В какъв абсурд живеем днес? Навсякъде в държавата цари безпорядък и беззаконие.

Автор: Няма коментари Сподели:

Ние сме в гражданска война с олигарсите в страната. Сега има времеви прозорец, в който тази война може да бъде спечелена от нормалните хора. Нека си върнем България!

В какъв абсурд живеем днес? Навсякъде в държавата цари хаос и беззаконие. България е раздирана от задкулисни игри. Няма хигиена в политическото пространство. Нормалните хора не могат да разчитат на справедливост, етика и морал. Обикновените хора не могат да разчитат, че собствената им държава ще ги защити. От армията ни нищо не остана. Полицията не може да пази гражданите, защото ако някой полицай си позволи да защити обикновен човек, бива уволнен незабавно.

Политиците много добре знаят къде се намират нарколабораториите и кои са наркодилърите в страната, но нищо не предприемат. Оказва, че именно наркодилърите пълнят партийните каси и финансират изборите. Властта и бухалката на властта – „Капитал“, използват наркодилърите за разчистване на сметки с честните, нормални хора. Службите на САЩ и Англия също знаят, но мълчат, защото имат интерес. С тази наркозависимост на властта, предателите са принудени да жертват националните интереси на България. Чуждите държави се интересуват единствено от това, да задържат на власт хората, които изпълняват техните разпореждания и защитават техните интереси. Чуждите държави не се интересуват от това в България да има ред и справедливост.

Четири партии – ГЕРБ, ДПС, ПП-ДБ – ръководени от престъпници и предатели, владеят мафията, полицията и службите. Нормалният човек няма право да се организира – политиците се организират в каквито си искат сглобки. Нормалният човек няма право да противоречи на властта. Нормалният човек няма право да има оръжие – тези имат оръжие колкото си искат. Това трябва да спре.

В тази ситуация обикновените хора имат избор да стоят, да чакат и да продължават да бъдат унижавани или да се включат в бунта на нормалните и да си върнат държавата. Да се обединим и да работим, за да си върнем България. Ние искаме България отново да стане държава на нормалността.

Затова е необходимо да организираме ново партийно движение. Затова е необходимо да влезем във властта, за да осветляваме всички действия на управляващите и да гарантираме на хората и на предприемачите в България, че получават равни права. Ние, обикновените хора искаме да се обединим, да работим и да направим отново България нормална държава. За целта ни е необходимо активно гражданско общество. Около 20% – 30% от българите очевидно не искат това да стане, но ние имаме избор. В България с радост ще дойдат да живеят и да работят заедно с нас хора, които искат да се развиват като свободни и нормални личности. Необходимо е да си извоюваме правото на свободен бизнес, в който всеки човек, въз основа на правилата на икономиката, печели спрямо приноса си към обществото. Да изградим отново нормална държава, в която всеки човек може да се съревновава с чест, с доблест и достойнство. Бог е създал хората свободни и всеки има право сам за себе си да решава, дали да служи на доброто или на злото. Ние сме в гражданска война с олигарсите в страната. Сега има времеви прозорец, в който тази война може да бъде спечелена от нормалните хора. Нека си върнем Родината. Нека България отново да принадлежи на народа ни!

Източник: velichie.bg

Присъединете се към нашия канал в Телеграмhttps://t.me/trakiaworld

Предишна статия

Изчистване на КАРМАТА в РОДА с Асен Миланов

Следваща статия

От какви водачи има нужда България днес, за да тръгне нагоре?

Други интересни

Вашият коментар