Фулфорд: Фракцията „Базиран на правила световен ред“ се предаде

Автор: Няма коментари Сподели:

Седмични геополитически новини и анализи от Бенджамин Фулфорд

Майсторът на краткия политически детектив с известен комедиен уклон

-= Превод от англ и рус =-

 

Мега събитието „черен лебед“, предвидено за 15 март, всъщност се е състояло, което ще става все по-очевидно през следващите дни и месеци. Така нареченият „световен ред, основан на правила“ на хазарската мафия се е предал, според източници на Азиатското тайно общество и Белия Дракон. Така приключва хибридната война за контрол над планетата Земя, която бушува поне от 11 септември 2001 г.

Това стана, когато представител на Обществото на белия дракон предаде декларация за война срещу японското правителство на ръка. В декларацията се казва, че правителството е контролирано от чуждестранни гангстери, които са убили над 400 000 японски граждани с ваксини. Исканията включват експулсирането на фалшивия американски посланик Рам Емануел и всички чуждестранни „японски манипулатори“. Той призовава за сформиране на извънредно правителство под ръководството на японското кралско семейство, също така призовава за национализиране на Японската централна банка, за юбилей, за възстановяване на Агенцията за икономическо планиране и още.

Предстоящата стъпка в Япония идва, след като китайските власти арестуваха 726 000 души миналата година, скок от 47,1% спрямо предходната година… на фона на репресии срещу престъпления, свързани с „враждебни чужди сили“.

[rfa] (Китайските арести скочиха с близо 50% на фона на репресиите срещу „враждебните чужди сили“)

Като публичен знак, че Хазарската Мафия се предава, „папа Франциск“ каза, че Украйна трябва да има смелостта да развее „бялото знаме“ на капитулацията пред Русия и планетарния освободителен съюз.

[reuters] (Папата казва, че Украйна трябва да има „смелостта на бялото знаме“ на преговорите)

Върховният представител на ЕС по въпросите на външните работи и политиката на сигурност Жозеп Борел също потвърди предаването на ХМ, като написа в своя блог:

„Ако настоящите глобални геополитически напрежения продължат да се развиват в посока „Западът срещу останалите“, бъдещето на Европа рискува да бъде мрачно. Ерата на западното господство наистина приключи окончателно.”

В по-нататъшен знак, че с контролирания от ХМ режим на САЩ е свършено, руският президент Владимир Путин казва, че Вашингтон се е превърнал в посмешище за останалия свят.

„Мисля, че е очевидно за всички, че американската политическа система не може да претендира, че е демократична във всеки смисъл на думата… и става „все по-нецивилизована“.

[rt.com] (САЩ не са демокрация – Путин)

Още един знак дойде на 11 март – годишнината от терористичната атака във Фукушима – когато Бордът на Федералния резерв спря да спасява банки.

[Figura] (Прессъобщение на Федералния резерв)

Това означава, че повечето от големите западни банки вече са фактически фалирали.

Ето защо „Всички главни изпълнителни директори продават акциите си“, съгласни са много коментатори.

[Video] (Всички главни изпълнителни директори продават акциите си)

Ха сега, дори старият Уорън Бъфет иска да се измъкне преди колапса:

Съобщава се, че данните на IRS (данъчната агенция) показват, че Бъфет е търгувал акции на Berkshire в лична сметка, според ProPublica

Твърди се, че Уорън Бъфет е имал предварителна информация или е търгувал с акции в личната си сметка, които неговият конгломерат Berkshire Hathaway купува и продава. Това е практика, която самият той в миналото смяташе за конфликт на интереси, според ProPublica в четвъртък. Нещо повече, това е незаконно.

[cnbc] (Съобщава се, че данните на IRS показват, че Бъфет е търгувал акции на Berkshire в лична сметка, според ProPublica)

Всичко това се случва, защото на 15 март зад кулисите азиатска кралска особа беше официално определена за новия M1 или контрольор на финансовата система, според източници от азиатското тайно общество. Кристин Лагард е президент на Европейската централна банка, защото се съгласи да приема заповеди от новия M1, добавят те.

Източниците казват, че потвърждението за промяната ще дойде, когато Goldman Sachs обяви напускането си от Япония на 15 април.

Това всъщност е мега събитие „черен лебед“ по много причини. Промяната в контрола върху финансовата система е промяна в контрола върху процеса на вземане на решения какво ще прави човечеството в бъдеще.

От една страна, това бележи края на хилядолетен проект на семействата, които контролират монотеизма, за налагане на божествен крал от тяхната линия на цялата планета. За по-кратък период от време това бележи края на масонски проект, започнат през 1717 г., за унищожаване на Русия като прелюдия към подчиняването на Китай.

[Video] (Руският политик Владимир Жириновски прави стряскаща прогноза за бъдещето на Украйна)

Това също така отбелязва края на 80-годишното доминиране на международната система след Втората световна война от Запада. В още по-близък план това бележи края на еднополюсното световно господство, на което САЩ се радваха след падането на Съветския съюз през 1991 г.

Гностически илюминатски източници казват, че случилото се надхвърля библейския мащаб, защото означава край на война срещу падналите ангели, която бушува от 26 000 години.

Въпреки това, на ниво „тук и сега“, промяната ще се прояви по-бавно, защото обръщането на план, който е бил в движение от поне десетилетия, не е нещо, което може да се направи за една нощ,

Например, планирането за измамната епидемия от 2020-2023 г. е започнало 45 години по-рано, както може да се види от докладите на Световната банка от 1975 г. Кризата на глада, която елитите сега се опитват да създадат, също датира поне толкова далеч. Това означава, че десетилетия на законодателни актове, подготовка от корпорации, и промиване на мозъците на елитни служители трябва да бъдат разгледани.

Въпреки това се провеждат срещи, за да се определи как да се похарчат трилиони долари в полза на човечеството и другите живи същества на планетата.

Представители на ОБД, азиатски кралски особи и главният изпълнителен директор на голяма международна банка се срещат тази седмица, за да обсъдят планове за отделяне на поне трилион долара за създаване на Организация за Планиране на Бъдещето. След като финансирането бъде потвърдено, ще се проведе пресконференция, за да бъде обявено.

Междувременно сегашната западна политическа / икономическа система продължава да се разпада.

Например, неотдавнашни дискусии в ООН и Световната здравна организация демонстрират планове за обезлюдяване, маскирани като „правата на ЛГТБ“ и „здравето на жените“.

Насоките на СЗО относно „здравето на транссексуалните и съответстващо на пола здраве“ се приемат от членове на панела, почти всички от които имат финансови връзки с организации, които се възползват от процедурите за смяна на пола, според групата за аборти CitizenGO. Тези политики насърчават вредните лекарства и операциите за постоянна смяна на пола (кастрализация и стерилизация) за деца и юноши.

Целите на Комисията на ООН за положението на жените тази година са насърчаване на транссексуалната идеология и постигане на всеобщ достъп до аборти.

„Те непрекъснато насърчават крайни идеи, че жените не могат да бъдат определени от биологията и че полът е социална конструкция. По този начин те нараняват жените по света и излагат много от тях на опасност“, казват източници от полското разузнаване.

Това не е ново. Следващият откъс от анимационен филм на Дисни от средата на 50-те години изобразява вързан затворник, който буквално е „трансформиран“ в жена.

[Video] ()

В резултат на това жените в страни, контролирани от ХМ, като Швеция, Япония и Южна Корея, никога не са раждали толкова малко деца, както през 2023 г. В Швеция Ясир Кади, пакистанско-американски теолог, прогнозира, въз основа на разликата в раждаемостта, че само след едно поколение половината население ще бъде мюсюлманско.

Това е резултат от дългосрочните планове на ХМ за намаляване на световното население, особено на европейското. Техният план е да унищожат по-голямата част от световното население, за да го превърнат в добитък за членовете на своето племе.

Идва сериозен провал.

Д-р Алън Саброски, бивш академичен директор на Военния колеж на армията на САЩ, казва:

„В системата, в която живеем днес, ционистите са напълно доминиращи във всяко отношение, било то политика, образование, финанси или медии. Това е реалността и онова, с което масите трябва да се справят… Ционистите стоят зад почти всички проблеми на света. От векове те са се опитвали да контролират нациите за своя собствена изгода.“

Тази дейност приключва. Опитът да се използва Украйна за подчинение на Русия завърши с поражение, провал и фалит.

Сега е ред на Израел. Неотдавнашният геноцид в Газа беше последната капка, която преля чашата:

Властта в Израел, основана на мита, че евреите са несъвместими с фашизма, се срина. Отсега нататък ще бъде възможно да се разкрият всички престъпления, извършени от тази малка група от името на ЦРУ по време на Студената война в Близкия изток, Африка и Латинска Америка, пише френският журналист Тиери Мейсан.

Идват трибунали за военни престъпления. Около 650 чилийски адвокати заведоха дело в Международния наказателен съд (МНС) срещу израелския лидер Бенямин Нетаняху за геноцид в обсадената Ивица Газа.

Правителството на САЩ беше принудено да спре подкрепата си за Израел, след като коалицията БРИКС, която представлява повече от 80% от населението на света, заплаши със санкции и бойкот.

В знак на този бойкот страните от БРИКС обмислят създаването на форма на взаимно уреждане, подобна на тази в ранния Европейски съюз, каза заместник-министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков, в страните от БРИКС.

Ето защо в годишния си доклад за оценка на заплахата правителството на САЩ каза, че

„жизнеспособността на Нетаняху като ръководител на правителството, както и на неговия управляващ съюз от крайнодесни и ултраортодоксални партии, провеждащи твърда политика по отношение на Палестина и въпросите на сигурността, могат да бъдат поставени под въпрос.“

Дори ционистките еврейско-американски лидери подвеждат режима на Нетаняху. Източник на Мосад коментира:

„Ха сега, ционистът Чък Шумър призовава за нови избори. Изглежда, че дните на Биби са преброени“,

след като Шумер каза:

„Израел не може да оцелее, ако стане парий.“

Финалната конфронтация е неизбежна. Американски служители казват, че израелската военна операция в Рафа вероятно ще доведе до края на американската защита на ИЗРАЕЛ в ООН.

Оттогава Нетаняху каза, че неговата червена линия е, че Израел трябва да отиде в Рафа. С други думи: той ще се бие до смърт и това ще бъде неговата смърт.

Източници от ФСБ на Русия казаха, че Иран и Русия са очистили въздушното пространство над Сирия в подготовка за по-нататъшни преки действия срещу Израел и Съединените щати. Иран спря всички полети до Сирия за неопределено време.

Сегашното фалшиво правителство на САЩ не е в състояние да предотврати това, защото няма контрол над военните и самото то е на ръба на пропастта.

Ето най-новото за ходещия мъртвец, фалшивия президент на САЩ Джо Байдън.

Той казва глупости като:

„Имаме един от най-ниските нива на инфлация сред всички страна в Америка“ и че администрацията му е поставила „рекорд

Бяха създадени 15 милиона нови работни места”.

[Video] ()

[Video] ()

Този актьор на Байдън очевидно носи обувки с GPS.

Тази екранна снимка от вече изтрит уебсайт показва истинския Байдън, който лежи мъртъв в гроба си.

[Figura] ()

И въпреки това глупавото шоу на правителството на САЩ продължава. Последната информация за организирането на събитието на 6 януари от Дълбинната държава на ХМ е, че 88 страници от записи на ATF от Министерството на правосъдието в делото показват, че ЦРУ е разположило персонал във Вашингтон на 6 януари 2021 г.

След това идва продължаващият фарс на съдебните процеси срещу президента на САЩ Доналд Тръмп: съдията Макафи от Джорджия постановява, че Фани Уилис може да продължи с делото си за изнудване срещу президента Тръмп, въпреки че е излъгала в съда за аферата си.

[Figura] (МТГ за делото)

„Контролираните от ХМ демократи наистина се страхуват, че Тръмп ще направи с тях това, което те направиха с него и много от неговите поддръжници“, каза източникът от Пентагона.

„Бившият президент открито заяви, че възнамерява да използва Министерството на правосъдието срещу враговете си“, каза вицепрезидентът Харис за Тръмп.

[Video] ()

[Video] ()

Работата е в това, че по-голямата част от американците не искат да имат нищо общо с нито една от фракциите. Последните проучвания показват, че само 16% от американците вярват на федералното правителство. Това е спад от 77% през 1964 г. и 54% през 2001 г. Не е чудно.

Подкрепата от 16% също съответства грубо на процента на боеспособните американски военни самолети. Доклад на Службата за отчетност на правителството (GAO) от септември 2023 г. за F-35 установи, че само 15 до 30 процента от F-35 могат да бъдат боеспособни.

Не е изненадващо, че има голямо движение на хора, които отказват да плащат данъци.

[Video] ()

Ситуацията води до ожесточена борба за власт между олигарсите, които де факто контролират Американската Корпорация.

Това се доказва от кампанията за унищожаване на самолети Боинг. Адвокатите на разобличител на Боинг, който бе намерен мъртъв в деня, в който трябваше да свидетелства срещу гиганта на авиокомпанията, се съмняват, че той се е самоубил на паркинг в Южна Каролина и призовават за разследване.

Мащабна война за контрол над киберпространството бушува и в САЩ.

Тук Лари Елисън (белите шапки на ЦРУ) стои зад TikTok, а Илон Мъск (белите шапки на американските военни) и X са срещу Лари Пейдж, Рокфелер и Бил Гейтс, стоящи зад Google, Meta, Instagram и Messenger.

[Figura] ()

SpaceX, ръководена от Илон Мъск, е в процес на изграждане на стотици шпионски спътници, потвърждавайки това, което източници от ФСБ на Русия ни казаха, че Мъск е параван за Националната разузнавателна агенция на САЩ.

Докато американските олигарси се дуелират, Русия преминава в офанзива.

„Западните елити имат голямо желание да замразят сегашната несправедлива ситуация в международните отношения – от векове те са свикнали да пълнят стомасите си с човешко месо и джобовете си с пари… Балът на вампирите е към своя край…“ казва Путин.

[Video] ()

Полското разузнаване съобщава, че Русия ще постави ултиматум на 7 столици. Очевидно той също така призовава за връщане на балтийските държави към Русия.

Междувременно в Полша бушува необявена гражданска война. Правителството на тази страна току-що използва провокатори, хвърлящи камъни по полицията, като претекст за брутална атака срещу селски протест пред парламента на Република Полша.

[Video] ()

„Гражданската война наближава, фермерите ще атакуват правителството“, се казва в съобщение от Полша. „Фермерът знае по-добре как да обработва земята си, отколкото чиновник в Брюксел, който иска да му диктува как да се грижи за почвата и околната среда. Ако един фермер не се грижи за земята си, той нямаше да бъде фермер в Полша и в Европейския съюз днес“, казва фермерът и заместник-министър на земеделието Михал Колоджейчак.

Революцията е в разгара си и във френскоговорящия свят.

Смяната на елитите във френскоговорящата Западна Африка, която започна през 2021 г., лиши Париж от голяма част от традиционното му политическо и икономическо влияние в региона, да не говорим за мощното му военно присъствие. Оттогава френските войски напуснаха Мали, Буркина Фасо, Нигер и Централноафриканската република. Междувременно руските въоръжени сили сформираха своя „Африкански корпус“.

Очевидно именно загубата на ограбваните ресурси на Африка е накарала френския президент Еманюел Макрон да каже на своя народ:

„Френската намеса в Украйна не може да бъде изключена и Франция ще направи всичко възможно, за да попречи на Русия да спечели“.

Разбира се, всички французи знаят, че Макрон е бивша проститутка, женен за чичо си „Брижит“.

Сега останалият свят стои зад него. Консервативният коментатор Кяндъс Оуенс заявява:

„Бих заложила цялата си професионална репутация на факта, че Бриджит Макрон всъщност е мъж.“

Ето го Макрон, който отчаяно се опитва да се защити.

[Video] (Макрон)

Междувременно сатанистите правят последна съпротива на френскоговорящия остров Хаити.

Скритият велик сатанист се появи там, за да го видят всички. Единственият милиардер-олигарх на Гилбърт Биджо в Хаити, сирийски евреин, се оказа главният мозък зад целия хаос и страдание, които в момента се случват на този остров.

Между другото, Рокфелер също са съответно сирийски и асирийски „евреи“. Асирийците почитат Ашур, богът на войната, известен също като Баал или Сатана. За знак колко дълбок и древен е той, погледнете древните резби на този бог, открити на толкова отдалечени места като Месопотамия и Еквадор.

[Figura] (Случайност? Евкадор и Месопотамия, дистанцията е повече от 8 хиляди мили)

Контролираната от Рокфелер фондация Клинтън е отговорна за предоставянето на повече от 13 милиарда долара помощ за възстановяване на Хаити, когато страната беше ударена от земетресение през 2010 г. Бил Клинтън използва фразата „възстановете Хаити по-добре“. Хората на Хаити никога не са виждали такива пари и сега страната им се управлява от банди канибали. Това имат предвид демократите, когато казват „Изграждайте по-добре“. Тяхната работа не е да помагат на нуждаещите се. Те се интересуват само от обогатяване под прикритието на „чужда помощ“.

Френски военни източници ни казват, че агентът на Рокфелер Бибиот е наел американски специални сили да отвличат деца в Хаити и да събират адренохром. Miami Herald съобщава, че Бибио е купил мерцедеса на Джефри Епщайн за 132 000 долара, което се счита за доказателство за това.

[Figura] ()

Министерството на външните работи на Канада обвинява него и други двама свръхбогати хаитяни, че използват икономическата си мощ, за да защитават и улесняват незаконните дейности на въоръжени престъпни групировки, които разкъсват страната.

Канадски специални сили сега са в Хаити, борейки се със сатанинските агенти Рокфелер, твърдят източници от френското военно разузнаване.

Ето го барбекюто на Рокфелер: новият лидер на Хаити, след като де факто лидерът беше принуден да подаде оставка. Обърнете внимание на жеста му с ръка и, разбира се, медальона му.

[Figura] ()

За да добиете представа колко зли са тези хора, можете да гледате как човекоядец яде човешка плът в Хаити тук.

[bitchute] ()

Сега те планират да изпратят тези канибали в Съединените щати. Служители на Министерството на отбраната казват, че са „разтревожени“ за потенциала за „масова миграция“ от Хаити към Съединените щати по море.

[Video] ()

Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис изпраща служители на реда и въздушни и военноморски сили във водите на Южна Флорида, за да овладеят възможен прилив на тези хаитянски имигранти.

Оказва се, че друга причина за продължаващата окупация на Хаити от Рокфелер и ООН и разпадането на държавата е, че те търсят находищата на иридий там.

„Един тон иридий струва 45 МИЛИАРДА долара, а в Хаити има планини от него“, казва експертът по Хаити Езили Данто.

[Video] ()

[Figura] ()

Иридият очевидно е от съществено значение за космическите дейности, с които ХМ изглежда се стреми да предотврати обесването си за медицинските си и други престъпления.

Те стават все по-отчаяни, тъй като все повече и повече хора разбират:

„Първо ви дават експериментална ваксина, която причинява рак, а след това печелят, като ви таксуват за лечение на рак…“

[Video] ()

[Figura] ()

[Figura] ()

J&J придобива разработчика на лекарства за рак Ambrx Biopharma за 2 милиарда долара

И този

Pfizer навлезе и в онкологичния бизнес. Така че компанията се надява да направи 33,3 милиарда долара приходи от излишните ракови заболявания, причинени от ваксината Covid.

[Figura] ()

Този тип престъпления накараха британския депутат Андрю Бриджън да поиска смъртно наказание за Бил Гейтс и елитната „анти-Covid-на клика“ за предполагаеми „престъпления срещу човечеството“ по време на пандемията от Covid.

„Можем ли да проведем дебат относно престъпленията срещу човечеството и подходящото наказание за онези, които извършват, участват и прикриват тези зверства“, продължава Бриджън. „Жестокостите и престъпленията са толкова сериозни, че може да изискват строго наказание.“

[Figura] ()

Един от тези престъпници, министърът на престъпността на Канада Пиер (Джъстин) Кастрюдо, е толкова уплашен, че се опитва да приеме закон, който да направи онлайн омразата (тоест казването на истината) наказуема с доживотен затвор.

[Video] ()

Това се случва, след като 20 ищци заведоха колективен иск за 2,2 милиона долара срещу Трюдо, RCMP и различни други организации за нарушаване на техните права по Хартата чрез незаконно прилагане и прилагане на Закона за извънредните ситуации и изземване на техните банкови сметки.

[Figura] ()

Изглежда, че много британски кралски особи вече са получили максималната присъда. Съобщава се, че на BBC е казано, че „всеки момент“ предстои „изключително важно“ кралско съобщение.

Както вече съобщихме, доста британски кралски особи са изчезнали.

Точно когато този доклад трябваше да бъде публикуван, канадското разузнаване ни изпрати следното съобщение:

Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън е била убита при кръвно жертвоприношение на илюминати, според най-добрата приятелка на принцеса Даяна, която също разкри, че ритуалното убийство е било дълго планирано като част от тъмните окултни традиции на кралското семейство.

Фактът, че Кейт е трябвало да бъде убита, е бил тайна от години сред британската аристокрация, според Кристин Фицджералд, която твърди, че Мидълтън, подобно на нейната приятелка принцеса Даяна, е била внимателно подбрана за жертва заради нейната личност и родословие.

Докато обществеността във Великобритания и по света изисква от кралското семейство да предостави доказателство за живот, жената, която някога е била най-добрата приятелка на Даяна, тласка света да се събуди за мрачната истина за Луциферианската къща на Уиндзор.

Именно в този контекст британците представят на света своята технология за насочено енергийно оръжие. Разсекретените кадри по-долу показват британското лазерно оръжие DragonFire. То може незабавно да унищожи дронове и хиперзвукови ракети срещу £10 за изстрел.

[Video] ()

Също така изглежда, че ХМ планира още по-лоши неща за април.

Оказва се, че Националната гвардия на Оклахома ще изпрати гвардейци на пълното слънчево затъмнение на 8 април, голям еврейски празник.

Екип от 22 елитни войници от химически, биологични, радиологични и ядрени звена ще бъдат разгърнати на този ден.

Жителите се насърчават да се запасят с доставки за една до две седмици преди събитието.

Тъй като комуникациите може да са претоварени, провеждането на разговори по мобилен телефон може да стане трудно.

Стотици училища по пътя на пълното слънчево затъмнение отменят занятия поради опасения за безопасността… това затъмнение ще обхване Съединените американски щати, Мексико и Канада; то ще пресече повече градски райони по един път, отколкото всяко друго слънчево затъмнение в историята на западното полукълбо.

Източник от ЦРУ коментира: „Определено има нещо, което се случва тук.

Ще бъде ли прекъсната електрическата мрежа? Всички услуги за мобилни телефони ще бъдат деактивирани. 8 април – пълно слънчево затъмнение

[Video] ()

[Figura] ()

[Figura] ()

Освен това се оказва, че в момента сме на 322-рия етаж. Йейлския университет (Колежът на черепа и костите 322),

„и че това затъмнение ще продължи 3 минути 22 секунди.“

Като черешка на тортата, „дяволската комета“ също се вижда с невъоръжено око по време на слънчево затъмнение.

Одобрена ли е операция „Син лъч“?

https://bgprevedi.com/the-rules-based-world-order-faction-has-surrendered-41200-2/

Предишна статия

Отец Абсолют: Връщане на божествените нишки на ДНК

Следваща статия

DR. VERNON COLEMAN – URGENT WARNING TO EVERYONE

Други интересни