Светът на англо-саксонците си отива в небитието! Грег Рис: Отчаяно провалящият се план за Новия Американски Век!

Автор: Няма коментари Сподели:

На 16 януари 1991 г., когато Съветският съюз се разпадаше и Студената война наближаваше края си, Джордж Х.У. Буш публично обяви нова кампания за американско господство, която той нарече Новия световен ред.

Това е исторически момент. През изминалата година постигнахме голям напредък в прекратяването на дълга ера на конфликти и Студена война. Пред нас е възможността да изковем за себе си и за бъдещите поколения нов световен ред, свят, в който върховенството на закона, а не законът на джунглата, управлява поведението на нациите. Когато успеем, а ние ще успеем, имаме реален шанс за този нов световен ред, ред, в който една надеждна Организация на обединените нации може да използва своята мироопазваща роля, за да изпълни обещанието и визията на основателите на ООН.

~ Джордж Х.У. Буш

Владимир Путин каза на Оливър Стоун, че през 2000 г. е попитал президента Клинтън дали Русия може да се присъедини към НАТО, което според него е изнервило много американската делегация. Те не се интересуваха от световния мир. Имаха различни планове.

През 1997 г. Проектът за новия американски век е основан от Уилям Кристол и съпруга на Виктория Нуланд, Робърт Каган. През септември 2000 г. те публикуваха своя дневен ред, озаглавен; „Възстановяване на отбраната на Америка“, който очерта амбициозен и агресивен план за постигане на световно господство, започвайки от Близкия изток и завършвайки с Русия. Документът признава факта, че техните усилия за световно господство биха „затруднили американските съюзници“ и следователно биха могли да бъдат дълъг процес „без някакво катастрофално и катализиращо събитие – като напр. един нов Пърл Харбър“.

Една година след публикуването на това две хиляди души бяха убити в Световния търговски център и бяха обвинени малка терористична група, създадена от ЦРУ. И с това катастрофално и катализиращо събитие, планът за нов американски век влезе в действие.

Около десет дни след 11 септември минах през Пентагона. И един от генералите ми се обади и каза, че взехме решение да започнем война с Ирак. Това беше на или около 20 септември. Казах: ще воюваме с Ирак, защо? Той каза, не знам. Така че се върнах да го видя няколко седмици по-късно, а по това време бомбардирвахме Афганистан. Казах: все още ли ще водим война с Ирак? И той каза, че е по-лошо от това, каза той, току-що разбрах това от срещата на горния етаж в кабинета на министъра на отбраната днес. И той каза, че това е бележка, която описва как ще премахнем седем държави за пет години, започвайки с Ирак и след това Сирия, Ливан, Либия, Сомалия, Судан и завършвайки с… Иран.

~ Генерал Уесли К. Кларк

Синът на Джордж Х.У. Буш, Джордж У., започна пропагандна кампания, за да продаде на американската общественост свалянето на Ирак. Завъртане на лъжите за оръжията за масово унищожение.

Приемам заплахата много сериозно. Приемам много сериозно факта, че той разработва оръжия за масово унищожение.

Или си с нас, или си с терористите.

~ Джордж У. Буш

Когато лъжите станаха очевидни, Джордж У. си правеше шеги, докато се наслаждаваше на кръвта на невинните.

Държавният секретар Мадлин Олбрайт каза, че убийството на милиони иракски деца си е струвало усилията.

Лесли Стал:
Чухме, че половин милион деца са умрели. Искам да кажа, че това са повече деца, отколкото са загинали в Хирошима. Струва ли си това цената?

Мадлин Олбрайт:
Мисля, че това е много труден избор. Но според нас цената си заслужава.

Жадната за власт кабала, съставена от сплотени семейства, които практикуват малтретиране на деца от няколко поколения и масов контрол над съзнанието, започна да сваля суверенни нации. И убийството на невинни цивилни се превърна в новата норма за външната политика на САЩ. Но техният план за глобално господство се проваляше и започвайки през 2020 г. с измамата със COVID, те започнаха да се насочват към гражданите на САЩ.

Те са се отчаяли и се разоряват. Избиването на невинни палестинци, за да предизвикат война с Иран, и жертване на народа на Украйна, за да се изправят безнадеждно срещу Русия.

Тези размножаващи се помежду си семейства остаряват и се борят за живота си. Залогът е твърде голям, за да се откажат, което ги прави по-опасни от всякога. Но те са малко, а ние сме много и те трябва да бъдат спрени.

https://bgprevedi.com/the-desperate-failing-plan-for-a-new-american-century-39227-2/

Предишна статия

Всички престъпници кукловоди и техните слуги трябва да бъдат арестувани и изправени пред международен трибунал за своите дела!

Следваща статия

Масони събират детско ДНК

Други интересни