Геном на България: Демагози в действие

Автор: Няма коментари Сподели:

Защо не бива да си давате ДНК-то за „Геномния проект на България“? | Поредната „благородна идея“ за събиране на ДНК

 

Поводът за тази статия е сигналът на Неков за масовата кампания до българския народ за даване на личната си ДНК. Звучи доста героично и патриотично! Дайте си дикиментите! Ето, вижте какво пишат в първата статия:

„Колективният геном на българите отваря вратата към адекватното лечение“

„В дългосрочен план ще можем да диагностицираме по-рано, коментира Цветана Керелска“

Че и видео има даже за да може по-добре да ни сапунисат главите.

Науката е тук, за да помага и да ни даде отговори на дълго задавани въпроси. За първи път ще изследваме колективния геном на съвременните българи. Събраните данни ще ни помогнат да научим повече за нашето ДНК и да се предпазим от коварните заболявания, които ни заобикалят.

Rumble | Odysee | Bitchute

„Целим да създадем референтен геном на съвременните българи със специфичните за нас като нация вариации в генома. Когато успеем да изследваме всички варианти, ще можем да разберем, ако открием някоя вариация, която е уникална само тук в България, дали това е вариация, специфична за българите, или е сигнал, че нещо не е наред, защото има някакво заболяване. Сега имаме шанс чрез даряването на нашите данни да помогнем за развитието на медицината. В дългосрочен план ще можем да диагностицираме по-рано и да лекуваме по-адекватно. Същевременно това позволява да се състави терапия, която е персонализирана според нашия генетичен профил. Предстои да изследваме геномите на 1000 здрави пълнолетни български граждани. Вече имаме около 400 човека, които са дали кръв“, каза експертът от екипа на „Геномът на България“ Цветана Керелска в студиото на „България сутрин“.

Обаче някои хора вече реагираха по-бързо. Виолета ни изпрати сигнал на първия засега отказ. Където правят следното заключение:

Изобщо вместо да се анализира влияние на генно модифицираните и синтетично създадени хранителни продукти върху човешкият организъм, вместо да се анализира как да се намали стресът върху съвременното общество, вместо да се анализира как да бъде намалено потреблението, за да се избегне огромното замърсяване на околната среда, се стартира поредната не добре аргументирана кампания с не особено ясни цели, която в тези доста объркани времена, изглежда достатъчно противоречива.

Ето какво трябва да се запитаме в началото:

Първо: Как така се грижат за нашето здраве след като ни пробутваха и все още ни пробутват смъртоносните „ваксини“.

Второ: Има ли поне един случай когато те изпълниха обещанията си?

Като се замислим, бързо стигаме до извода, че те се опитват да крадат българския геном за трансхуманистични глобалистични проекти!

Помолихме Невена и Дарина за реакция към тази нова масова измамническа кампания, и ето какво те ни изпратиха.


Защо не бива да си давате ДНК-то за „Геномния проект на България“?

Сега по всички медии в България започва масова кампания за реклама на „Геномния проект на България“. Разни „специалисти“ ще заблуждават българите, че ДНК-то се събира за да се „разработват модерни лечения“ за най-различни болести.

Понеже не успяха да вземат ДНК-то на всички българи с „тестовете за ковид“, сега ще се опитат да съберат ДНК-данните чрез нова измама – „Геномен проект“.

Трябва да знаете, че целта на този проект не е ДНК-секвениране, както се твърди. Зад събирането на ДНК-проби стои нещо много по-зловещо, нещо, което малцина разбират.

I.

За да се предпазим от нова измама, всеки българин трябва да научи разликата между ДНК секвенция и ДНК електромагнитен сигнал.

1. ДНК секвенция е самото подреждане на базите на молекулата А, Т, Ц, Г.

2. А ДНК електромагнитен сигнал е следното: Самата молекула на ДНК непрекъснато вибрира (осцилира) и така излъчва много слаб ЕЛЕКТРОМАГНИТЕН СИГНАЛ. Този слаб електромагнитен сигнал е специфичен за всеки индивид и може да се използва за да бъде човек дигитално контролиран. Този слаб електромагнитен сигнал може да бъде прихванат чрез специална технология. Затова във всички големи градове се разкопава за уж за да се прокарва „нов оптичен интернет“; построиха се нови 5G кули и се изгради суперкомпютър в София, в Технопарк. Самият Бойко Борисов каза за суперкомпютъра, че той ще се използва не само за медицина, а и за много други неща. Това е инфраструктурата за така наречените „Умни градове“ и „Интернет на телата“. Всеки човек, на когото е взет „тест за ковид“ или му е взето ДНК-то за „геномния проект“ ще бъде свързан в Интернета на телата.

Самата ДНК молекула (като излъчва електромагнитен сигнал) може да служи като „чип за проследяване“. Няма нужда да се вкарва допълнително „чип за проследяване“. Това е голямата тайна на тази нова технология.

В Китай от 2019 официално се взема ДНК на всеки китайски жител за да бъде подобрен контрола в градовете.

В САЩ се води разследване как и защо Китай е откраднал ДНК на милиони американци с китайски тестове за ковид.

Всъщност целият цирк с ковида НЕ беше за ваксините, а за тестовете. Именно с тестовете се краде ДНК.

II.

Всеки човек, който е наясно с технологията за дигитален контрол Интернет на телата, не си дава ДНК-то. Например руският президент Владимир Путин си събира биологичните отпадъци (изпражнения и урина) когато е на посещение в чужбина. А Емануел Макрон и Олав Шолц отказват да дават „тестове за ковид“ за да не им се вземе ДНК и да бъдат контролирани дигитално. Бойко Борисов също отказа да си дава ДНК-то за тест за бащинство, а Цветан Цветанов отказа да дава пръстови отпечатъци и ДНК когато искаха да му правят криминалистична регистрация.

Само хората, които не са наясно как човек може да бъде контролиран по неговото ДНК-излъчване, си дават ДНК-то безропотно.

III.

И така защо не бива да участвате доброволно в проекта за геномно секвениране на България?

  1. Защото ДНК е най-чувствителната информация, която вие притежавате. Това ключа за вашия живот. Да си дадеш ДНК-то в чужди ръце е все едно да си дадеш ключа от вкъщи или паролата за телефона.
  2. Който има вашето ДНК, знае всичко за вас: от какво ще боледувате, кога ще умрете, личностните ви черти … и мн. др. Например ако една застрахователна компания знае вашия ДНК профил, може да ви откаже застраховка за болестите, от които сте застрашени.
  3. Както си спомняте в България бяха направени няколко хакерски атаки, при които изтече високочувствителна информация за българските граждани. Защо да вярваме, че генетичната информация от „Генома на българия“ ще се пази по-сигурно от всички бази данни, които бяха хакнати наскоро?
  4. Идеята да си оставиш най-чувствителната информация – твоето ДНК, в „геномна банка“ и да се надяваш, че никой няма да я хакне и да я използва за злонамерени цели, е направо смешна.
  5. Съвременните войни се водят с ново поколение оръжие. За разлика от конвенционалните и ядрените оръжия, които поразяват цялото население, ДНК-оръжието е с насочено действие. Поразява конкретни индивиди по техния ДНК-сигнал. За да се приложи ДНК-оръжието, трябва вражеската страна да разполага с ДНК-данните на целевото население. Затова Китай открадна ДНК-данните на милиони американци с тестове за ковид. Затова САЩ през 2015 събра ДНК-данните на милиони руснаци, преди Владимир Путин да се усети. Затова „геномните банки“ на всяка държава са основната цел при съвременните военни конфликти.
  6. ДНК-данните са ключови за националната сигурност. В този смисъл създаването на геномна банка с данните на българските граждани, в която всеки злонамерен хакер може да проникне, е заплаха за националната сигурност.

Преди да си дадете ДНК-то в проекта „Геном на България“, проучете какво е ДНК-електромагнитно излъчване, какво е „Интернет на телата“, какво представлява оръжие с насочено действие, защо Макрон не си дава теста за ковид за да не му вземат ДНК и как човек може да бъде контролиран дигитално САМО по неговото ДНК-излъчване.

https://bgprevedi.com/the-next-reason-for-dna-collection-38905-2/

Предишна статия

Пълни, кратки и ясни разкрития по отношение на плана на Новия Световен Ред за човешката депопулация чрез най-новите 5G безжични технологии

Следваща статия

Втората американска революция започна, Бог да благослови Тексас

Други интересни