжия, които могат да унищожат ракетите, преди да достигнат Иран.

Срещата също така разкри, че Арктика е изцяло под контрола на Белите шапки и руснаците, докато в Антарктика бушува брутална тайна война. Белите шапки печелят, но това далеч не е приключило, казва един от участниците в срещата.

В Япония също бушува ожесточена война. Барак „Гърмът на Сатаната“ Обама и неговият лакей, фалшивият посланик в Япония Рам Емануел, се опитват да принудят японското правителство да се откаже от контрола над телекомуникационния гигант NTT. Те искат да го получат, защото буквално драскат дъното на варела: стратегическият петролен резерв на САЩ е намален до 17-дневен запас, а „Байдън“ току-що отмени поръчка за попълване.

[Figura] (Стратегически запас от петрол)

Масово въстание от страна както на японската индустрия, така и на военните сложи край на този план.

Освен това Обама и неговите кукловоди Рокфелер/Ротшилд също са се опитали да получат „2,5 квадрилиона долара“ въз основа на фиктивни филипински златни съкровища, според източници на Обществото на белия дракон.

Ето защо японският премиер Фумио Кишида и президентът на Филипините Бонгбонг Маркос бяха поканени във Вашингтон тази седмица.

Американските войски в Япония също провокираха японската армия, като заплашиха да атакуват нейния щаб в хотел New Sano, докато се опитваше да съживи военен кръг за подкупи, свързан със Скопа, казаха източниците.

Сенчестите хора в американската армия също се опитаха да започнат война с Китай чрез базата си в Тайван. Базата беше унищожена. Това предизвика земетресение с магнитуд 7,5 по скалата на Рихтер в Тайван.

„Въздушната база Цзяшан близо до Хуалиен беше епицентърът на земетресението. Дълбочината на експлозията (земетресението) е била 9 мили (14.4 км). Това беше операция на военния съюз на Белите шапки, която нокаутира DAMB (Дълбокопоземна военна база). Базата има множество подземни структури с тунели, водещи в различни посоки“, се казва в изявление на Пентагона. 

[Figura] ()

Алиансът получи полезна информация и от японската армия, която разкрива истинските собственици на Банката на Япония. Японският правителствен документ на изображението по-долу показва, че Банката на Япония не е собственост на японец, а на Едмонд де Ротшилд, базиран в Люксембург.

[Figura] ()

APSA Bank, известна още като IOR или Vatican Bank, и Barclays Bank, базирана в Съединените щати.

Тази информация ще бъде използвана от азиатските тайни общества, ако контролът върху Банката на Япония не бъде върнат на Япония. Връщането на Банката на Япония на японското императорско семейство ще сложи край на контрола на хазарската мафия върху световната финансова система.

Между другото, източници в японското императорско семейство ни казват, че някой е фалшифицирал подписа на някой си Едмонд де Ротшилд, починал преди 15 години, за да се разплати с някои членове на императорското семейство. Банката Едмонд де Ротшилд сега се управлява от Ариан де Ротшилд.

Що се отнася до Ватиканската банка, знаем също, че някой използва фалшив папа Франциск, носещ гумена маска, за да поддържа контрола върху Ватиканската банка. Това биха били сатанинските масони П2, които току-що платиха на Нетаняху 100 милиарда долара, за да отприщи ядрен Армагедон.

Що се отнася до Барклейс, MI6 ни казва, че

„Barclays е сключила споразумение за несъстоятелност с лондонската адвокатска кантора Allen and Overy“. Шефът на MI6 твърди, че Barclays сега е тяхна собственост, която има „общи активи от 2 трилиона долара и бивша сграда на Lehman Brothers на Таймс Скуеър“.

Това вероятно са хората зад BlackRock и Vanguard, които сега са критикувани от мнозина, включително хърватския евродепутат Мислав Колакушич.

[Video] (Мислав Колакушич)

Отделно MI6 казва, че подкрепя плана на ОБД за организиране на бъдещо планиране. Надяваме се, че това означава, че планът на Белите шапки вече може да бъде изпълнен. Така или иначе, повярвайте, когато го видите.

Определено се случва нещо голямо. Както руската ФСБ, така и източници от Пентагона ни изпратиха видео от 2017 г. на Доналд Тръмп, който казва, че идва буря. Те го изпратиха заедно с първата страница на Tehran Times от 3 април, която гласеше:

„Скоро ще се молим в Кудс [Йерусалим]. Бурята идва.”

[Video] ()

[Figura] (Техерански времена)

Предполагаме, че свалянето на сатанинския израелски режим на Нетаняху е част от тази буря. Ситуацията там определено е критична. Миналата седмица протестиращи в Израел пробиха бариерите за сигурност и влязоха в парламента и дома на Нетаняху в търсене на самия него. Можете да бъдете сигурни, че щеше да бъде обесен на място, ако го бяха намерили.

Източници на Мосад ни казват, че „НЯМА ДУМА КЪДЕ ЖИВЕЕ АВАТАРЪТ НА НЕТАНЯХУ.“ Съобщава се, че все още е в болницата и се възстановява от операция на ингвинална херния? Всичко е тихо“.

Със или без Нетаняху Израел е напълно изолиран в международен план. Операцията

„Нападението срещу Ал-Акса“ „докара израелския режим до ръба на пропастта и нанесе непоправим удар на ционисткия проект в Палестина“, казва Сайед Хасан Насрала, генерален секретар на ливанското съпротивително движение Хизбула.

Иранците дават да се разбере, че не са убедени да извършат генерална атака срещу Израел, а настояват целият свят да се включи в битката срещу израелските, украинските и американските държави-измамници.

„На Русия и Китай им е писнало от сатанинската атака на Израел. Няма да има повече Израел, какъвто го познаваме“, казва източник от Мосад.

Дните на американската корпорация също са преброени. Тези отчети предоставят моментна снимка на срива:

От март 2023 г. броят на служителите на пълен работен ден е намалял с 1,347 милиона, докато броят на служителите на непълно работно време се е увеличил с 1,888 милиона. Всички работни места от 2018 г. идват от имигранти, предимно имигранти без документи!

Комбинация от неуспешна „биденомика“ или по-висока инфлация, катастрофални прогресивни реформи на социалната справедливост, които предизвикаха цунами от кражби на дребно в цялата страна, и прекъсвания на веригата за доставки, останали от ерата на Covid, доведоха до смъртта на магазините „Само за 99 цента” в цялата страна, които започнаха ликвидация в петък.

В отговор на тяхната некомпетентност американската корпорация изпрати Джанет Йелън и други в Китай, за да ги помоли учтиво както да се деиндустриализират, така и да купуват повече от САЩ.

Йелън очевидно е била учтиво отхвърлена от молещата си мисия, тъй като тя е преминала от учтива към враждебна и

„сега изисква Китай да спре да продава компоненти на Русия, защото Русия може да използва тези компоненти, за да прави оръжия и да победи оръжията на САЩ и НАТО, които по отношение на дизайна и технологии те често изостават с десет години от руснаците“, каза източник от Пентагона.

„САЩ все още вярват, че могат да диктуват цялата световна търговия, финанси и технологии. Това е заблуда. Китай и Русия вече доказаха, че санкциите на САЩ само ги правят по-силни. Американската империя се разпада и затова САЩ се опитват да ни въвлекат във война“, каза източникът.

Представителите на американската корпорация явно са игнорирани. Съветникът по националната сигурност на Белия дом Джейк Съливан току-що отложи пътуване до Близкия изток поради „счупено ребро“.

След това държавният секретар Антъни Блинкен и американската делегация бяха принудени да летят от Париж до Брюксел за среща на НАТО в сряда, след като самолетът му отново остана на земята поради „механичен проблем“, каза Държавният департамент.

САЩ също капитулираха военно пред Йемен и не настояват за „дипломатическо решение“ на кризата в Червено море. Ще им бъде казано да отрежат Израел на всяка цена.

Французите също полудяват, тъй като международната им антируска коалиция се разпада и руското правосъдие е в опасност. Френският министър на отбраната Себастиен Лекорню се обади на руския министър на отбраната Сергей Шойгу, за да го убеди, че Киев и Западът не са замесени в атаката срещу сити-хола Крокус, а обвиняват ISIS. Проблемът е, че Русия знае, че ISIS е произраелско разузнаване.

[Video] ()

https://bgprevedi.com/the-battle-of-the-eclipse-will-decide-the-future-of-humanity-42120-2/

Предишна статия

Какво ли ни очаква утре?

Следваща статия

Днес се впускаме в пътешествие, което надхвърля както времето, така и тайната, докато навлизаме в енигматичния свят на срещи с НЛО, започвайки с американския флот

Други интересни

Вашият коментар