БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЯМА ДА ИЗЧЕЗНЕ!

Автор: Няма коментари Сподели:
ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ този път обърка всички сметки на музиканти и продуценти. Едно момиче – дребничко и красиво спечели този формат с БЪЛГАРСКА НАРОДНА ПЕСЕН.
Във всички кръгове то пя само народни песни. Искаха да се хващат на бас с мен, че никой в България няма да предпочете народна песен пред известни западни популярни хитове. Но България показа, че е жива.
Българският народ би един голям шамар на тези, които смятаха, че 50 хиляди лева не могат да се спечелят с бавна, българска народна песен.
Петя Панева се казва певицата, която пя по време на цялото състезание автентични народни песни – „Аврам зорница думаше“, „Я, изгрей слънце,“ „Катерино, моме“ и т. н.
И накрая онова, което срази и журито, и публиката и всички българи у нас и по света – „Калиманко, Денко!“…
Браво, Петя! Ти показа, че българският корен е здрав, жилав, устойчив и вечен!
Ти възкреси песни на някогашни народни певици и ги изпя като тях. Както каза баща ти, ти изключваш всичко и всички, когато пееш, и музиката ти идва някъде от горе, влиза в душата ти, за да я предадеш и на нас!
Ти си едно момиче с космически глас и нека той се разнася по света!
Горда съм, че България най- после показа, че не се кланя на чуждото, че ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ трябва да бъде глас на народна певица!

                     Ирина Кирилова за Тракийски Свят

Предишна статия

ОЩЕ 2017 Г. НА СВЕТОВНИЯ ИКОНОМИЧЕСКИ ФОРУМ Е БИЛА ПРЕДСТАВЕНА НОВАТА ТЕХНОЛОГИЯ…

Следваща статия

Всички престъпници кукловоди и техните слуги трябва да бъдат арестувани и изправени пред международен трибунал за своите дела!

Други интересни