Самоназначилото се правителство се готви да усвои милиони евра за въвеждане на биометрични паспорти

Автор: Няма коментари Сподели:

Както посочи полк. Николай Марков, ние се намираме в пета технологическа революция. Съвременните военни действия не се водят с конвенционални оржия, въпреки, че само такива кадри се тиражират по мас-медиите. Най-модерните оръжия са с насочено действие, т.е. могат да поразяват биологични цели, определени по техните биологични характеристики. Ето защо който притежава по-голям набор от биометрични данни, има по-голяма власт върху населението.

Разбира се, в самото начало оправданието ще бъде, че това се прави за „повишаване на вашата сигурност“.

Вземането на биометрични данни, уж само за паспорт, не е безобидно. Отначало ще се прави само лицево разпознаване, пръстови отпечатъци и снимка на ретината. Но всъщност крайната цел е преминаване към ДНК паспортизация и пълен контрол над населението чрез новите видове оръжие от петата технологична революция.

Както спомена Николай Марков, само 5-6 човека в България са наясно за каква нова военна технология става въпрос.

Съвсем отделен въпрос е, че въвеждането на паспорти с биометрични данни не беше подложено на обществен дебат в България. Освен това е противоконституционно, тъй като Конституцията гарантира неприкосновеността на личния живот, а биометричните данни безспорно са част от личния живот (поне за самоуважаващите се свободни хора; само за робите това няма значение).

Самоназначилото се правителство се готви да усвои милиони евра за въвеждане на биометрични паспорти. А в съшото време нито самото крадливо правителство, нито народът разбира какво всъщност означава да предадеш биометрията си в чужди ръце; никой не разбира и какво точно означава пета технологична революция.

https://bgprevedi.com/bio-metrics-data-and-the-new-type-of-war-38545-2/

Предишна статия

Увод в пастирството на човешкото стадо

Следваща статия

И в заключение – не четете на свещ, а на малка ракия

Други интересни