Изчистване на КАРМАТА в РОДА с Асен Миланов

Автор: Няма коментари Сподели:

Преди да бъдем родители, ние сме нечии потомци.
Подвластни сме на моделирането ни от рода: баби, дядовци и родители, които отпечатват върху нас своите уроци. Зависими сме от средата, в която живеем и решенията, които вземаме чрез свободната си воля. Всичко това оформя нашата автентичност.
Важното е да използваме Живота, за да се издигнем в своята еволюция и да дадем добрия пример на следващите поколения – на нашите деца.
В различните духовни традиции и култури съществуват разнообразни ритуали и практики, които се използват за почистване на наследствените програми или натрупаната карма.
Как да изчистим кармата в рода и да живеем в радост и изобилие?
Предстои да научим от специалния ни гост Асен Миланов, който от дълги години се занимава с енергийни и духовни практики, помагайки на хората да са в по-добро физическо, емоционално и ментално здраве.

Какво означава тежка карма?
Защо започваме изчистването на кармата по рода с бащата?
Променя ли се кармата, когато в семейството има няколко деца?
Мъжка и женска енергия – разграничение.
Как мъжът и жената си сменят енергиите?
Лошо ли е жената да бъде в мъжка енергия?
Когато ходя на работа в каква енергия съм?
Какво се случва, когато майката е сама, има момчета и бащата го няма?
Как унаследяваме кармичните зависимости от предците ни?
Може ли жената да засили мъжката енергия на мъжа си?
Колелото на Самсара! Самсара от санскрит буквално означава „кръговрат“. Това е веригата на ражданията и смъртта под формата на колело, което винаги е в движение. Когато тази верига бъде прекъсната, съществото получава освобождение и встъпва в Нирвана.
Каква е връзката на Самсара с нашата родова карма?
Как самсара ни привлича?
Длъжни ли сме да помагаме на хората в рода?
Какво дете ми е предопределено да имам и как моето изчистване може да му повлияе?
Каква е връзката на родовата карма със зависимостите?
Могат ли заедно душата и тялото да реализират всички програми, които са написани в договорите?
Концепцията на кармата като принцип за причината и следствието би следвало да е най-логичната и разционална зависимост и природен закон на Вселената.
Защо масово хората гледат на кармичната зависимост като мистика? Какво обягва от съзнанието ни когато говорим за кармата?
Откъде идват болката от отхвърляне и страхът от изоставяне?
Какво се случва когато има осиновено дете?
Общи характеристики на първото, второто, третото дете, независимо от пола.
Какво се случва с енергията, когато има спонтанен аборт в рода?
Какво да правим с качества, които не харесваме и не приемаме от майката и бащата?
Как да предадем добродетелите на двата рода напред в поколението?
Как да съберем добродетелите на двата рода?
Как да прощаваме на себе и на предците си?
Къде е мястото на смехът и забавлението?

За изчистването на родовата карма е важно да се прецени влиянието на предходните програми върху рода и да се предприемат действия за изчистването.

С методиката, описана в книгата, и програмата за изчистване на родова линия ще разберете как да се освободите от старите модели, програми и спомени, които ви пречат в различни сфери от живота. Ще научите как да вземете със себе си радостта, веселието и добродетелите по двата рода.

С практиките, описани в трите последователни дни, ще намерите и изчистите тези спомени, които ви носят болка и страдание. Те се предават от поколения на поколения и се наричат родови травми.

Когато четете тази книга, вие променяте себе си и своята нагласа, както и отношението си към света. Вие се променяте и Звездният компютър изчислява нови възможности пред вас за реализация. Така ви се дава възможност да натрупате енергия и да се освободите от тежките програми по родовете. Книгата с метода за изчистване на родовата карма включва три последователни дни с упражнения.

Последователността е важна, за да спазите принципа. Не преминавайте към следващия ден, преди да сте направили и завършили всички упражнения. Завършете без прекъсване трите дни, описани в главите.

Когато имате усещането за застой в живота, вгледайте се в повтарящите се модели на родовете ви – негативни физически, умствени или емоционални. Всеки един от предците ви е държал ключ към освобождаването на зависимостта, но не го е развил поради ред причини. Сега предците гледат към вас с надежда да освободите енергията и негативните програми да не се предават занапред в поколенията.

Тези програми не са ваши, но задачата на всеки човек, роден в рода, е да ги изчисти и да намери начин да не ги предава на децата си.

Присъединете се към нашия канал в Телеграмhttps://t.me/trakiaworld

Предишна статия

Здрави напук! | с Иван Тодоров

Следваща статия

В какъв абсурд живеем днес? Навсякъде в държавата цари безпорядък и беззаконие.

Други интересни

Вашият коментар