Базирано на ДНК честотно биооръжие свързва „целеви индивиди“ с мрежата за умствен контрол на кошера с изкуствен интелект!

Автор: Няма коментари Сподели:

Видео за технологията на ДНК-оръжието

Базирано на ДНК честотно биооръжие свързва „целеви индивиди“ с мрежата за умствен контрол на кошера с изкуствен интелект!

ВСИЧКИ ВАШИ мозъци вече бяха СВЪРЗАНИ с NSA, MI6, ASIS, ASIO, GHCQ Quantum Computers преди повече от 15 години и ВСИЧКИ ВАШИ МИСЛИ и СПОМЕНИ бяха ЗАПИСВАНИ в гр. Блъфдейл, Юта.

ВСИЧКИ ВИЕ станахте „ЦЕЛЕВИ ЛИЦА“ през периода 2006-2021 г.

NSA съхранява ВСЯКА информация за ВСЕКИ ЧОВЕК на тази планета в техния Блъфдейл, Юта със сателитни офиси GHCQ и Пайн Гап в Австралия, ще КОНТРОЛИРА ДИСТАНЦИОННО ВСЕКИ ЧОВЕК на тази планета в крайна сметка.

Специалистите в индустрията за сигурност не са нищо друго освен ФИРМЕНИ КОМПАНИИ за това ТАЙНО ОБЩЕСТВО, което нарича себе си Синдикат/Илюминати/Свободни Масони/Рицари Тамплиери или каквито и да било глупости.

Вие шибани бели идиоти на изчезване, 60 000 агенти на NSA, 30 000 агенти на ФБР CointelPro и НЯКОЛКО МИЛИОНА Частни изпълнители на охрана и отбрана СЛЕДЯТ ВСЕКИ АМЕРИКАНЦ.

Инсталираха НЕЗАКОННИ УСТРОЙСТВА ЗА НАБЛЮДЕНИЕ в домовете ви и ВИ НАБЛЮДАВАТ 24×7 САМО ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ и за ЗАДОВОЛЯВАНЕ НА ПЕРВЕРЗИИТЕ и САДИЗМА.

Те също така свързаха вашата резонансна честота на ДНК с NSA и GCHQ MI6 Квантовите компютри и с ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ ви управляват като КУКЛИ, ВСЕКИ шибан ден, 24×7, 365 дни в годината и ВСЯКА МИСЪЛ и СПОМЕН в мозъка ви са ЗАПИСВАНИ в техните квантови компютри.

Частни компании като технологиите на Founders Space на Стив Хауфман са някъде между 100-300 години ЗАД ЦРУ НСА MI6 MI5 ASIS и ASIO ТЕХНОЛОГИИ, разработени с помощта на извънземните.

РАЗКРИТИЯТА на Едуард Сноудън са ПЪЛНА ШЕГА. Ние измъчваме жертвите. ПРОЗЯВАМЕ се от разкритията на Сноудън.

Щяхте да разберете разкритията на Сноудън изцяло сами, ако вие ЗНАЕТЕ ДНК-то на БЕЛИТЕ и MODUS OPERANDI (начинът на действие).

[https://youtu.be/iEgZQgP9SMs] Превод (Базирано на ДНК честотно биооръжие свързва „целеви индивиди“ с мрежата за умствен контрол на кошера с изкуствен интелект)

САЩ са разработили оръжие, което таргетира (се прицелва в) човека само по неговата резонансна честота на ДНК.

За да се приложи това оръжие, трябва да се вземе ДНК-то на човек (чрез тест за ковид, криминалистическа регистрация или чрез геномни проекти).

Във всеки тест за ковид има малко (нано) устройство, което сваля ДНК-честотата и я изпраща дистанционно в базата данни.

Това био-оръжие селективно поразява конкретен човек по неговото ДНК-излъчване (резонансна честота). По този начин може да се влияе на мислите, емоциите и жизнените процеси на хората.

Трябва само да се откраднат ДНК-данните на големи групи хора, а защо не и на целия свят? Затова се инсценира ПЛАНдемията – за да има повод за масови тестове на всички, уж за някакъв вирус.

Гледайте видеото. Не си давайте ДНК-то нито чрез тестове за ковид, нито за криминалистическа регистрация, нито за да участвате в геномни проекти.

Odysee

Отделно

Rumble

Отделно

BitChute

Отделно

https://bgprevedi.com/dna-as-a-weapon-39616-2/

А дали са питали Вселенският Разум дали може или не може да вършат тези дивотии, едва ли!

Е, тогава ще падат дълго и мъчително без парашут, докато Всевишният не ги върне в първи клас да повтарят до безкрай, да си научат урока!!!

Да бъде Светлина и Хармония!

Предишна статия

Цифров супер интелект се слива с биологичния интелект, превръщайки хората в биороботи

Следваща статия

Древната Сила на Кристалите: Помощници за Проявление и Изцеление

Други интересни