Масони събират детско ДНК

Автор: Няма коментари Сподели:

Както си спомняте, министър ДНКов принуди всички ученици да плюят в кесийки, уж за да се „тестват за опасния вирус к0вид“, но всъщност по този начин се записва излъчването на тяхното индивидуално ДНК. Тази информация се изпраща дистанционно в базата данни, затова „тестовете“ бяха изхвърляни. Това е свръхмодерна технология, с която българите не бяха запознати, и затова позволиха на децата им да се вземе ДНК.

На видеото ще видите как се свалят биометрични данни на децата от щата Джорджия, като лъжат родителите, че тази информация ще се използва само ако детето им бъде отвлечено и че ще го търсят по миризмата му. Програмата е БЕЗПЛАТНА и се предоставя от месната масонска ложа. Истината е, че човек може да бъде проследяван и дигитално контролиран единствено чрез неговото електромагнитно излъчване.

Както виждате от клипа, програмата се нарича GA CHIP. Първата дума означава щата Джорджия, а втората дума НЕ означава „чип“. На децата НЕ се поставят никакви чипове за проследяване. Проследяването става единствено по ДНК излъчването. Съкращението CHIP идва от Child Identification Program – програма за идентификация на деца. Както „ваксините“ само се наричаха „ваксини“, но всъщност са генни терапии.

Odysee

Rumble

BitChute


Предишна статия

Светът на англо-саксонците си отива в небитието! Грег Рис: Отчаяно провалящият се план за Новия Американски Век!

Следваща статия

Adriano Celentano

Други интересни