Отец Абсолют: Връщане на божествените нишки на ДНК

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Като продължение на предишното ми послание, днес искам да ви предложа една практика, която ще ви помогне да закрепите допълнително активираните спирали на ДНК не само във вашето енергийно пространство, но и във вашето физическо тяло.

Нека наречем тази практика «Връщане на божествените нишки на ДНК».

Тя изисква доста дълбоко медитативно състояние и помощта на всички ваши Небесни помощници.

И така, поставете си енергийната защита от Огъня на Вселенската Любов с огледални външни стени, дишайте дълбоко и призовете Енергията на Възнесението.

Почувствайте как тя изпълва всичките ви чакри и фини тела, които се разширяват максимално под нейното въздействие.

И тогава си представете, че цялото ви енергийно пространство, чиято външна граница е вашето атмическо тяло, е изпълнено с безброй ДНК-спирали.

След това призовете свето Божествено Аз и го помолете да поработи върху активирането на тези допълнителни ДНК-спирали, проявени на финия план, които вашето съзнание и вашето тяло вече са готови да приемат.

В същото време се опитайте да не включвате Ума си, който може да разруши този фин свещен процес с неконтролирани емоции, така характерен за хората в тримерния свят.

Вашето Божествено Аз перфектно усеща вашия енергиен потенциал – нивото и стабилността на текущите ви вибрации и ще може точно да определи колко допълнителни нишки на ДНК могат да бъдат активирани, без да навреди на вашето психическо и физическо състояние.

В тази медитация е много важно да останете напълно неутрални – умствено и емоционално – по отношение на манипулациите, които се извършват с тялото ви, тъй като вашето страстно желание да получите максималното възможно може да ви изиграе злобна шега.

Спомнете си колко често се случва това в живота ви: прекомерното желание да получите нещо често води до обратния резултат, но когато напълно се освободите от ситуацията, тогава всичко се случва по най-добрия начин за вас.

Така е и тук: освобождавайки ситуацията към волята на Божествените аспекти на собствената си Душа, вие ще получите резултата, който съответства на вашите настоящи възможности и по-нататъшното ви развитие към Светлината.

И не се опитвайте, мили мои, изкуствено да предизвиквате някакви усещания в тялото си.

Просто се отпуснете изключително и в състояние на пълна безмисленост се доверете на този Божествен поток.

Оставете медитацията, когато почувствате, че потокът от енергия е напълно изтекъл.

Благославям ви и ви обичам безкрайно!

Отец-Абсолют ви говори

Прието от Марта на 16 март 2024 г.

https://bgprevedi.com/returning-the-divine-strands-of-dna-41225-2/

Предишна статия

Отвъд Заглавията: Още 3500 US войници влязоха в България през Гърция преди дни. Защо българските медии мълчат?

Следваща статия

Фулфорд: Фракцията „Базиран на правила световен ред“ се предаде

Други интересни