Сега една обновена Русия е по-силна и по-просперираща, отколкото когато и да било под СССР…

Автор: Няма коментари Сподели:

Сега, когато поражението на хазарската мафия е неизбежно, започна подготовката за нова конференция от тип Бретън Уудс, за да се начертае ново бъдеще за човечеството. Това означава, че сега сме в нещо като междинен период между края на старата система и началото на новата. Последствията ще променят живота на всички ни.

За да разберем какво ще означава това за Запада, може би е подходящ момент да погледнем падането на Съветския съюз. Когато посетих Русия след разпадането на СССР, едно нещо, което забелязах бяха огромни и изоставени промишлени предприятия и комплекси в провинцията. Една система, която работеше в продължение на 75 години, внезапно спря и резултатите бяха мащабни. На цели индустриални ехо-системи внезапно им бяха изтеглени щепселите. Това, което последва, беше грабеж и бедност, докато гангстерите на ХМ скочиха във вакуума, последвал колапса. Тогава, когато християнските руски патриоти се обединиха зад символа на Владимир Путин, стандартът на живот се удвои за една година. Сега една обновена Русия е по-силна и по-просперираща, отколкото когато и да било под СССР. (!?!?!?)

Западът сега е изправен пред подобна ситуация. Огромни индустриални и социални процеси, които продължават от десетилетия, са или ще бъдат спрени по пътя си. Ако процесът не се управлява правилно, резултатът ще бъде широко разпространена бедност и социален разпад. Това вече е в ход, тъй като жизненият стандарт на Запад, особено в САЩ, рязко пада. Нещата ще станат много по-зле, докато победителите във войната срещу ХМ не начертаят нова посока за Запада.

Ситуацията, пред която е изправен Западът, е дори по-проблематична отколкото Съветския съюз, защото и двете жестоко воюващи фракции са изправени пред поражение. Хардлайнърите (твърдоглавите), които искаха да започнат Трета световна война и да убият 90% от човечеството, са на последната си опора, държейки се за последна геноцидна война в Газа. Умерените, или фракцията на причиняващия глобалното затопляне въглерод, са изправени пред крах на огромни основани на лъжи индустриални планове.

И двете фракции свършиха парите. Геноцидните сили не получават никакви средства за войните си в Украйна, Израел и другаде.

Хората, занимаващи се с въглеродните емисии, наблюдават как пазарната реалност смазва централното им планиране за електрически автомобили, вятърни паркове и т.н.

Електрическите автомобили струват повече за ремонт, отколкото за построяване, и никой не ги иска. Цената за подмяна на батерията в Hyundai IONIQ 5 от 2022 г. е над 60 000 долара; повече от цената на новата кола от 55 000 долара.

$60 000 за смяна на батерията. Батерията струва повече от чисто нова кола!

Авто-превод

Отделно

Вятърните мелници се износват и парите, спечелени от продажбата на вятърна енергия, не могат да платят за амортизация или ремонт. До дванадесетата година от експлоатацията по-високите от очакваните нива на отказ на турбини означават, че разходите за дълбоководни вятърни турбини надвишават техните гарантирани от правителството цени. Това прави невъзможно погасяването на разходите им за финансиране.

[zerohedge] (Нулевата нетна катастрофа на Великобритания и измамата с вятърната енергия)

Вероятно затова Scottish Power (шотландската енергетика) призна, че 71 от вятърните мелници са били свързани към захранването с изкопаеми горива след възникване на повреда в захранването им.

[dailyrecord] (Десетки гигантски турбини в шотландски вятърни паркове са захранвани от дизелови генератори)

Безполезните дейности от този вид са причината въглеродните хора да не успяват да получат финансиране за различни многотрилионни измами за „промените на климата“ на неотдавнашното им мега-парти COP28.

Китайците също са в беда, защото собствените им мащабни, неколкодесетилетни индустриални планове се сблъскват с фундаментални пречки.

По-специално китайският сектор на недвижимите имоти е един слон, който не може да бъде пренебрегнат. Някои доклади казват, че може да са построили 3 милиарда апартамента за 1,4 милиарда души и въпреки това жилищата си остават непозволяеми. Оказва се също, че преместването на хората в гъчкани апартаменти ги обезсърчава да имат деца, така че Китай е изправен пред демографски колапс. Техните огромни залози върху електрическите автомобили също ще бъдат преобърнати, когато водородната технология я направи остаряла.

С други думи, и Китай, и Западът (но не толкова останалият свят) трябва напълно да променят своите дългосрочни, краткосрочни и средносрочни икономически планове.

Ето защо през март се подготвят срещи на високо ниво, за да се излезе с алтернативна бъдеща насока за западната и китайската икономики.

Победителите във войната срещу ХМ сега представят планове, които са удивителни по своя мащаб и амбиция. За да разберете колко фундаментални ще бъдат промените, помислете за основното споразумение между азиатските и западните тайни общества: отсега нататък нашата цел като вид ще бъде да увеличим количеството и разнообразието от живота, включително човешкия живот.

След като плановете за постигането им бъдат разработени, резултатът ще направи камбрийската експлозия да изглежда като балон от шампанско в сравнение.

По-специално, способността за манипулиране на гени ще ни позволи да станем безсмъртни и да създадем практически безкрайно разнообразие от нови видове растения и животни. Например, възможно е хората да обогатят собствения си геном с котешки гени и да станат хибриди котка-човек. В същото време старият елит беше хванат в престъпление, опитвайки се да ни направи генетично покорни овце завинаги чрез генетично-модифициращи ваксини. Сега въпросът, на който трябва да отговорим, е как да се справим с тази новооткрита власт над самата форма на живот.

[Video] (Последното предупреждение на Джордж Оруел към света)

С въвеждането на водородната технология ще има толкова много енергия, че всички ние ще можем да живеем като милиардери. Освен това тя може да осигури на проблемните тийнейджъри еквивалента на водородната бомба. Още веднъж: как да продължим?

Освен това достъпът до тайните технологии на космическата програма, като антигравитацията, ще има по-голямо въздействие върху 21-ви век, отколкото авиацията е имала върху 20-ти век. Хората ще могат да пътуват почти мигновено до всяка точка на Земята и вероятно извън нея. В същото време нежелани хора могат да се появят почти от нищото и да се озоват в задния ви двор. Какво да правим?

Последствията са толкова стряскащи и широкообхватни, че трябва да се проведат срещи на високо ниво публично, за да се начертае пътя ни към това прекрасно, но потенциално ужасно ново бъдеще.

Той изпраща покани до представители на големи могъщи групи като Съвета на западните илюминати, азиатските тайни общества, руснаците и други, като ги моли да заменят нефункциониращите следвоенни институции като ООН, BIS, Световната банка, МВФ, Международния наказателен съд, и т.н., за се създадат или да се обновят. След като това се случи, ще бъдат направени още публични съобщения.

Междувременно прегледът на новините от цял ​​свят през изминалата седмица показва, че системните колапси все още продължават.

Сирийският президент Башар ал-Асад обобщи цялостната ситуация в рядка реч:

„Това, което се припокрива между войната в Сирия, войната в Палестина, войната в Украйна, конфликта в Южнокитайско море, Венецуела и други е, че всички тези войните се водят от Запада, особено Америка, те се основават предимно на контрола не само върху страната, но по-важно – върху повествованието… войната е война на истината и който и да спечели, истината ще спечели.“

Това е битка за психологическия процес, който определя какво ние, като вид, ще правим в бъдеще, казва той. Старата гвардия на Запада е в процес на загуба на тази битка.

Да започнем с останките от групата на масовите убийци от ХМ, които продължават геноцида в Газа. Тук виждаме предстоящата гибел на държавата Израел.

Някои заблудени израелци все още смятат, че ще им се размине с неотдавнашния геноцид, защото израелска фирма предлага имоти на брега на морето в изравнената Газа. Всъщност е точно обратното: последните КИЛОМЕТРИ прекарват в своите израелски убежища.

Последният знак за това е международното търговско и корабно ембарго на Израел, което доведе до 85% намаление на доставките за тази страна.

„Имаме боеприпаси и военно оборудване, които могат да потопят вашите военни кораби, подводници и самолетоносачи“, казва йеменският генерал-майор Мохамад ал-Атифи. „Йеменските сили атакуват само кораби, които са или израелска собственост, или посещаващи израелски пристанища“, добавя той.

Прекъснат е не само Суецкият канал, но и Гибралтарският проток. Командирът на Иранската революционна гвардия каза, че Средиземно море може да бъде затворено за Израел, ако Съединените щати и техните съюзници продължат да извършват „престъпления“ в ивицата Газа, съобщиха иранските медии в събота.

Това е израз на военно поражение. Десетилетия на превръщане на Пентагона в гигантско корито за свине доведе до това американските военни да похарчат милиони за сваляне на дронове и ракети на стойност близо 1000 долара. Съединените щати ще останат без оръжия за милиони долари много по-бързо от своите противници – дронове за няколко хиляди долари.

Сериозно беше и поражението в Украйна. Руските военни съобщават:

От февруари 2022 г. Киев получи повече от 5,2 хиляди танка и бронирани машини, почти 1,5 хиляди артилерийски оръдия и реактивни системи за залпов изстрел, 1,3 хиляди зенитно-ракетни системи, повече от 23 хиляди противотанкови ракетни системи, повече от сто самолета и хеликоптери и 23 хиляди дрона… почти 100 000 украински военни бяха обучени на запад. Освен това Украйна получи повече от 200 крилати ракети с голям обсег.

Резултат:

Съвременната руска техника е тествана за здравина в условия на специални операции и е доказала, че превъзхожда подобни оръжия от страните от НАТО… руската армия промени общата тактика на боя, създавайки ударни и безпилотни части.

САЩ също загубиха войната за мека сила, защото отдавна спряха да се преструват на добри момчета.

„Еврейските расисти сега доминират американските медии, финанси, политика и, разбира се, външната политика. Те извършват геноцид с библейски размери срещу „семената на Амалик“ (тоест неевреите) в Украйна, която е загубила повече от 14 милиона души от началото на настоящата война, почти всички от които са славянски християни, които смятат Евреите са техните традиционни врагове. Половин милион християни славяни бяха убити и от двете страни“, казва Кевин Барет.

[Figura] (Израелски министър на отбраната прави геноцидни изявления, докато отрязва храната за Газа)

Знак, че християните отвръщат на удара, дойде в Полша, когато политикът Гжегож Браун заля свещника на Ханука с пожарогасител. Той беше възмутен от портрета на Менахем Мендел Шнеерсон, който казваше, че евреите трябва да убиват и поробват езичниците в Украйна и Русия [да не говорим за останалия свят], обясняват полски източници.

Сега изглежда, че робовладелският политик ХМ канцлерът Олаф Шолц е бил призован от Алианса за разпит, оттук и това заглавие:

„Германският канцлер Шолц даде положителна проба за COVID, посещението на новия ръководител на словашкото правителство е отменено.“

Преходът от геноцида на християните в Украйна към геноцида на мюсюлманите в Юдея (погрешно наричана Палестина) само увеличи международната изолация на Израел.

Ново проучване установи, че 96 процента от саудитските граждани смятат, че арабските страни трябва да прекъснат връзките си с Израел в отговор на войната в Газа.

Култът към смъртта Хабад ще бъде изправен пред правосъдието, можете да бъдете сигурни.

„Днес огромното мнозинство от държавите-членки осъждат превъзходството на САЩ над ООН… страните от БРИКС се редят на опашка, за да възстановят институцията в съответствие с международното право“, казва френският журналист Тиери Мейсан, отразявайки възгледите на повечето хора по света.

Както отбелязва архиепископ Карло Вигано:

„WEF [КВ] заплашва правителствата на 20-те най-големи развити страни в света с голямото рестартиране. Това е световен преврат, срещу който хората трябва да въстанат. Всички владетели на нации са били поробени или изнудвани от тази международна мафия.”

Тук можете да видите как един политик обяснява по-меката версия на изнудването:

„Ето как работи: … някой, когото харесвате, идва при вас, много е привлекателен и се смее на шегите ви. Следващото нещо, което знаете, е да сте гол в хотелска стая с тях. Готвите се за важно гласуване и добре облечен мъж се приближава до вас и прошепва в ухото ви: „Хей, човече, има твои снимки и наистина не трябва да гласуваш за това нещо.“

[Video] ()

За щастие военните и разузнавателните агенции по света са наясно с естеството на проблема и сега предприемат действия. Ето защо ще бъде публикуван списък на замесените в изтезанията, убийствата и последващото изнудване на децата от Джефри Епщайн на острова. Ето частичен списък:

Адам Пери Ланг, Адам Пери Ланг, Ейкън, Ал Гор, Алън Дершовиц, Алберта Пинто, Али Болдуин, Алисън Мак, Алиса Роджърс, Андерсън Купър, Андреа Митрович, Андрес Пастрана, Анджелина Джоли, Антъни Кийдис, Антъни Уайнър, Барак Обама, Бен Афлек, Бърни Сандърс, Бионсе, Бил Клинтън, Бил Гейтс, Боб Сагет (починал), Брус Уилис, Кейси Васерман, Калъм Хъдсън, Селин Дион, Чарлз Баркли, Крис Тъкър, Крис Вагнер, Криси Тейгън, Синди Лаупър, Клеър Хейзъл, Кортни Кокс, Кортни Лав, Деми Мур, Дана Шнайдер, Дейвид Кох, Дейвид Спейд, Давид Яровески, Долорес Зорегие, Донован Мичъл, Дъг Бенд, Дрю Баримор, Ед Бък, Ед Тътъл, Ехуд Барак, Орландо Блум, Парис Хилтън, Патън Осуат, Пол Мелън, Паула Епщайн (починала), Паула Хала, Питър П. Марино, Дарел Уилямс, принц Андрю, принцеса Карол, Куентин Тарантино, Рейчъл Мадоу, Рейн Уилсън, Тайла Дейвис, Тифани Грамза, Том Ханкс, Том Прицкер, Тайлър Грашам ( починал), Виктор Салва, Уанда Сайкс, Упи Голдбърг

[Figura] ()

Това са тези, които със сигурност ще бъдат бутнати под автобуса. Те вероятно ще сочат с пръст хора по-високо в пирамидата по време на съдевните процеси. Между другото, източниците на Мосад настояват, че Епщайн е бил добър човек, който е проникнал в убийствения елит, за да получи пълен списък с имената им. Казват също, че смъртта му е фалшифицирана. Съдебните процеси за военни престъпления ще покажат дали това е вярно.

[Video] ()

Знаем също, че се вземат строги мерки срещу фармацевтичната мафия. В Япония вече са арестувани десетки високопоставени държавни служители. Това идва, след като японски учени откриха неопровержими доказателства, че всички варианти на Covid са създадени от човека и че последвалата кампания за ваксиниране е убила милиони хора.

Както вече съобщихме, подобни процеси се случват и в други страни.

Друго нещо, което се случва, е колапсът на американския икономически модел, базиран на фондовия пазар. Сега също така широко се разбира като огромно казино, управлявано от вътрешни лица, предназначено да обеднява мнозинството.

Ето някои от последните резултати:

Шестдесет и два процента от възрастните в САЩ живеят от заплата до заплата, едно от всеки пет деца няма достатъчно храна, хранителните банки се борят с рекордно търсене, а бездомността нараства по-бързо от всякога.

Сега се оказва, че част от правителството на САЩ стои зад огромната престъпна вълна, която страната преживява. Бивш член на банда твърди, че правителството раздава безплатно военни оръжия в бедните квартали на Чикаго. Правителството насърчава престъпленията с оръжия, за да печели от престъпленията с оръжия за медицинската индустрия. Те също така използват престъпността, която насърчават, като извинение за издаване на „облигации за полицейска бруталност“… което предполага, че банките на Уолстрийт и в крайна сметка политиците се обогатяват за сметка на данъкоплатците. Правителството на Чикаго издаде облигации за 484 милиона долара в замяна на плащане на 360 милиона долара под формата на споразумения и издаване на съдебни решения. Повечето от тези пари отидоха в ХМ или чрез болници и адвокати, или чрез трудно спечелените 120 милиона долара на данъкоплатците, които отидоха при издателите на облигации от ХМ.

[Figura] ()

[Figura] (Правителството тайно „изпуска“ оръжия в Чикаго)

Това вероятно е дело на фракцията П2 ordo ab chao (от хаос към ред), която подклажда безредици, за да оправдае военна намеса в гражданските дела.

Между другото, чухме за хора от категория “Q” (Кю), които се представиха по следния начин:

Q е операция на военното разузнаване на Съединените щати…, група от високопоставени лица с разрешения за сигурност на ниво Q, които провеждат операции, планирани от много години, за да разкрият огромна глобална корупция и конспирации пред хората. Неговата мисия е да изкорени корупцията, измамите и нарушенията на човешките права по света. Q ще върне Република Съединените щати към конституционното върховенство на закона и също така ще върне „хората“ по света към тяхното собствено управление.

Хората трябва да са главните, защото имаме нужда от тях, за да решаваме какво да правим с безпрецедентния научен напредък. Пример е научното откритие, че е възможно да използвате човешкия ум като Wi-Fi (Уай-Фай) и да качите мозъка си в Интернета.

Ние, като вид, се движим в неизследвани води.

https://bgprevedi.com/preparations-begin-for-a-new-bretton-woods-and-new-age-merry-christmas-37987-2/

Предишна статия

НАША ЖИЗНЬ – ЭТО СОН!

Следваща статия

Скиф (Skif)

Други интересни