Италианският здравен министър с обвинение в убийство заради ковид ваксините

Автор: Няма коментари Сподели:

Имаме добра новина, вече са налице първите малки победи. Италианският здравен министър Роберто Сперанца е с обвинение за убийство заради това, че още в началото на пЛандемията е знаел, че ваксините са увреждащи и смъртоносни.

26.12.2023, Невена Станчева и Дарина Йорданова

Още през месец ноември 2023 разследващите органи в Италия са започнали разследване срещу здравния министър Роберто Сперанца и директора на лекарствената агенция на Италия AIFA Никола Магрини за това, че и двамата още в началото на ваксинационната кампания са били наясно, че ваксините имат тежки странични ефекти, причинияват необратими увреждания като миокардит и турбо-рак, както и смърт, но въпреки това и двамата са насърчавали хората да се ваксинират. Роберто Сперанца и Никола Магрини са разпоредили по медиите да не се разпространява жизненоважната информация, че от ковид ваксинацията може да се получат смъртоносни сърдечно-съдови увреждания. Това става ясно от техните имейли, които са станали повод за разследването срещу тях.

Освен обвинение в убийство и на двамата са повдигнати обвинения и за следните престъпления: търговия или прилагане на фалшиво/вредно лекарство, прилагане на медикамент, опасен за общественото здраве, деклариране на невярна информация в документи, предназначени за съдебните органи.

Миналата седмица тази новина се разпространи в социалните мрежи в България и много хора си задават въпроса ще има ли разследване и обвинение срещу нашите здравни министри и членовете на НОЩ, които активно агитираха за масова ваксинация на българите с нано-частици и иРНК. Читателите на bgprevedi знаят, че още през 2021 беше подаден сигнал до прокуратурата в България, че във ваксините се съдържат вредни вещества и че ваксините са увреждащи и потенциално смъртоносни. Разбира се, прокуратурата отказа да назначи експертиза дали във ваксините за ковид се съдържат токсични вещества. Ако прокуратурата си беше свършила работата тогава, десетки хиляди животи щяха да бъдат спасени.

Слава Богу, че българите усетиха измамата и едва 10% реално са инжектирани с опасните вещества.

На 10 май 2022 прокурор Божидар Елкин от Пловдивска районна прокуратура издаде постановление, в което твърди, че има данни за престъпления, извършени от здравните министри и членовете на НОЩ по време на пЛандемията. Разбира се, и това постановление беше заметено под килима от Софийска градска прокуратура.

Междувременно в Швейцария Паскал Наджади подава сигнал до главния прокурор за престъпления, извършени от Ален Берсет, здравен министър на Швейцария по време на пЛандемията, а сега президент на Швейцария. Главният прокурор на Швейцария намира, че има данни за извършени престъпления от страна на здравния министър и в момента се водят наказателни дела по сигнала на Паскал Наджади за това, че здравният министър е бил информиран, че ваксините за ковид са увреждащи и смъртоносни.

Всъщност най-голямото престъпление, извършено по време на ковид пЛандемията, е фактът, че самото „заразяване“ на хората беше предизвикано не с вирус, а със специално създадени нано-частици. Самият ковид беше нано-токсикоза, а не вирусно заболяване. На хората умишлено чрез медиите беше внушено, че има опасен вирус и се прилагаха погрешни протоколи за лечение, които доведоха до смъртта на хиляди „заразени“. Лечението на нано-токсикоза (отравяне с нано-частици) е противоположно на лечението на вирусно заболяване: би трябвало да се приложи детоксикация, а не антибиотично лечение, което допълнително натравя организма. При нано-токсикоза е противопоказно обдишването с кислород, защото кислородът допълнително обгаря бронхите.

Скоро целият свят ще разбере, че става въпрос за много сериозно престъпление – геноцид, и ще се разбере колко много хора са участвали в това престъпление, съзнателно или не. Разследванията едва сега започват и пъреви с повдигнато обивнение в убийство е италианският здравен министър Роберто Сперанца. Кой ще бъде следващия според вас?

-=-

Източници:

  1. https://www.vtforeignpolicy.com/2023/11/former-italian-health-minister-under-investigation-for-murder-falsehood-and-dangerous-drugs-due-to-mrna-vaccination/
  2. https://godlessera.com/article/parviyat-ministar-obvinen-v-ubiystvo-zaradi-vaksinite/bg

Odysee

Отделно


Rumble

Отделно


BitChute

Отделно

https://bgprevedi.com/italian-health-ex-minister-accused-of-mass-murder-38101-2/

Предишна статия

Обръщение на д-р Томас Биндер – интернист, вирусолог и кардиолог от Швейцария

Следваща статия

КИТАЙ ДНЕС!

Други интересни