Отец Абсолют: Игри на духовност…

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Идвам при вас днес, за да поговорим за това как може по-добре да се настроите към новите енергии, чиито вибрации вече не съответстват на тримерния свят, в който все още трябва да живеете.

Вие, скъпи мои, сте имали трудно изпитание – да живеете едновременно в различни измерения: със съзнанието си в четвърто или пето, а с физическото си тяло все още в трето.

Но тъй като физическото тяло и съзнанието са неразривно свързани помежду си, такова несъответствие във вибрациите често води до енергиен дисбаланс.

За съжаление, досега малко хора са успели да издигнат физическото си тяло до нивото на съзнание, тъй като това изисква изключително декомпресиране и промяна на биохимичните процеси, протичащи в него, което изисква значителни усилия от ваша страна.

Затова най-често се случва обратното – съзнанието ви спада във вибрация до нивото на физическото ви тяло.

И основната причина за това е, че човешкото физическо тяло обича да бъде доволно.

И в това няма нищо лошо, но само ако можете да намерите златната среда, което означава да задоволите разумните нужди на тялото си, да избягвате излишъците или аскетизма, независимо за какво става въпрос: храна, напитки, хигиена, физическа активност.

Сега е много важно да се съсредоточите повече върху съзнанието си и ако успеете да го поддържате на високи вибрации, тогава физическото тяло неизменно ще започне да се издига до неговото ниво.

Виждам, че мнозина от вас придават прекомерно значение на външните атрибути, увлечени от едни или други, на пръв поглед духовни, течения, системи, школи и практики, които сега са много.

Но всичко това не замества комуникацията с вашата Душа, а понякога, напротив, заглушава вашата интуиция, тъй като отвлича вниманието ви към всякакви малки неща и атрибути, които са ви наложени от тези системи и хората, които ги представляват .

Всъщност това са същите трикове на тримерния свят, предназначени да ви задържат в старата реалност възможно най-дълго.

Сега е много важно да организирате живота си по такъв начин, че истинската духовна страна на вашето съществуване да преобладава над всичко останало.

Разбира се, това не означава, че трябва да седите с часове в медитация, отказвайки се от всичко земно.

Но все пак се опитайте да разпознаете дрънкулките, наложени ви отвън, дори и да ви се представят под прикритието на „чистота“ и „духовност“, което сега се случва доста често.

Оценявайте всяко събитие в живота си и всеки човек, когото срещате, от гледна точка на нуждите на вашата Душа – откликват ли на това или предизвикват съмнения или дори протест.

Слушайте внимателно реакцията на сърдечната си чакра и винаги проверявайте вибрациите на хората, с които общувате.

Обръщайте внимание преди всичко не на думите, които могат да бъдат много красиви и „духовни“, а на вашата интуитивна реакция, която често не се появява веднага, а като вид „послевкусие“, тъй като по време на пряка комуникация с човек обратната връзка от Душата е донякъде притъпена.

Накратко, скъпи мои, не се поддавайте на триковете на тримерния свят, които понякога са много сложни и „приспособени” към нуждите на хората, поели по пътя на Служенето.

Вече нямате време за тези игри, тъй като събитията на финия и физически план на Земята започват да се развиват не просто бързо, а стремително.

Поддържайте вибрациите си високи, като се фокусирате върху вътрешния си свят и истинските си нужди, които само вашата Душа може да ви каже.

Благославям ви и много ви обичам!

Дева Мария ви говори

Прието от Марта на 23 януари 2024 г.

https://bgprevedi.com/spiritual-gaming-38750-2/

Предишна статия

Отец Абсолют: Зараждане на телепатично общуване…

Следваща статия

Законодателство против кемтрейлс в щата Ню Хемпшир(C какво пръскат военните самолети всеки ден?)

Други интересни