Подземни тунели и програми за развъждане на хибриди! Скритият план за започване на човешката раса след голям катаклизъм!

Автор: Няма коментари Сподели:

Тунелите под централата на Хабад в Бруклин бяха незабавно запълнени с цимент, за да се гарантира, че няма да има разследване, което да противоречи на безсмислената история за прикритие, че наскоро са били изкопани в отговор на блокирането за COVID.

В днешната поп-култура се спекулира, че те са свързани с сексуалния трафик на деца, което наистина е ужасяващ проблем за човешката раса, но изглежда има нещо повече в тези тунели. Тунелите, водещи под земята, са една от най-големите мистерии на Земята и могат да бъдат намерени по целия свят и през цялата история.

Фил Шнайдер, структурен инженер, прекарал седемнадесет години като военен предприемач в изграждането на дълбоко-подземни военни бази, отиде на обиколка, изнасяйки лекции и надувайки свирката за това, на което е станал свидетел. Той твърдеше, че само в Америка има сто двадесет и девет дълбоки подземни бази. Всички те бяха с размерите на малък град. Той установи, че някои от тези подземни бази се свързват с древни подземни тунели и пещерни мрежи, обитавани от нечовешки видове, на които той се натъкна, докато строеше подземна база под Дълси (Dulce), Ню Мексико. Шнайдер каза, че районът Дълси е център на подземни бази, всички свързани с високоскоростна подземна железопътна система. По-малко от година след като подаде сигнала, Шнайдер почина при подозрителни обстоятелства.

Дълси, Ню Мексико, е на сто и седемдесет километра от Четирите Ъгъла (точката където Юта, Колорадо, Аризона и Ню Мексико се срещат), район, известен със Коженоходците, които племето Хопи описва като нечовешки вид, който живее под земята. Дълси е на двеста и шестдесет километра от строго охраняваната подземна база Трементина на сциентологията. А Дълси е на двеста километра от ранчото Зоро на Джефри Епщайн, за което е известно, че има подземно ниво от осем хиляди квадратни фута и се говори, че води още по-дълбоко под земята. Според няколко видни учени, които Джефри Епщайн е имал на гости, Епщайн се е надявал да посее човешката раса след катаклизъм, като е забременил двадесет жени наведнъж в ранчото Зоро.

Според изследователя Кристофър Джон Бйеркнес, целта на размножаването на еврейски семенни линии с жени от езичници е изпълнението на кабалистичните легенди за Самаел и Лилит. Според Бйеркнес кабалистичните учения включват геоцентричен модел на Земята с подземен свят, който се простира на седем нива под повърхността, където живее някакъв рептилиански вид. Тези легенди предсказват прочистване на земята, когато всички на повърхността ще загинат и само тези в подземния свят ще оцелеят.

Твърди се, че масоните от високо ниво вярват в кухата Земя, където нечовешки вид управлява от подземния свят, наречен Агарта. И техните най-пазени тайни изглежда се въртят около циклично катаклизмено събитие.

Фил Шнайдер също изгради подводни бази и каза, че повечето са свързани с огромната мрежа от дълбоки подземни бази. Джъслейн Максуел имаше лиценз за подводница и беше известно, че транспортира хора до остров Епщайн през подводно пристанище за подводници. Американската армия построи база за подводници на остров Сейнт Томас, който е само на тринадесет километра от остров Епщайн. И точно до тази база за подводници е Water Island (Воден о-в), собственост на брата на Джо Байдън и техен бизнес-партньор.

В скорошно интервю за Ickonic (Айконик на Дейвид Айк), Джулиет Брайънт, която беше отвлечена от Джефри Епщайн в продължение на две години, каза, че никога не е виждала някое от десетките момичета там да бъдат продавани на други мъже, освен на Епщайн, но тя се събудила веднъж парализирана на лабораторна маса. И станала свидетел на промяна на формата на Епщайн в нещо друго.

Пълно интервю

Джулиет Брайънт:
Да, и все пак искам да знам защо точно ме отведоха там, защото се случват много по-странни неща. Защото, знаете ли, не видях момичета да бъдат продавани на други мъже. Значи има нещо друго, което са правили.

Ричард Уилет:
Това само по себе си е крайно интересно. Имаме много разговори и не се говори за това… говори се толкова много, но това е… частта от клонирането на ДНК, която той очевидно беше… трансхуманизмът, от който се интересуваше. Тези неща появиха ли се някъде? Видяхте ли някакви знаци?

Джулиет Брайънт:
Да, една нощ се събудих в една лаборатория там.

Ричард Уилет:
Аха.

Джулиет Брайънт:
Това са нещата, за които не исках да говоря, защото са плашещи. Но там имаше учени и аз се събудих една нощ в лаборатория, парализирана, гола, на една маса. Бих искала да мина теста за лъжа за това. Имаше и други странни неща, които видях. Видях как Епщайн си промени формата пред очите ми. Беше много, много плашещо. И това е нещо, което трябваше да си обясня, защото го видях да се превръща в нещо друго.


Още за Дълси

ВОЙНАТА НА ИЗВЪНЗЕМНИТЕ и Ужасите на подземната база Дълси

Авто-превод

Отделно

https://bgprevedi.com/underground-tunnels-and-hybrid-breeding-programs-38841-2/

 

Предишна статия

Климатичното оръжие вчера, днес и утре!

Следваща статия

Ким Гоген и Съни Голт от 12/01/2024 и от 15/01/2024

Други интересни