Суверенният не може да бъде задължен да носи маска или някой насилствено да му бие инжекцията!

Автор: Няма коментари Сподели:

Виждаме че има хора, които справедливо питат що е туй чудо, Суверенността?

С такава материя започнахме да се занимаваме някъде отпреди повече от 20 години в САЩ. Тук има движение на Суверените, където обучават хората за тази материя, където и ние изкарахме подобен курс.

В процеса на написването на отвореното писмо до ДАНС видяхме че има хора, които за пръв път се срещат с това понятие и затова искаме хем да ви покажем нещата, хем да ви предупредим.

От една страна – това е върховенство над обичайните конституционни закони, актове, разпоредби. Ако си спомняте тези проблеми възникнаха още по време на пЛандемията от 2020-2023. Как да кажем на слугите на народа че ние не сме съгласни с тези шибани инжекции! Те обаче ни поставиха хомута чрез отказ на услуги за тези, които не носят маски. Суверенният не може да бъде задължен да носи маска или някой насилствено да му бие инжекцията!

По същият начин Суверенът може да бъде принуден да прави неща против своята воля!

Т.е., има едно отношение към Суверените че те са врътнали, че те си търсят извинение когато правят нарушения на закона, че законът не се отнасял за тях – това било глупост! Тубата е пълна с такива видеа, където на суверена съдията му се присмива и праща Суверена в пандиза за да му овлажнее кратуната. Хазарската мафия печели с груб натиск и непризнаване. Защото – помислете си какво ще стане ако след Суверена всички почнат да правят същото и да се откачват като откачалки от нарушенията си, които например правят с колите си. Затова има и предупреждение – не се втелявайте, не ставайте твърди като камък, когато стане въпрос че сте Суверен.

Тук веднага да кажем Суверенът не е гражданин. Ще видите много видеа под търсачката със „Sovereign citizen“. Една голяма грешка е да се наречеш гражданин след като вече си станал Суверен. Ние вече нееднократно обяснихме че гражданин е мезето на конституционната неправда, подчинен и роб на ХМ.

Ако те признаеха нашата Суверенност, отдавна с тях щеше да бъде свършено!

Така че – запасете се с търпение! Нашето време ще дойде! Дракорептилците ще почнат да капят като презрели круши от настъпващите високовибрационни енергии. Тогава ние трябва да сме готови! Те просто или ще умират, или ще изчезват (спомнете си какво е КЕЧ).

Защо ви казахме че полицаите се разхождат по цял ден с к*рове в з**ниците. Защото те са обучени с омраза и за омраза срещу всеки цивилен, когото те считат че е техен роб. Как да обясниш на такъв „на прост човек …“ че не са прави, че има закони които са над конституцията и че ние сме носители на тези закони!!! Как да обясниш на такива хора че има вселенски закони! Ето какво значи „к*р в з**ника“.

Какво мислите, кои се първите които няма да понесат настъпващите високо-вибрационни енергии!? Това са именно те.

Така че спокойно, сега се обучете и пригответе, после нашето време ще дойде.

Пример за един от твърде малкото успехи:

Суверен затвори (обезвреди) съдия в съда! Случаят е прекратен

Авто-превод

Отделно

А сега пример за твърдост на Суверена, която му докара разстрел от полицаите.

Стрелбата на полицията във Фармингтън срещу заподозрян суверенен гражданин Чейс Алън се счита за оправдана

С две думи: Суверен с нерегистрирана според техните правила кола е спрян и след известно време при опита на полицаите да го изкарат от колата и да го арестуват те забелязват че той вади пистолет. Той е един, а те са 4-5 души. Работата приключва със разстрела му от полицаите. Хазарската мафия печели още едно дело. Безсмислена загуба на живот, който после би могъл да допринесе за доброто на други хора.

Не става да си залепиш на челото че си Суверен и после полицаите да те търсят.

Така че не бъдете твърди, не вярвайте в твърдите камъни!


Други статии

Драги посетители! Хайде да напишем отворено писмо до ДАНС!

Валери: Суверен, Егрегор, Документи

Лондонското сити – квадратна миля, която решава съдбата на планетата

Лондон-град

Преведено: Вашето сламеното плашило | Как унизих институциите

https://bgprevedi.com/sovereignty-41712-2/

Предишна статия

АСЛАНЯН: Теракт в Москве устроили 3 ГРУППЫ БОЕВИКОВ. Он продуман до мелочей! Выживших добил спецназ!

Следваща статия

БОЯН ЧУКОВ ЗА АТЕНТАТА В ПОДМОСКОВИЕТО И МАНЕВРИТЕ НА БРИТАНСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ

Други интересни

Вашият коментар