Втората американска революция започна, Бог да благослови Тексас

Автор: Няма коментари Сподели:

Официалното неподчинение от страна на губернатора на Тексас Грег Абът на незаконните заповеди, идващи от фалшивия президент на САЩ Джо Байдън и компрометирания с изнудване Върховен съд, бележи началните кадри на втората американска революция. Това е част от световна революция срещу управлението на сатанинската хазарска мафия.

Във Франция и други части на Европа, фермерите с трактори, съвременният еквивалент на селяните с вили, са на пътеката на войната срещу контролираните от ХМ марионетни правителства.

Русия също най-накрая се готви да настъпи в Западна Европа и да унищожи нацистката нашествие там. В Близкия изток Обединеното кралство официално оттегли Декларацията на Балфур, което означава, че Израел, както съществува в момента, е завършен.

В Китай също комунистическата партия е изправена пред безпрецедентна криза, тъй като нейната финансова система, базирана на недвижими имоти, се срива. Освен това в Иран назрява революция, тъй като марионетният „Върховен лидер“ от ХМ аятолах Хаменей е сменен, според ирански източници.

Има много за казване, така че нека започнем със ситуацията в Съединените щати. Ходът на Тексас и 27 други щата да изпратят Националната гвардия на мексиканската граница в нарушение на нелегитимния режим на Байдън е революционен. Това, което патриотите трябва да разберат обаче, е, че като се опитват да спрат нелегалния поток от мъже на военна възраст в САЩ, те се борят само с едната ръка на октопода. Те също трябва да разберат, че дълбоката държава на ХМ се надява да манипулира това събитие, за да започне гражданска война в САЩ, за да отмени изборите и да остане на власт.

[Figura] (Тъкър Карлсън за Тексас)

[Figura] (Ето отговора на Тексас)

Независимо от всичко обаче, няма начин ХМ да принуди американците да се бият помежду си в една гражданска война. Нека си признаем, че никой няма да се бори за фалшивия Байдън, за да гарантира, че облечените в женски дрехи мъже на средна възраст могат да използват тоалетните на момичетата. Ето как би изглеждал всеки федерален служител на път за Тексас.

[Figura] (Федералните потеглят към Тексас)

Във всеки случай основният проблем не е в Тексас. Както предупреждава архиепископ Карло Вигано,

Градът на дявола е ясно разпознаваем в … Новия световен ред, ООН, Световния икономически форум, Европейския съюз, Световната банка, Международния валутен фонд и във всички онези т.нар. „филантропски фондации“, които следват идеологията на смъртта, болестите, унищожението и тиранията.

Тези групи се събират в Давос, Швейцария, за да „заявят открито, че искат да намалят световното население чрез организирани войни, глад и епидемии“.

За да постигнат победа, патриотите навсякъде трябва да се прицелват в главата на октопода. Намира се в района около Женевското езеро, Швейцария. Ръцете на октопода се намират на места като Силиконовата долина (Apple, Microsoft, Google. Meta и др.), Вашингтон (Виктория Нуланд, Елиът Ейбрамс и др.), Тел Авив (Бениамин Нетаняху и неговите колеги военнопрестъпници) и Токио, Япония (така наречените японски манипулатори под фалшивия „посланик“ Рам Еманюел).

Патриотите се обединиха зад главнокомандващия и президента Доналд Тръмп на Република Съединените щати, за да се борят с тези хора. Между другото, за да разберете какво точно означава Република, моля, гледайте краткото видео по-долу.

[VideoПланирано за превод (Разкрита е истината за демокрацията)

Патриотите също трябва да осъзнаят, че Тръмп е бил мишена на сложна дезинформационна кампания, използваща един фалшив Тръмп. Разгледайте снимката по-долу на двама Тръмп с различен цвят на косата и очите, които се появиха публично наскоро. Този с бялото около очите е фалшификатът, твърдят източници от NSA.

[Figura] (Двата Тръмпа, познайте кой е с бяло около очите. Ако беше така, истинският Тръмп отдавна щеше да извика че има фалшив Тръмп…)

Фалшивият Тръмп се държи като гайдар, казвайки на хората неща, които искат да чуят, сякаш ще „пресуши блатото“, като същевременно им налага токсични ваксини. Истинският Тръмп винаги е бил против ваксините, защото собственият му син е бил увреден от тях. Той е този, който се появява с Мелания. Така че, ако имате възможност да зададете въпрос на Тръмп, попитайте го дали пробутвачите на ваксините трябва да бъдат арестувани и съдени за военни престъпления. Истинският ще каже да.

Бившият британски премиер Борис Джонсън казва:

„На коктейлите в Давос, както ми казаха, глобалните уок-ерати са треперели толкова силно, че можете да чуете как ледът дрънчи в техните негрони (коктейли) [при перспективата за Тръмп].“

Семейството Сорос, в съюз с наследената медия The Atlantic, сега публично издаде завоалирана, невербална заплаха за убийство срещу президента Доналд Дж. Тръмп.

Погледнете внимателно Единичен куршум (1 изстрел) през защитно стъкло (интересно лице), “47” долара USD. Ако бъде избран, Тръмп ще стане 47-ият президент на САЩ. На видима бележка: „Ще плаща на приносителя при поискване“ (наетия работник-изпълнител).

Междувременно аватар, преструващ се на Джордж Сорос, изглежда е получил инсулт по телевизията на живо, докато изнасял речта си на WEF. Явно са смъртно притеснени.

[Video] (Аватар на Сорос имаше инсулт по време на реч в Давос)

Във всеки случай войските на Националната гвардия, които се събират на границата с Мексико, трябва да се насочат към Силиконовата долина, Ню Йорк и Вашингтон и да търсят престъпници като Сорос, защото това са хората, които плащат на нелегалните имигранти да нахлуят в САЩ. Те трябва да арестуват масовите престъпници като Бил Гейтс и да принудят технологичните компании и марионетните лидери да кажат истината за неща като масовите изтезания и убийствата на деца.

Джим Кявизъл потвърждава, че

„Остров Епщайн не е единственият секс-остров.“

[Video] (Джим Кявизъл Остров Епщайн не е единственият секс-остров)

Сенаторът Чък Грасли (R-Айова) е по случая и казва:

Моят офис работи… за идентифицирането на възможно най-много изчезнали деца с надеждата, че могат да бъдат намерени и спасени. Очаквам сътрудничеството на DHS, както и пълното сътрудничество на HSI, FBI, HHS и всички НПО, участващи в тази критична мисия. Наше морално задължение е да направим всичко възможно, за да спасим деца, които може да са претърпели сексуално насилие или принудителен труд“,

… пауза, елате после …

[senate] (Грасли предупреждава DHS, ФБР за доказателства за трафик на хора; Призовава за незабавни действия за намиране и спасяване на деца мигранти)

Имаше и значителни военни действия на белите шапки за прочистване на Пентагона от сатанисти. Съобщението, че подполковник Майкъл Акино, бивш ръководител на американските специални части и основател на Храма на Сет, се е „самоубил“, е знак за това.

„Това същество беше изключително зло. Той също така беше много могъщ и влиятелен на най-високите нива на дълбокодържавния военно-промишлен комплекс, глобалните разузнавателни агенции и Холивуд“, казват източници от ЦРУ. Казаха ни, че е бил убит преди няколко години, но това официално съобщение за смъртта му е предназначено като обществен сигнал.

[snbc13] (Подполковник Майкъл Акино, пенсиониран от армията на САЩ и основател на Temple of Set, се самоуби)

Междувременно контролираният от ХМ предател Марк Мили седи в Гитмо и чака публични съдилища. Пътят се подготвя с доклади, че той е наредил на Националната гвардия да се оттегли, когато е организирана психооперацията на 6 януари (2021).

[thenationalpulse] (ЕКСПЛОЗИВЕН ДОКЛАД: Официален представител на армията казва, че Марк Мили е забавил отговора на Националната гвардия на 6 януари „След това е излъгал за това“.)

Отстраняването на генерал Марк Мили сигнализира за началото на текущата чистка на служители на Пентагона, замесени в масовите убийства с ваксината и други престъпления, потвърждават източници от Пентагона. Така че, ако сте в армията или в полицейска агенция, представете на командващия си офицер доказателства, че ваксините са били убийство, и го помолете да поеме това нагоре по веригата на командването. Веднага щом стигнете до някой, който се опитва да спре разследванията за това, ще сте идентифицирали предател. Предателството се наказва със смърт. Не забравяйте, че тези хора активно се опитват да убият вас и семейството ви и имате законно право на самозащита.

Във всеки случай, военните чистки са в подготовка за финансово събитие от тип „черен лебед“, което ще премахне основния източник на власт на сатанистите, контрола върху парите. Дкато този доклад беше на път да бъде публикуван, MI6 се обади да ни информира, че огромното финансово домино е паднало с „колапса на

Банката Барклей“. Това ще доведе до „лейманово събитие (Lehman, 2008) във вторник“, казва MI6. Британският хедж фонд Qube изглежда знае, че нещо ще се случи, тъй като направи кратък залог от над 1 милиард долара срещу водещи германски компании, включително Volkswagen и Deutsche Bank. От своя страна Европейската централна банка потвърждава, че е призовала банките да „разпознаят влошаването на настроенията, което може да доведе до намаляване на депозитите“.

След като големите американски и европейски банки като JP Morgan, Deutsche Bank и т.н. рухнат, Фед и цялата му система на вавилонско дългово робство ще приключи.

В знак, че това наистина е революция, гневните френски фермери доведоха страната до застой, като блокираха важни пътища с огромни колони от трактори. Освен това в знак на солидарност достъпът до пристанището на Кале беше блокиран, за да се предотврати транспортирането на стоки до Обединеното кралство.

[Video] ()

Фермери в Германия и Полша също излязоха на улиците, за да протестират срещу Европейския съюз. Някои демонстрираха в Брюксел, централата на ЕС, за да покажат, че им е писнало.

[Video] ()

Освен това радикално десните партии са на път да заемат първо място в девет страни, включително Австрия, Франция и Полша. „Това е бунт“, казва Вероника Льо Флок, президент на селската координация.

Унгарско проучване показва, че 98% от анкетираните подкрепят антиукраинската политика на унгарското правителство, особено по отношение на войната в Украйна, което показва истински европейски възгледи.

Изглежда Русия се готви да спасява Европа. Руската Дума или парламент съответно ще представи на френския парламент доказателства за френски военни операции срещу Русия в Украйна. Официално Франция не участва във военните операции в Украйна, но ги подкрепя с доставки на оръжие. Според Мейсан, ако френски войници са участвали в боевете, Френската република ще бъде във война с Руската федерация. Ако НАТО не е в Украйна, тогава защо има 60 френски войници там и защо стрелят към руските граници в допълнение на войната в Украйна?

Руснаците също повдигат официални наказателни обвинения срещу украинския режим за умишленото сваляне на руски самолет, превозващ 64 украински военнопленници за размяна.

Официалната руска информационна агенция ТАСС заявява:

„Европейският съюз не разполага с необходимите отбранителни способности, за да се противопостави сам на Русия… белгийската армия например изпитва толкова недостиг на боеприпаси и финансови ресурси, че скоро след като конфликта започне, войниците ще са принудени да „хвърлят камъни“.

В знак, че Русия се готви за война, президентът Владимир Путин обеща:

„Ще направим всичко възможно, за да спрем и напълно да изкореним нацизма. Последователите на нацистките мъчители, независимо как се наричат ​​днес, са осъдени на унищожение.”

Нацисткото НАТО заяви в сряда, че около 90 000 войници ще участват в едномесечните учения Steadfast Defender 24, за да се подготвят за война срещу Русия, но това е шега. Факт е, че американските военни вече са се съгласили да дадат на Русия контрол над Западна Европа и няма да се бият с Русия, за да защитят нацисткия ЕС.

Това е в съответствие с това, което източниците на азиатските тайни общества казват за някакво финансово/политическо нулиране през март, след като Годината на дървения дракон започне в средата на февруари. В китайската култура дървеният дракон представлява жизненост, креативност, успех, интелигентност и чест.

… пауза, елате после …

Старата система обаче първо трябва да бъде унищожена и това е, което се случва в Китай, както подсказва това заглавие:

Китайските фондови пазари губят повече от $6 трилиона, тъй като икономическите проблеми се задълбочават

Освен това съд в Хонконг разпореди ликвидацията на свързаната с Рокфелер Evergrande, която е най-задлъжнялата строителна компания в света с общи задължения от над 300 милиарда долара. Това ще предизвика ефект на доминото, който ще унищожи настоящата китайска банкова система.

Като знак за продължаващо управление на кризата, китайският премиер Ли Цян и вицепремиерът Дин Сюесян

„търсят помощ от експерти от различни области, бизнесмени и представители на сектори като образование, научни изследвания, култура, здравеопазване и спорт. …. Те изискват повече увереност и смелост, за да преодолеят трудностите и несгодите.“

И така, официалната информационна агенция Синхуа съобщава, че ККП се обръща за помощ към външни организации. Факт е, че Китай се нуждае от юбилейно събитие, както и Западът.

Връщайки се на Запад, все още има много признаци, че старата система се срива.

В Канада федерален съд постанови, че използването на извънредно законодателство от министъра на престъпността Джъстин Кастрюдо през 2022 г. за наказване на протестиращи шофьори на камиони е както неразумно, така и противоконституционно. Това накара тогавашния министър на правосъдието Дейвид Ламети да подаде оставка от парламента. Пътят вече е ясен за ареста на това, което Тъкър Карлсън нарича „фашистка с умствена недостатъчност“ Кристия Фрийланд и арестуването на Кастрюдо.

[Figura] (Министърът на Трюдо подаде оставка)

[Video] (Интервю с Тъкър Карлсън)

[Video] (Джъстин Трюдо е либералното лице на фашизма)

В Австралия бившият министър-председател Скот Морисън, който ръководеше безмилостните блокировки в Австралия и протоколите за тестване и проследяване, оттогава се оттегли от политиката.

„Алиансът може да го вземе под стража и да го отведе в Гитмо (прекарването на време с църковната общност е ясен знак)“, каза източникът от Пентагона.

Джеф Деуит, лидер на Републиканската партия в Аризона, беше принуден да подаде оставка, след като беше записано, че се опитва да подкупи съюзника на Тръмп Кари Лейк да не се кандидатира за Сената.

Опонентката на Тръмп Ники Хейли вероятно ще бъде следващата. Вивек Рамасвами предупреждава:

„Ники Хейли е Хилари Клинтън на стероиди… малко след като тя напусна поста си като посланик в ООН през 2018 г., нейният съпруг основава военната компания Allied Defense LLC… ако се кандидатирате за президент, кажете ни кои са проклетите военни клиенти, които са компания, която очевидно сте създали с помощта на вашите връзки в ООН…Тя започва работа в борда на директорите на Boeing, получава тайни хонорари за изяви на чуждестранни актьори, а също така управлява компания, която преговаря за военни договори…помислете за това.“

[Video] (Ето какво става когато спите в леглото с BlackRock и с ККП)

Ники Хейли така или иначе се взривява, както се вижда от това видео с нейния плесник.

Сега сатанистите очевидно се надяват, че бившата първа дама Мишел Обама може да стане възможен кандидат за 2024 г. Какво е общото между Джо Байдън и Мишел (Майкъл) Обама?

[Video] (Нещо се клати в гащите)

Това казва всичко. Така че изглежда че демократите официално са приключени.

Това, от което все още се нуждаем обаче, са арести за убийства, свързани с ваксините. Това идва след като дори реномирани медии съобщават за опасностите от ваксините срещу COVID-19 след откриването на милиарди ДНК-фрагменти във всяка доза.

[Video] (Открити са милиарди фрагменти на ДНК във ваксините на Модерна)

Сега д-р Пиер Кори, от своя страна, съобщава:

„През първите девет месеца на 2023 г. 158 000 повече американци са загинали, отколкото през същия период на 2019 г., повече от броя на американците, убити във всяка война след Виетнам.“ По-големият брой смъртни случаи се наблюдава сред младите хора в трудоспособна възраст, а не сред възрастните хора.

Не е изненадващо, че Европейският парламент гласува с 349 срещу 254 против публикуването на договорите с Pfizer.

„Ето как изглежда, когато убийците са на власт. Първо убиват, а след това гласуват против разкриването на убийствата им“, твърдят източници от полското разузнаване.

Ако искате да видите едно от приложенията на ваксината, вижте връзката по-долу за това как мозъците на лабораторните мишки се управляват дистанционно безжично.

Така че патриоти, внимавайте, това масово убийство и поробване определено е по-голям проблем от нелегалните имигранти.

Говорейки за масови убийства, Международният съд на ООН в историческо решение призова Израел да гарантира, че неговите въоръжени сили няма да извършат геноцид срещу палестинците в Газа.

[Video] (Репортаж от израелско-ливанската граница)

Израел трябва да си понесе последствията. Иранският президент Ебрахим Раиси се срещна с турския си колега Реджеп Тайип Ердоган миналата седмица и каза:

„Ние сме уверени, че победата принадлежи на Палестина [Юдея] и тя ще бъде унищожаването на ционисткия режим.“

Иранците също потвърдиха, че агентът на Ротшилд аятолах Хамейни ще бъде сменен.

Израелският режим и неговите робски политици с промити мозъци в САЩ все още призовават за тотална война срещу Иран. Въпреки това източниците на Мосад признават, че „Иран може да унищожи целия Израел в рамките на 24 часа“. (Може ли това да е истинският план?)

В знак на този потенциал една от тактическите балистични ракети на хусите – непретенциозна, когато става въпрос за такива цели – проникна през изтребителите прехващачи Aegis Gravely (Иджъс грейвли). Британски танкер, работещ от името на търговския гигант Trafigura, потъна, след като беше ударен от ракета, докато преминаваше през Червено море.

Британските и американските военноморски сили вече решиха да не се опитват повече да защитават кораби, свързани с Израел.

В Израел продължава бунтът срещу министъра на сатанинските престъпления Бенямин Нетаняху. Миналата седмица повече от 40 високопоставени бивши израелски служители по сигурността призоваха Нетаняху да бъде отстранен от длъжност, защото според тях той представлява „екзистенциална“ заплаха (заплаха за съществуването) за страната.

Сега Жозеп Борел, върховният представител на Европейския съюз по външните работи и политиката на сигурност, скъса с официалната западна линия, че Хамас е враг на Израел. Френският журналист Тиери Мейсан казва, че проблемът се крие в

„една идеология, която на различни места и по различно време е причинила само страдание и смърт. Трябва да отворим очите си и повече да не приемаме да бъдем мобилизирани от фалшиви флагове и други лъжи.“

Ръководителят на MI6 заявява, че Балфурската Декларация, призоваваща за създаване на еврейска държава в Юдея (Палестина), е обявена за нищожна и че Израел в сегашния си вид ще престане да съществува. Турски и ирански официални лица обещават, че евреите в Израел ще бъдат защитени и че само военнопрестъпниците ще бъдат наказани.

Говорейки за военни престъпници, източници от полското разузнаване ни казват:

Главният равин на Полша продължава да мълчи по въпроса за окървавените матраци с детски размери, открити под еврейска синагога Хабад Любавич. Междувременно в Джавид Йорк бяха открити нови штолни, изкопани от миньори от Хабад. Това е сензация, защото… под изоставена синагога е открита детска стая!!! Така напълно се потвърждава информацията на еврейския равин, че има цяла “поточна линия” за детски адренохроми. Намерените там архаични CRT-устройства доказват, че отвлечени деца са държани там в продължение на десетилетия.

Сега същото се случва в Полша. „Семействата не могат да върнат децата си, защото съдебните заседания са отменени и Полша се превръща в антирелигиозна държава“, казва Йежи Квашневски, президент на Института за правна култура Ordo Iuris.

Опит на сатанистите от ХМ да завземат властта също се случва в Аржентина, когато президентът Хавиер Милей девалвира валутата, за да предаде контрола върху икономиката на своите XM-спонсори.

Синдикатите на работниците отговориха с безпрецедентна стачка, за да се противопоставят на „антинародните мерки“ на Милей, които според тях

„заплашват живота, правата и свободите на работниците и аржентинския народ“.

Пример за мисленето на WEF-шефовете на Милей е изявлението на ционистката марионетка ХМ Ювал Харари:

„Човешките права са като небето и като Бог, това е просто измислена история, която ние сме измислили и разпространяваме.“

[Video] (Ювал Харари за човешките права)

Говорейки за фантастика, тази очевидно фалшива снимка на „японския лунен модул“ е знак, че японският робски режим е плащал на XM с пари на данъкоплатците, докато се преструваше, че отиват на Луната.

[Figura] (Японски лунен модул)

Дойде време за смяна на режима в Япония и други страни. Докарайте го.

https://bgprevedi.com/the-second-american-revolution-has-begun-god-bless-texas-38911-2/

Предишна статия

Геном на България: Демагози в действие

Следваща статия

Престъпниците политици и ковид измамата!

Други интересни