Акционери в Исторически парк: Ще призовем в съда всички медии и журналисти, които пишат лъжи за нас

Автор: Няма коментари Сподели:

Ще потърсим съдебна отговорност за причинени материални и имиджови вреди, които са ни нанесли медии и журналисти с тиражирани неистини за нас.

Около тази теза се обединиха акционери в „Исторически парк“ – Неофит Рилски, на свое събрание днес. В препълнената зала на читалището във Ветрино присъстващите гласуваха да се заведат дела срещу уронващите престижа на акционерното дружество, което довежда и до финансови загуби.

Ще издирим всички, които са писали против нас и ще предложим да ни дадат право на отговор. Ако това не стане или е в размер, който не удовлетворява претенциите ни, ще призовем всички в съда. Обединяваме се, че е време за отпор на клеветниците, които години наред тръбят лъжи след лъжи за „Исторически парк“. Знаем, че всяко хубаво нещо в България винаги е било трън в очите определени хора и медии. Време е това да спре!Категорични сме, че истината и доброто ще победят!, коментираха пред rns.bg присъствали на събранието акционери.

По време на сбирката пред акционерите бе излъчено видео, което разказа в ретроспекция историята на Исторически парк.

Присъстващите в залата на няколко пъти аплодираха думи на Ивелин Михайлов – изпълнителен директор на „Исторически парк“ – Неофит Рилски. След края на събранието персонално засвидетелстваха подкрепата си към него.

Припомняме, че в последните месеци Ивелин Михайлов и „Исторически парк“ са подложени на сериозни атаки. Най-шумен е блогър, който развива тези против акционерното дружество и шефа му, в които често даже имената на фирмите не са правилни.

Според самия Ивелин Михайлов в основата на скандалите, в които е замесено името му е желанието на фирми да изградят ветрогенератор парк в землището на Ветрино. Идеята беше отхвърлена от местния парламент, като мнозинството от общинските съветници заяви категоричния си отказ да се реализира плана. Беше проведена и разяснителна кампания с примери от света, доказващи пагубното влияние на „перките“ за земята, природата, местните хора и бизнес.

Източник: rns.bg

Присъединете се към нашия канал в Телеграмhttps://t.me/trakiaworld

Предишна статия

“Пирамида” ли е “Исторически парк”?

Следваща статия

Грядут Большие Изменения. Татьяна Черниговская…

Други интересни