Матрицата беше създадена, за да улови и контролира нашето възприятие

Автор: Няма коментари Сподели:

“Вчера бях умен и исках да променя света. Днес съм мъдър, затова променям себе си.”

Jalāl al-Dīn Muḥammad Rūmī ( на персийски : جلال‌الدین مُحمّد رُومی ), или просто Руми е поет от 13-ти век, ислямски учен, теолог и суфистки мистик

Единственият начин да променим света е като променим себе си. Ние подсъзнателно създаваме нашата реалност чрез нашите вярвания, нашите мисли и нашите действия, така че ако съзнателно ги променим колективно, ще успеем да променим света.

Причината, поради която матрицата беше създадена, беше именно да улови и контролира нашето възприятие, за да създадем една реалност, в която сме затворници на собствените си дела.

Това е перверзна и зла система, която зависи от нашето невежество и страх за съществуването си. Добре смазана, изключително сложна машина от илюзии и лъжи, предназначена да ни накара да се съгласим с визията за бъдещето на пълен контрол и наблюдение.

Имаме шанс да се освободим, преди да е станало твърде късно. Все още държим ключовете към собствените си умствени затворнически килии и от нас зависи да излезем и да започнем да създаваме различна реалност чрез преследване на истината.

Всеки път, когато предизвикваме наратива, всеки път, когато поставяме под въпрос лъжите, всеки път, когато разкриваме истинският им план, ние помагаме за разрушаването на матрицата.

Те искат ние да воюваме един с друг, за да увековечим страха, разделението, контрола и финансовите печалби за тези, които дърпат конците, но единственото нещо, с което трябва да воюваме, са лъжите, манипулациите и извратения план, който искат да изпълнят.

Нека разобличим техните макиавелистски стратегии и да разкрием истинския враг, така че хората от всички раси и религии, най-накрая да започнат да се учат да съжителстват в мир.

Източник: Пазителите на България

Присъединете се към нашия канал в Телеграмhttps://t.me/trakiaworld

Предишна статия

Апитерапия: Как пчелните продукти лекуват?

Следваща статия

БЫВШАЯ СОТРУДНИЦА PFIZER, КЕРИН КИНГСТОН, ПЕРЕШЛА НА СТОРОНУ СОВЕСТИ И ВСЕМИРНОЙ ПРАВДЫ

Други интересни