Наближава денят Х!

Автор: Няма коментари Сподели:

Необявената гражданска война в САЩ се насочва към сблъсък, който ще включва много нощни престрелки. От една страна сатанистите са използвали Google и т.н., за да съставят списък на американците, които искат да убият, за да останат на власт. От другата страна са патриотите със списък от над 1 милион запечатани обвинения, по които искат да действат, за да освободят САЩ от сатанинското управление.

[Figura] (Магическият знак на Луцифер е малко позната емблема, използвана рядко от модерните сатанисти. Произлиза от Итал Гримоириум Верум (Книга на магически заклинания и призовавания). Целта е визуално призоваване на ангела Луцифер)

Първо, нека поговорим за плана на сатанистите. Германското разузнаване ни предупреди миналата седмица за планиран геноцид над 15 милиона американци.

[bitchute] (Коронавирусът е проектът Зайфр (Zyphr))

Американският патриот Голдбърг беше убит, след като изнесе тази информация през февруари 2020 г. Тя се основаваше на документи от Белия дом, за които той твърди, че са му били дадени. Неговите прогнози за 2021 до 2023 г. се оказаха точни. Той твърди, че ционистите (сатанистите) са обезпокоени, че твърде много американци са наясно със сатанинската природа на ционизма, и те трябва да бъдат унищожени. Техният план изискваше агенти да разпространяват истината за ционизма (сатанизма) в корпоративни медии като YouTube, за да получат списък с имена на хора, които са гледали информацията. Тогава те щяха да бъдат атакувани с вирус.

Точно това се случи. Ваксините, наложени на хората по света, бяха токсични само за хора, които бяха идентифицирани като заплаха за сатанизма.

Следващата фаза на плана, наречена Проектът Zyphir (Зайфър), е планирана за 2024 и 2025 г. Това е унищожаването. Голдбърг казва, че ще маркират хората за антисемитски изказвания, ще ги обвинят в престъпления и ще ги елиминират напълно… Това, за което говорят сега, е прекъсване на тока, последвано от чистка. Ще дойдат при вас с военна кола и ще ви настанят в лагер. Това е много, много голяма операция, която те планират. Те ще го направят под прикритието на нощта по време на едно от тези „кафяви“ прекъсвания на тока. Те имат тридневно прекъсване на тока, имат общонационално прекъсване на тока, което продължава два дни и много локализирани прекъсвания. Те ще обвинят Иран. Те планират това през следващата и последващата години. Те не са приключили с проследяването и идентифицирането на всички.

Високопоставени източници от ЦРУ потвърждават това твърдение:

„Това е доста точно, [но] има много повече от това. Бъдете внимателни как го използвате, тъй като вдига червени флагове от онези, които контролират почти всичко и винаги наблюдават.”

Неотдавнашното отстраняване и избиване на бездомните хора в Сан Франциско потвърждава, че това е реално. Междувременно д-р Пиер Кори казва, че прочистването на „нежеланите“ в нацистки стил вече е в ход:

„Афроамериканците, латиноамериканците и възрастните хора умират с по-високи нива от всеки друг. Това е най-сериозното несъответствие, което съм виждал в медицинската си кариера.”

[bitchute] („Аз не мога повече да правя това“)

Освен това Камарата прие резолюция, която казва, че „антиционизмът е антисемитизъм“, създавайки „законно“ оправдание за арестуването на антисатанисти.

Тъй като е малко вероятно американските войски да се подчиняват на заповедите да убиват собствените си граждани, това би обяснило всички тези чужденци без документи на военна възраст, получаващи заплати от Световния икономически форум.

Според Голдбърг „Операция Warp Speed (Уорп спийд)“ на Доналд Тръмп „му е харесала“, защото му обещали да го провъзгласят за крал на Израел. Авторът на речта на Тръмп Севън Милър има голяма роля във всичко това, казва той. Също така потвърдихме от П3-масоните, че самопровъзгласилият се върховен сатанист Лео Загами е отседнал в Мар а Ларго.

Белите шапки от своя страна имат свой план. Според тях Доналд Тръмп – истинският – се намира в американската военна база в планината Шайен и че той ръководи плана на белите шапки за арестуване на сатанистите.

Ето какво каза офицер от разузнаването на космическите сили на САЩ за плана на белите шапки:

„Бившият началник на генералния щаб Марк Мили е предател, той е арестуван и е държан в Гитмо. Той ще бъде задържан в ареста до явяването му пред Общия военен съд. Ако бъде признат за виновен, той ще бъде публично екзекутиран (без таен трибунал или екзекуция). След като това се случи, ще знаем, че Алиансът контролира ситуацията. Останалата част от дълбоката държава ще последва примера. Знаете всичките им имена.“

Така че, според тези източници, Тръмп е или с черна шапка, или с бяла шапка, или с двете. За да стигнем до дъното на това, ние използваме аналогов (човешки пратеник), за да се свържем с Тръмп, за да разберем коя версия е правилната.

Ако погледнете публичната дискусия в САЩ, става ясно, че две големи фракции – с две версии на реалността – използват съдилищата, за да си дават присъди една срещу друга. Това означава, че някакъв вид конфронтация, като тази, която се случи в Кошарата ОКЕЙ (овцехората от САЩ), е неизбежна. Според източници като Кю, които Тръмп цитира, това може да започне още тази седмица.

Така че, ако претърпите прекъсване на тока, вземете оръжието си и бъдете готови да защитите семейството си. Не позволявайте да ви качат вас и семейството ви във фургони (ванове).



БГпреведи:

Подгответе си и план Б с излизане в гората и Балкана веднага щом спре тока, преди да са почукали на вратата ви…

Руснаците не са успели да преведат заглавието. Не им е ясно какво е „ОК-Корал“.

https://bgprevedi.com/the-us-is-headed-for-gunfight-at-the-ok-corral-37735-2/

Предишна статия

CIA Director admits plans for geo-engineering aka chemtrails

Следваща статия

Да защитим наличните пари, чрез Конституцията!

Други интересни